Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Love_blueberry
naforum.zapodaj.net i tam wgrywasz zdjęcie wybierasz wielkość 500x500 A potem kopiujesz OSTATNI link i wklejasz tutaj. -
Black lady wrote:Skarbie bo to jest niemożliwe
Niedawno beta wynosiła 3
A to oznacza ujemną betę ewentualnie biochem
No i mój wiek ,mam skończone 45 lat
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Niecierpliwa... wrote:A kiedy wynosiła 3 ?
U mnie są akurat niskie bety z dobrymi przyrostami i zaczynałam od jeszcze większych bladziochów i betą 10,73 w 15 dpo
powtórzyłabym jutro
Zrobiłam do tej pory trochę testów, i dla mnie to jest przedziwne zjawisko ciemnienia bladziocha. Ale podchodzę do tego na chłodno.Mam jeszcze 2 bobotesty.Jutro z rana nasikam jeszcze raz .nadzieja 73
Babcia na całe życie -
Black lady wrote:26.01 beta wynosiła 3
Zrobiłam do tej pory trochę testów, i dla mnie to jest przedziwne zjawisko ciemnienia bladziocha. Ale podchodzę do tego na chłodno.Mam jeszcze 2 bobotesty.Jutro z rana nasikam jeszcze raz . -
KruszynkaSara wrote:Może wtedy było za wcześnie na betę?nadzieja 73
Babcia na całe życie -
nick nieaktualny
-
Black lady wrote:26.01 beta wynosiła 3
Zrobiłam do tej pory trochę testów, i dla mnie to jest przedziwne zjawisko ciemnienia bladziocha. Ale podchodzę do tego na chłodno.Mam jeszcze 2 bobotesty.Jutro z rana nasikam jeszcze raz . -
Black lady wrote:Pojęcia nie mam .Moje cykle są takie stare ,jak ja czasem miałam 40 dniowe czasem 30 dniowe ,różne...Po prostu jestem tak zajęta moją wnusią,że zupełnie zapomniałam o sobie i swoich potrzebach .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 20:09
-
nick nieaktualny
-
Oj ja już dinozaur staraniowy jestem.Zlikwidowałam stare konto ,bo nie miałam już siły sama do siebie.Pozniej doszła ciąża córki. Więc całą uwagę poswiecilam jej ,bo źle się czuła w ciąży.Dodatkowo opieka nad zwierzętami. Dużo tego wszystkiego było.nadzieja 73
Babcia na całe życie -
Black_lady beta 3 to nie jest beta do końca negatywna a test też jest wcześnie, bo kreska bladziutka beta przyrasta ponad dwukrotnie w ciągu 48h. 26.01 było 3, więc dziś to pewnie ponad 30
Gratuluję, prawdopodobnie to ciąża ja bym betę powtórzyła na 100%, koleżanką tutaj bladziochy pojawiają się nawet szybciej niż 30agge lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Iwona28 wrote:Black lady przeciez jestes w ciazy na 100%. Juz po cichu moge gratulowac.
A ja niestety na monitoring nie pojde bo w tym tygodniu co wypada owulacja moj lekarz na urlop. Chyba zostaja mi testy owulacyjneIwona28 lubi tę wiadomość
nadzieja 73
Babcia na całe życie -
nick nieaktualny
-
Black lady wrote:Byłaby to niespodzianka dla mnie.Zobaczymy co czas przyniesie .
Fajnie gdybyś powtórzyła betę w poniedzialek zobaczysz, przyniesie dobre niespodzianki:)Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
zła jestem bo to jest taki śluz różowy, trochę go teraz więcej... to nie implantacja, bo za duży spadek... juz bym chciała zeby się rozkręciło i można było oficjalnie zacząć nowy cykl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 20:37
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
moni05 wrote:Fajnie gdybyś powtórzyła betę w poniedzialek zobaczysz, przyniesie dobre niespodzianki:)
A wiecie że moja córcia miała przyrost bety tylko 39 % !!moni05, Ochmanka, moyeu, Sasanka5 lubią tę wiadomość
nadzieja 73
Babcia na całe życie -
Black lady wrote:Byłaby to niespodzianka dla mnie.Zobaczymy co czas przyniesie .
-
Black lady wrote:W poniedziałek, jak @ nie zawita powtórzę betę.
A wiecie że moja córcia miała przyrost bety tylko 39 % !!