Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ochmanka wrote:Agge więc morał z tego taki że trzeba profilaktycznie bzyknąć męża i w poniedziałek i w środę i jeszcze w piątek i niedzielę A co!
Nie wiem czy on da radę haha. W weekend spoko, bo jest wyspany. Ale w tygodniu jemu ciężko no ale jakoś trzeba będzie -
Dobra, owulak pozytyw! Wino kupione, mąż w domu Nuska jak Tobie po krwawieniu owulacyjnym się udało to i mi też się uda. A co! Tak sobie wymyśliłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 17:58
agge, moni05, nuśka91, Sasanka5, Malinowa91, Beti82, MonikA_89!, aeiouy, Anielka90 lubią tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Ojeju, masakra... aż się zaczęłam bać tego wyniku... cale szczęście, że u Ciebie skończyło się dobrze!
Dziękuję :* w razie czego na pewno zawrócę Ci tyłek z ewentualnymi pytaniami
Irvine, nie, nie boj sie Na pewno wynik bedzie dobry. Nie chcialam Cie nastraszyc, tylko uprzedzic, bo ja, gdybym od razu zglosila sie do pan z patomorfologii, uniknelabym conajmniej miesiaca lez, strachu i latania od lekarza do lekarza. Jak widac, nieporozumienia sie zdarzaja. W 99% te wyniki to po prostu "w badaniu wykryto tkanki plodu" albo cos w tym stylu i nic wiecej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 18:17
Irvine90 lubi tę wiadomość
-
agge wrote:test owu nadal słaby. Śluzu rozciągliwego też już nie mam, więc juz nic nie wiem...
Może w ogóle owulacji w tym cyklu nie będzie...
Myśle, że masz właśnie lekki spadek przeć owu i jutro albo temperatura jeszcze lekko zejdzie w dol i odbije w górę, albo od razu w górę owulacja blisko! -
Malinowa91 wrote:Ja bralam rano 1/4 tabletki i na noc zawsze podczas jedzenia. Skutkow ubocznych brak aczkolwiek po pewnym czasie zauwazylam gesciejsze i ciemniejsze wloski na rekach.. nie wiem czy to po tym, ale tak mi sie wydaje..
Ja nie zauważyłam żadnych zmian w ilości/kolorze włosków na rękach -
Bardzo gratuluję pięknych kresek niech ten luty codziennie przynosi takie wieści!
-
Agge spokojnie. Bzykaj sie co 2-3 dni i bedzie dobrze czasem po seksie dluz rozciagliwy sie chowa co nie znaczy, ze go mie ma.
Moyeu czy ja dobrze rozumiem, ze Tobie rosnie progesteron?
Scarlet nie ma @ bo to implantacja byla. Proste.
Wrocilam z zakupow i tyle naskrobalyscie, ze wiecej moj mozg nie przetworzyk kto co pisalOchmanka lubi tę wiadomość
-
Witajcie w lutym kochane :* gratuluję dwóch kreseczek ❤ rośnijcie zdrowo W 16 dc mój pecherzyk miał 9mm... cykle 32 czasem 30 dni. Trochę się zmartwiłam że nic z tego...A tymczasem w 18 dc pecherzyk zaczął się budzić i już miał 14mm. Endometrium 10mm. Myślę że w poniedziałek/wtorek pęknie (oby!). Dziś 19 dc owulak chyba pozytywny (kreska testowa jaśniejsza od kontrolnej - według instrukcji wynik ujemny więc już sama nie wiem) mam nadzieję że jutro będzie ciemniejsza już kreska testowa. W poniedziałek po południu kolejny monitoring. Zobaczymy czy urosło coś czy nie. Czy może pękło czy jak. Męża molestuje już od dziś. I nie dam mu spokoju przynajmniej do wtorku to będzie chyba najlepszy weekend w jego życiu xd hahahah... temperatura nadal w dole 36.2 i spada. Sluz jest... Zobaczymy. Testuję 14 lutego:)
Trzymam kciuki za pozostałe z Was :*aeiouy lubi tę wiadomość
7 cykl starań o pierwszego maluszka
Miovarian 2xdziennie, wit. D 4000 IU Witamina C 3g dziennie, DUPHASTON po owulacji przez 10 dni
W trakcie Nowenny Pompejańskiej. -
Malgonia wrote:Agge spokojnie. Bzykaj sie co 2-3 dni i bedzie dobrze czasem po seksie dluz rozciagliwy sie chowa co nie znaczy, ze go mie ma.
Moyeu czy ja dobrze rozumiem, ze Tobie rosnie progesteron?
Scarlet nie ma @ bo to implantacja byla. Proste.
Wrocilam z zakupow i tyle naskrobalyscie, ze wiecej moj mozg nie przetworzyk kto co pisalMalgonia lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
A ja Wam pokażę mój tescior z dziś hihi
Choć wiem że jest bezowocny, to chociaż popatrzę na niego
url=https://naforum.zapodaj.net/911f176d2cd3.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/911f176d2cd3.jpg[/url]kaatarzyna1993, Ochmanka, moyeu lubią tę wiadomość
nadzieja 73
Babcia na całe życie -
Black lady wrote:A ja Wam pokażę mój tescior z dziś hihi
url=https://naforum.zapodaj.net/911f176d2cd3.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/911f176d2cd3.jpg[/url]
Czemu bezowocny?? -
Black lady wrote:Skarbie bo to jest niemożliwe
Niedawno beta wynosiła 3
A to oznacza ujemną betę ewentualnie biochem
No i mój wiek ,mam skończone 45 latStarania 17 cykli o pierwsze
4.02.2019 Wczesne samoistne poronienie , 5 tydzień ciąży. -
Black lady wrote:Skarbie bo to jest niemożliwe
Niedawno beta wynosiła 3
A to oznacza ujemną betę ewentualnie biochem
No i mój wiek ,mam skończone 45 lat
agge lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlack lady wrote:A ja Wam pokażę mój tescior z dziś hihi
url=https://naforum.zapodaj.net/911f176d2cd3.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/911f176d2cd3.jpg[/url]
A kiedy wynosiła 3 ?
U mnie są akurat niskie bety z dobrymi przyrostami i zaczynałam od jeszcze większych bladziochów i betą 10,73 w 15 dpo
powtórzyłabym jutro