Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoni05 wrote:Sasanka, jeny, no i co Ty robisz najlepszego? W wyrku bez wina?!
Tulę mocno.
Nie szlochaj :*
A wypilabym i 2 butelki nawet, ale boje sie, ze bedzie powtorka z poprzedniego cyklu, kiedy @ chulala, a ja, niemalze z kieliszkiem w reku, zobaczylam II kreski. Wmawiam sobie implantacje, bo maz mi te mysl podsunal, ale to zwykly malpiszon, tyle ze znowu laskawy, jesli chodzi o bol. Nie moge sie napic, to chociaz sobie porycze ale nie ma to tamto, ja tu wszystko caly luty bede dogladac, kibicowac i czarowac :*
Just, nieee Co mowil lekarz? Wiesz, ja tez plamilam i ktorys z ginow powiedzial, ze to tylko krwiak, ze nic sie nie dzieje, ze jest ok i zebym sie nie przerazila, bo po usg moze leciec jeszcze mocniej. Wtedy faktycznie nie dzialo sie nic zlego. U Ciebie tez tak musi byc :*
Malgonia, 2 razy dzis mialam delikatny, rozowy sluz po toalecie, ale brzuch zabolal na moment. Czuje jedynie dziwne uklucia i piersi swedza i bolaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 17:30
Agullla la la, moni05 lubią tę wiadomość
-
moni05 wrote:https://m.deon.pl/inteligentne-zycie/ona-i-on/art,559,mam-30-lat-i-nie-mam-dzieci-wiesz-dlaczego.html
Ja używałam mocniejszych cytatów stąd... Zawsze zamykało jadaczki.
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Black lady wrote:Tak wiem.pierwsza beta była 3 ,dzisiejsza 2,84.
Ale coś się zaczęło dziać! Do zapłodnienia doszło, więc myślę, że powinnaś iść tym wynikiem do lekarza, żeby dał leki wspomagające implantację
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Just199221 wrote:Kochani ja dzisiaj wylądowałam na oddziale ginekologicznym . Testy środa piątek niedziela pozytywne dzisiaj plamienie . Poszłam na ostry dyżur no i po badaniu ginekologicznym krwawię mocniej . To chyba tyle z mojej ciąży .
Dali Ci coś na podtrzymanie? Trzymam kciuki, aby ciąża jednak się utrzymała -
Sasanka5 wrote:A wypilabym i 2 butelki nawet, ale boje sie, ze bedzie powtorka z poprzedniego cyklu, kiedy @ chulala, a ja, niemalze z kieliszkiem w reku, zobaczylam II kreski. Wmawiam sobie implantacje, bo maz mi te mysl podsunal, ale to zwykly malpiszon, tyle ze znowu laskawy, jesli chodzi o bol. Nie moge sie napic, to chociaz sobie porycze ale nie ma to tamto, ja tu wszystko caly luty bede dogladac, kibicowac i czarowac :*
Just, nieee Co mowil lekarz? Wiesz, ja tez plamilam i ktorys z ginow powiedzial, ze to tylko krwiak, ze nic sie nie dzieje, ze jest ok i zebym sie nie przerazila, bo po usg moze leciec jeszcze mocniej. Wtedy faktycznie nie dzialo sie nic zlego. U Ciebie tez tak musi byc :*
Malgonia, 2 razy dzis mialam delikatny, rozowy sluz po toalecie, ale brzuch zabolal na moment. Czuje jedynie dziwne uklucia i piersi swedza i bola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 17:41
-
Tak sobie czytam o tym zachodzeniu w miesiącu urodzin. I dopiero kilka godzin później dotarło do mnie ze ja tez zaszłam w czerwcu czyli wtedy co się urodziłam haha
Jejku, siedzę w aucie, czekam na męża, bo on u fryzjera i jedyne o czym myślę to że mam ochotę go dorwać po powrocie do domu już dawno tak nie miałam
Just199221 wrote:Kochani ja dzisiaj wylądowałam na oddziale ginekologicznym . Testy środa piątek niedziela pozytywne dzisiaj plamienie . Poszłam na ostry dyżur no i po badaniu ginekologicznym krwawię mocniej . To chyba tyle z mojej ciąży .
Kochana dużo sił. Oby to tylko było plamienie :*MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
EmiMama wrote:Tak sobie czytam o tym zachodzeniu w miesiącu urodzin. I dopiero kilka godzin później dotarło do mnie ze ja tez zaszłam w czerwcu czyli wtedy co się urodziłam haha
Jejku, siedzę w aucie, czekam na męża, bo on u fryzjera i jedyne o czym myślę to że mam ochotę go dorwać po powrocie do domu już dawno tak nie miałam
Kochana dużo sił. Oby to tylko było plamienie :*
Dorwij w aucie jak wyjdzie. Co będziesz czekaćEmiMama, Sasanka5 lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Kochane trochę jakbym w pysk dostala ... przepraszam moze i zle sformulowalam post ale nie chcialam niczego złego w tym przekazac ... wiem jak to jest po bezowulacyjnych cyklach od 15 roku zycia sie leczylam . Pozniej dwa lata wylam jak glupia ze sie nie udaje a bylo juz wszystko ok jak zaszlam w ciaaze bylam szczesliwa ale trwalo to jeden dzien ladujac w szpitalu bo mnie zalalo krwia , na szczęście leki uratowaly ciaazw choc byla zagrozona później strach byl ze mna caly czas w 20 tc wyladowalam w szpitaluz nadcisnieniem i gestoza syn urodzil się niedotleniony . Jak podjelismy decyzje o drugim balam się i znów okolo poltora roku az zaszlam i co znów to samo , ciaza zagrożona krwawienia gestoza nadciśnienie majac male dziecko w domu co chwilę szpital .... teraz po porodzie drugiego od początku sie nie zabezpieczamy , od poltory roku zaczelismy sie starac serio i nic dalej . Wybaczcie ze napisalam cos co was wzburzylo moze i zle zrobilam ... sorry bo po moim poscie co niektóre kochane sie wzburzylyscie.
Ja też nawet nie widziałam Twojego komentarza Ja bardziej nawiązałam do wypowiedzi Sasanki po prostu My tutaj staraczki mamy inaczej i siebie rozumiemy więc i Ty nas rozumiesz Bardziej chodzi o rodzinkę co "nic nie wie" + znajomych + lekarzy...Magduullina lubi tę wiadomość
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
Cholera dziewczyny, czy to to?
https://zapodaj.net/90842b08f2490.jpg.htmlNuch, Sasanka5, Niecierpliwa..., nuśka91, APrzybylska, szona, moyeu, Magduullina, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nuch jest widzę cień Gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 18:07
-
O matko, zaraz zejdę na zawał i z gorączki . Taka krecha po 5 minutach
https://zapodaj.net/b85e4b8e5688c.jpg.html
Nie za słaba na 15dpo? I co z tą gorączka? Nic się nie stanie kropkowi, jeśli tam jest, przez tą grypę?Szczesliwa_mamusia, szona lubią tę wiadomość
-
Olliiii wrote:O matko, zaraz zejdę na zawał i z gorączki . Taka krecha po 5 minutach
Nie za słaba na 15dpo? I co z tą gorączka? Nic się nie stanie kropkowi, jeśli tam jest, przez tą grypę?
Musiała być później implantacja.
Będzie dobrze -
Olliiii wrote:O matko, zaraz zejdę na zawał i z gorączki . Taka krecha po 5 minutach
Nie za słaba na 15dpo? I co z tą gorączka? Nic się nie stanie kropkowi, jeśli tam jest, przez tą grypę? -
nick nieaktualnyMagduullina, przepraszam, ale ja juz nie mam pojecia, o co chodzi Moja wypowiedz odnosila sie do zycia, staran, nieudanych prob i kolezanek, ktore ciagle mowia, ze musze mniej chciec. W zaden sposob nie nawiazywalam do Twoich postow :*
Oliiiiii, jak laaadnieMagduullina lubi tę wiadomość
-
agge wrote:Co do miesiąca płodności w urodziny... w pierwszą ciążę zaszłam właśnie w miesiącu moich urodzin. Mało to. Ten kluczowy seks był dokładnie w wieczór urodzin
Ale mam nadzieję, że jednak nie będę musiała czekać aż do październikaOchmanka, agge lubią tę wiadomość
😭
Olliiii wrote:Cholera dziewczyny, czy to to?
https://zapodaj.net/90842b08f2490.jpg.html
😭
Uff, czyli nie zwariowalam, dzięki! trzymajcie za mnie kciuki, żeby tym razem było wszystko dobrze..
Sasanka5, szona, Magduullina lubią tę wiadomość