Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikA_89! wrote:Przykro mi
Ale coś się zaczęło dziać! Do zapłodnienia doszło, więc myślę, że powinnaś iść tym wynikiem do lekarza, żeby dał leki wspomagające implantacjęOchmanka, Sasanka5, EmiMama, moni05, szona, MonikA_89! lubią tę wiadomość
nadzieja 73
Babcia na całe życie -
A możecie mi przypomnieć jak się brało Duphaston? Chyba 2x1?
-
Black lady wrote:Podjęłam decyzję że spróbuje jeszcze powalczyć o bobo ,dajecie mi siłę ❤
-
Black lady wrote:Podjęłam decyzję że spróbuje jeszcze powalczyć o bobo ,dajecie mi siłę ❤
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Olliiii wrote:O matko, zaraz zejdę na zawał i z gorączki . Taka krecha po 5 minutach
https://zapodaj.net/b85e4b8e5688c.jpg.html
Nie za słaba na 15dpo? I co z tą gorączka? Nic się nie stanie kropkowi, jeśli tam jest, przez tą grypę?Olliiii lubi tę wiadomość
-
Olliiii wrote:A możecie mi przypomnieć jak się brało Duphaston? Chyba 2x1?
Olliiii lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Olliiii wrote:A możecie mi przypomnieć jak się brało Duphaston? Chyba 2x1?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 18:31
Olliiii lubi tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Oj to zależy. Ja biorę 1x1 ale do tego jeszcze progesteron besins. Niektóre dziewczyny biorą 2x1 albo nawet 3x1. Lepiej zapytaj lekarza jak masz możliwość
-
-
Dziękuję Wam nadal nie mogę w to uwierzyć. Nauczka dla takich jak ja, żeby nie testowac za wcześnie ja nawet dzisiaj mojego M wysłałam na badanie nasienia
moni05 lubi tę wiadomość
-
Sasanka5, szona lubią tę wiadomość
-
Oliiiiii krecha jak byk!
eemmiilliiaa wrote:Dziewczyny, ma któraś z Was tyłozgięcie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 18:40
eemmiilliiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOllii-gratulacje
Nie mam za bardzo czasu pisac,ale podczytuje. Więc w miare na bieżąco jestem.
Black lady- moja kolezanka,lat 43 zaszla w tm roku w ciaze. Całkiem niespodziewanie. Klasyczna wpadka. Ma córke 17letnia. Takze trzymam kciuki,zeby sie tez Tobie udało -
nick nieaktualny
-
MonikA_89! wrote:Dajesz mi nadzieję, że w lutym zostanę zafasolkowana :*
Ale ja tak samo! Córę urodziłam w lutym, zaszłam 15 maja, dzień przed swoimi urodzinami
MonikA_89!, 5ylwian lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ochmanka wrote:Oliiiiii krecha jak byk!
Moje kilkuletnie tyłozgiecie ostatnio inny gin ocenił na usg jako przodozgiecie więc ja sama już nie wiem co mam haha -
Ja we wrześniu miałam urodziny i w dniu moich urodzin zaczął się pierwszy cykl starań. Wolałabym nie czekać do następnego września:( chociaż i tak jestem cienki bolek jeśli chodzi o starania
-
Malgonia wrote:Olii czuje sie jak matka cherzstna Twojej kreseczki. Gratulacje. A choroba sie nie przenmuj. Czesto kropki wywoluja taka reakcje
Sasanka5, moni05, Ochmanka, Szczesliwa_mamusia, Malgonia, Olga_89, szona, ElfiaKsiężniczka, MonikA_89! lubią tę wiadomość