Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJust199221 wrote:Kochane dostałam duphaston raz ,
Beta 24.3
Mam zostać do środy i czekać na przyrost
Bardzo się boje . Dziękuję wam za wsparcie :***
I przepraszam że nie odpisuje każdej z osobna ale szpital nie działa na mnie korzystanie ...
Mocno trzymam za Ciebie kciuki! Musi byc dobrze! Wierze, ze do szpitala wrocisz, ale dopiero za 9 miesiecy!
Just199221 lubi tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Mam!
Dzisiejsze wyniki:
Beta-HCG 8758,0 IU/L
Progesteron 24,20 ng/mL
Poprzednie wyniki 29.01.18:
Beta-HCG 418,8 IU/L
Progesteron 20,62 ng/mL
Przyrost ponad 170%, mam nadzieję, że to też dobrze... Plamienie wygląda tak, że śluz jest zabarwiony na różowo. Nie ma nitek krwi, po prostu zamiast kremowy jest różowy.
Oby teraz wszystko szło bez stresowo
:* I dziękuję za słowa wsparcia2.02 <--- oby Xd
Starania od sierpnia
Trzymajcie kciuki -
nick nieaktualnyAgge- dla mnie,to jest podobna sytuacja do mojej. Moze juz jestes po owulacji. Albo w tym mcu bedzie pozniej. Np 17dc
U mnie miedzy 10 a 13dc byl sluz plodny. 13go dnia robilam test owu i o 13blady,o 16 mocniejszy, a o 22 to juz klops totalny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 21:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Agge- dla mnie,to jest podobna sytuacja do mojej. Moze juz jestes po owulacji. Albo w tym mcu bedzie pozniej. Np 17dc
U mnie miedzy 10 a 13dc byl sluz plodny. 13go dnia robilam test owu i o 13blady,o 16 mocniejszy, a o 22 to juz klops totalny.
Po na pewno nie.
Możliwe że będzie później. Tylko śluz płodny zaobserwowalam już 9 dni temu... No gdzie tyle czasu to by trwało?
Zawsze jak widziałam taki śluz to 5-6 dni później była owulacja. I nieważne czy była ona 14 dnia, czy 20 - bo takie cykle też miewam.
No jeśli będzie owulacja 20 dnia to co, śluz płodny ma trwać 16 dni? No nienormalne -
nick nieaktualnyDziewczyny, do zaplodnienia wystarczy 1 plemniczek. Wazne,zeby ten 1dobiegl do celu. Moj maz 2lata temu mial kiepskie wyniki (teraz nie przytocze dokładnie, bo 1 leze juz w łóżku, a po 2 sa gdzues schowane), a mimo to trafil sie jakis zolnierz na sterydach i dobiegl do celu do panienki
U moich znajomych tez, kolega mial bardzo kiepskie nasienie, juz sie na in vitro umawiali,a sie udalo naturalnie, bo znalazl sie jakis zabłakany zywotnik. Takze ten. Faszerowac swoim mezow witaminkami i jakis tam sterydowiec dobiegnie do metyNuch, aeiouy, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagge wrote:Po na pewno nie.
Możliwe że będzie później. Tylko śluz płodny zaobserwowalam już 9 dni temu... No gdzie tyle czasu to by trwało?
Zawsze jak widziałam taki śluz to 5-6 dni później była owulacja. I nieważne czy była ona 14 dnia, czy 20 - bo takie cykle też miewam.
No jeśli będzie owulacja 20 dnia to co, śluz płodny ma trwać 16 dni? No nienormalneWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 21:16
-
Just kciuki kciuki za dzielną dzidzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 21:16
-
Just199221 wrote:Kochane dostałam duphaston raz ,
Beta 24.3
Mam zostać do środy i czekać na przyrost
Bardzo się boje . Dziękuję wam za wsparcie :***
I przepraszam że nie odpisuje każdej z osobna ale szpital nie działa na mnie korzystanie ...
Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i Twojego Okruszka -
Koleżanka powiedziała dziś, ze zaszła w ciaze. W pierwszym cyklu. Zupełnie nie ogarnia owulacji, temperatury, badań, niczego. Ehh może tak trzeba...
Mnie cały dzień boli podbrzusze. Ale śluz jest taki jak zawsze, wiec już wiem, ze nici z tego w tym mcu. -
Agge z tego co kojarzę to dużo serduszkujesz z mężem. To może zaburzać obraz śluzu, bo sperma się upłynnia i daje wrażenie śluzu płodnego. Bardziej bym szła w tę stronę z interpretacją
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
Szczesliwa_mamusia wrote:A masz go caly czas? Wiesz moja kolezanka, ktora tez muerzyla temp, sprawdzala sluz itd akurat szczesliwy cykl miaka wtedy,kiedy owu byla w 7dc. I tez by sie nie spodziewala,bo dopiero co miesiaczka,a normalbie owu kolo 15dc
Ale ja mierzę temperaturę. Jeszcze nie było skoku, więc na pewno owu jeszcze przede mną
Czy mam cały czas, ciężko powiedzieć. Nie zawsze sprawdzam, z racji że co 2 dzień seks. Ale co jakiś czas widzę -
Dziewczyny trzepnijcie mnie w łeb... Wygrzebałam z kosza test z piątku i wiecie co? Przebija tam druga kreska, oczywiście jak się go rozmontuje i popatrzy pod światło pod odpowiednim katem chyba sobie z tego testu zrobię taki amulet hak sasanka, bo wariuje jyz
agge, Angelika1313, Malgonia, Sasanka5, moni05, MonikA_89!, Arashe lubią tę wiadomość
-
Kingulla wrote:Agge z tego co kojarzę to dużo serduszkujesz z mężem. To może zaburzać obraz śluzu, bo sperma się upłynnia i daje wrażenie śluzu płodnego. Bardziej bym szła w tę stronę z interpretacją
Tak, co 2 dzień. Ale zaczęliśmy 8dc. A śluz rozciągliwy miałam już 5dc, jak jeszcze trwał okres. I do tej pory co jakiś czas widzę. I po seksie mam taki płynny właśnie więc go nie biorę pod uwagę. Ale co jakiś czas obserwuję właśnie taki typowy rozciągliwy, i to już na pewno nie sperma -
ElfiaKsiężniczka wrote:Dziewczyny trzepnijcie mnie w łeb... Wygrzebałam z kosza test z piątku i wiecie co? Przebija tam druga kreska, oczywiście jak się go rozmontuje i popatrzy pod światło pod odpowiednim katem chyba sobie z tego testu zrobię taki amulet hak sasanka, bo wariuje jyz
-
nick nieaktualnyA ja chyba troszke odpuszcze. Jak sie nie uda w tym mcu (a dowiem sie juz za tydzien), to juz nie będę tak obserwować ciała. Łykać będę dalej witaminki, wiesiolek bede sobie piła, ale troszke wyluzuje. A takie postanowienie na 12cykl staran. No chyba,ze sie udalo w tym mcu,ale słabo w to wierze.