Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
marczelinka2112 wrote:wiedziałam że jestem mistrzynią a tak serio to w sumie miałam swiadomośc że za wcześnie, ale ten test leżał taki samotny jeden i chyba chciałam się go pozbyć.
Weronikkka to jest dopiero piękny teścik w którym dniu testowałaś? Tobie śmiało można już gratulować długo się staracie?
Testowałam 10dpo i biel dziś jest 13dpo , to nasz 13cykl starań.Mam nadzieję że szczęśliwa ta 13buba123, Malinowa91, MonikA_89!, Ania_85_ lubią tę wiadomość
13 cs starań o drugie dziecko - szczęśliwy ❤️
Termin: 06.11.2019 - Dziewczynka ❤️
CC - 22.10.2019
10.09 - 1990g
15.10- 2837g
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:Marczelinka, tym 7dpo przebilas i zawstydzilas nawet mnie Malinowa zreszta tez Jutro i ja siusne, to zdaze jeszcze przed @.
Weronika, chudzinka, ale piekna i ewidentnie pozytywna
Sasanka trzymam jutro kciuki za CiebieSasanka55 lubi tę wiadomość
13 cs starań o drugie dziecko - szczęśliwy ❤️
Termin: 06.11.2019 - Dziewczynka ❤️
CC - 22.10.2019
10.09 - 1990g
15.10- 2837g
-
nick nieaktualnyMaliowaa test z wczoraj wiec juz ze zdjecia dzisiejszego nici. Ale zdam relacje jak zrobie kolejny.
Sasanka ja tez trzymam kcciuki, jutro w pracy od rana bede zagladac jak sytuacja u ciebie, a ktory to bedzie dzien?
Weronika tez cykl staran na pewno owocny, zyczylabym sobie takiej kreseczki jak u ciebie
Dziewczynki troche z innej beczki, dostalam jakiegos uczulenia na dekolcie, czerwone podsskorne plamki. Wczoraj zauwazylam je na piersi a teraz spojrzalam do lustra i mam ich coraz wiecej na dekolcie. Nie czuc ich jak dotykam ani mnie nie swedza. Co to moze byc? -
nick nieaktualnyWeronikaaa wrote:Sasanka trzymam jutro kciuki za Ciebie
Dziekuje Pewnie moge przewidziec, jaki bedzie wynik, zwlaszcza, ze juz dzisiaj wieczorem wyjatkowo nie mam ochoty na kurczakowanie z M. i cala jestem obolala. Po pracy wstapie jednak na krew, by zbadac proga i to na nim mi bardzo zalezy
Marczelinka , dziekuje :* u mnie jutro 8dpo, ale zreszta nie wiem, bo dziwna ta owu byla. Siusne dla sportu, by nie wypasc z prawy, wiec luz, nie sadze, by cos wyszloWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 20:41
-
Kamila, 6 dni po owulacji to moim zdaniem zdecydowanie za wcześnie na betę. A progesteron bardzo ładny więc tak, szansa zawsze jest, na takim etapie nic jeszcze nie jest przesądzone.
kamila0530 lubi tę wiadomość
-
Witam się wieczorową porą . Gratuluję nowych fasolek (sorki że tak ogólnie ) tym co się nie udało tule.
Czytam was co dziennie ale siły i weny do pisania nie mam . Chorobsko nie chce odpuścić . Noce są koszmarne w dzień w sumie też nie lepiej . Domowe sposoby nic nie dają . Chyba trzeba wybrać się do lekarza . Oby obyło się bez antybiotyku (chociaż czuje że polipy na zatokach odnowily się i to daje mi najbardziej do wiwatu )
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
marczelinka2112 wrote:Maliowaa test z wczoraj wiec juz ze zdjecia dzisiejszego nici. Ale zdam relacje jak zrobie kolejny.
Sasanka ja tez trzymam kcciuki, jutro w pracy od rana bede zagladac jak sytuacja u ciebie, a ktory to bedzie dzien?
Weronika tez cykl staran na pewno owocny, zyczylabym sobie takiej kreseczki jak u ciebie
Dziewczynki troche z innej beczki, dostalam jakiegos uczulenia na dekolcie, czerwone podsskorne plamki. Wczoraj zauwazylam je na piersi a teraz spojrzalam do lustra i mam ich coraz wiecej na dekolcie. Nie czuc ich jak dotykam ani mnie nie swedza. Co to moze byc?
po ivf. Może to po luteinie
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyKamila 6dpo,tak jak agge napisala,zdecydowaniw za wczesnie. Toz to dopiero komoreczka doplynela do macicy. Czesto i 10dpo beta wychodzi ujemna. Wiem,ze ciezko wytrzymac,ale poczekaj jeszcze na spokojnie tydzien i zrob test. Lub bete. I nie dołuj się. To jest zdecydowaniw za wczesnie
kamila0530 lubi tę wiadomość
-
MamaStasia :) wrote:Witam się wieczorową porą . Gratuluję nowych fasolek (sorki że tak ogólnie ) tym co się nie udało tule.
Czytam was co dziennie ale siły i weny do pisania nie mam . Chorobsko nie chce odpuścić . Noce są koszmarne w dzień w sumie też nie lepiej . Domowe sposoby nic nie dają . Chyba trzeba wybrać się do lekarza . Oby obyło się bez antybiotyku (chociaż czuje że polipy na zatokach odnowily się i to daje mi najbardziej do wiwatu )
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Sasanka55 wrote:Dziekuje Pewnie moge przewidziec, jaki bedzie wynik, zwlaszcza, ze juz dzisiaj wieczorem wyjatkowo nie mam ochoty na kurczakowanie z M. i cala jestem obolala. Po pracy wstapie jednak na krew, by zbadac proga i to na nim mi bardzo zalezy
Marczelinka , dziekuje :* u mnie jutro 8dpo, ale zreszta nie wiem, bo dziwna ta owu byla. Siusne dla sportu, by nie wypasc z prawy, wiec luz, nie sadze, by cos wyszlo
Off top: Dzisiaj w Biedronce widziałam plakat z konkursem dla młodych pisarzy. Można wygrać 100tys zł. Jakoś od razu pomyślałam o Tobie i tych Twoich rymowankach Może się zgłoś? Trzeba napisać bajkę dla dzieci czy jakoś takWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 20:58
Sasanka55, Malinowa91, Ochmanka, Ochmanka, moni05, Ania_85_ lubią tę wiadomość
😭
MonikA_89! wrote:Zdrówka życzę! Coś Cię długo trzyma Lepiej idź do lekarza, bo na pewno są jakieś leki bezpieczne w ciąży i nie będziesz się tak męczyć.Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Ciekawe kiedy sikanie na testy uznają za dyscyplinę sportową. Miałybyśmy spore szanse na wygraną Trzymam kciuki za jutro!!!
Off top: Dzisiaj w Biedronce widziałam plakat z konkursem dla młodych pisarzy. Można wygrać 100tys zł. Jakoś od razu pomyślałam o Tobie i tych Twoich rymowankach Może się zgłoś? Trzeba napisać bajkę dla dzieci czy jakoś tak
Dziekuuuje :* Wiesz, sikam dla siku, bo Nordow mam pol szafy, ale marzy mi sie ladny prog, taki, bym nie musiala sie martwic...
Drogie moje dzieci, bajka bedzie taka,
Idzcie do Biedronki, a ciocia na ptaka
- z takim wierszem chyba nie wygram tego konkursu.
Mama Stasia, duuuzo zdrowka, no ile mozna chorowac. TuleWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 21:07
Malinowa91, Ochmanka, Szczesliwa_mamusia, agge, eemmiilliiaa, nuśka91, Ania_85_, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Ja miałam taką wysypkę i okazało się, że to trądzik różowaty. Dermatolog dała mi taki płyn do przecierania i po tygodniu prawie nie było widać. Nigdy w życiu nie miałam trądziku a dopadł mnie
po ivf. Może to po luteinie -
Sasanka55 wrote:Dziekuuuje :* Wiesz, sikam dla siku, bo Nordow mam pol szafy, ale marzy mi sie ladny prog, taki, bym nie musiala sie martwic...
Drogie moje dzieci, bajka bedzie taka,
Idzcie do Biedronki, a ciocia na ptaka
- z takim wierszem chyba nie wygram tego konkursu.
Mama Stasia, duuuzo zdrowka, no ile mozna chorowac. TuleStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Ja po pierwszej szklance ziół klimuszki. Najgorsza mieszanka jaka piłam w życiu:)
Niecierpliwa..., Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Gratulacje dla zafasolkowanych, no i trzymam kciuki za jutrzejsze mocne kreski z rana
Ja mam jakoś spadek formy, chyba dopadło mnie przesilenie wiosenne he he.
Ogólnie mam mętlik w głowie, do @ jeszcze tydzień, a mnie skręca ciekawość, zazwyczaj zaczynało się od 10dpo a w tym cyklu maaassakra. Nic mi nie dolega oprócz bolacych piersi od owulacji i od czasu kłucie w podbrzuszu, choć tłumacze sobie to zjedzeniem dużej ilości surówki z kapusty kiszonej.
Chciałabym żeby już była chociaż sobota
Cieszy mnie fakt pójścia do nowej pracy, ale co z tym się wiąże odłożeniem starań na kilka m-cy. Trochę mi smutno, bo plany jakie snułam zostaną przesunięte... Ale jakby co powtarzam sobie nic nie dzieje się bez przyczyny być może nie mogłam zajść w ciążę ze względu na obecną, często bardzo stresującą pracę. Może właśnie jak zmienię za jakiś czas,, zaskoczy,,?
Ehhh czas pokaże...agge lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny