Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cukrzyk1991 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b43ab9169ae7.jpg
Hej Wczoraj coś mnie podkusiło i zrobiłam test. Wg wyliczeń moich (nie potwierdzonych temp., zrobiłam jedynie 1 test owu w dni płodne celując w owulację, bo tylko tyle mi zostało) powinień być to 10 lub 11dpo. No max. 12 choć wątpie.
W ogóle robiłam test wczoraj wieczorem z wieczornego moczu, ale nie piłam 3-4h przed.
Tak się boję, w grudniu miałam cb...Wtedy beta wynosiła 13, a prog jedynie 4, a kreska wtedy była bledsza i to w 13dpo.
Dziś byłam już na becie, nawet jesli to kolejna cb to przynajmniej bede mieć na papierze wynik. Proga też zrobiłam. 6/7dpo było jedynie 11,82. Oby tylko teraz beta przyrastała, bo ostatnio od razu z tych 13 spadła...
Boje sie w ogóle słuchać od Was gratulacji, taka to już paranoja po ostatniej cb
EDIT: zdjęcia nie kontrastowałam, na żywo kreska wiadomo mocniejsza. Pojawiła się już po 1,5 min
Cukrzyk Kochanie Gratulacje!!! będzie dobrze!! trzymam kciukicukrzyk1991 lubi tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
nick nieaktualnycukrzyk1991 wrote:Niecierpliwa - a robiłaś ponownie betę po tym ostatnim wyniku? Mi też się wydaje, że 5 luty to za wcześnie na USG. Ponoć żeby zobaczyć pęcherzyk beta musi być na poziomie 1500-2000 żeby mieć taką 90% pewność. Co do endometrium - a powiedział Ci jaka grubość?
Mam mu wynik bety wysłać SMS.
Zobaczymy -
Niecierpliwa... Dziewczyny mają rację z tą betą i nie marudź. Wcześniej kreski były za blade na ciążowe, potem beta za mała na ciążę to teraz endometrium... Może właśnie taki wyjątkowy jest Twój przypadek?
Kiedy masz następną wizytę?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Niecierpliwa... wrote:Nie pytałam mialam taka pustkę w głowie ze chciałam po prostu wyjść
Mam mu wynik bety wysłać SMS.
Zobaczymy -
Cukrzyk! Trzymam kciuki za bete!!!
Niecierpliwa, jeszcze może być za wcześnie na pecherzyk, będzie dobrzecukrzyk1991, Magduullina, MonikA_89! lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Sasanka, czekam na te Twoje II i mi się zasoby cierpliwości kończą
Dajesz, dziewczynoSasanka5 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Cukrzyk, spójrz na to z tej strony, możesz zajść. Problem jest z ewentualnym zagniezdzeniem/utrzymaniem. Moze udałoby sie włączyć jakieś leki wspomagające zagnieżdżenie plus np. Luteine. U mnie z kolei jest problem z owulacją w ogóle. Większość moim staraniowych cykli jest bezowulacyjnych, wiec u mnie nawet brak szans nawet jakbym meza molestowała codziennie...
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlett, nie chce, by Cie zalewalo Czekam tez na Twoje II!
Cukrzyk, Niecierpliwa, ja wiem, ze bedzie dobrze. Co do CB- po niej sa zdrowe, piekne bobasy. Trzymam kciuki za wyniki i za wszystko.
W zasadzie to za Was wszystkie trzymam kciuki! :*
Poszlabym dzis na bete, by rozwiac watpliwosci, ale musialabym poprosic M, by mnie tam podwiozl, a nie chce, by ten duren robil sobie nadzieje. Juz i tak sie naczytal o implantacji i madrzy sie, ze na @ za wczesnie. No chyba ze oklamie go, ze jade na progesteron...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 13:07
moni05, cukrzyk1991, Nuch lubią tę wiadomość
-
Cukrzyk, jest piękna
Ja miałam 3 biochemy i powiem Ci, że kreski były serio ledwo co, nawet przy czułości 10, nie przyrastało i po tygodniu +/- 1 dzień dostawałam "okres".
Tu nie widzę takiej możliwości, więc przyjmij gratulacje i czekam na piękne przyrosty :*cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Niecierpliwa, trzymam kciuki, daj znać jak beta.
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Cukrzyk, spójrz na to z tej strony, możesz zajść. Problem jest z ewentualnym zagniezdzeniem/utrzymaniem. Moze udałoby sie włączyć jakieś leki wspomagające zagnieżdżenie plus np. Luteine. U mnie z kolei jest problem z owulacją w ogóle. Większość moim staraniowych cykli jest bezowulacyjnych, wiec u mnie nawet brak szans nawet jakbym meza molestowała codziennie...
Bardzo się cieszę, z tego faktu że dochodzi do zapłodnienia i mam regularne owulacje i to jakby nie patrzeć 2 cykle pod rząd (z przerwą na 1 cykl), bo to chyba oznacza, że jakoś nasienia jest spoko Luteinę zaczęłam brać od wczoraj wieczorem gdy test wyszedł spoko. Zobaczymy jutro jaki będzie wynik proga. Myślicie, że 1 tabletka proga dopochwowo wzięta wczoraj wieczorem (a krew oddałam dziś rano) wpłynie mocno na wynik? Zaznaczę że biorę luteinę, nie duphaston
EDIT: ja wierzę Elfia, że cykle Ci się uregulują lub po prostu trafi sie w koncu jeden taki gagatek - cykl owulacyjny i pyknie Wiem, że to wszystko bardzo cięzkie i nie ma czasem sił walczyć. Ja po tej wizycie u gina niedawno (niecały tydzien temu) popłakałam się jak usłyszałam, ze wszystko w sumie takie "średnie" mam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 13:15
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
nick nieaktualny
-
Nie mogę pracować! Ciagle odświeżam forum! Cukrzyk, Niecierpliwa KCIUKI!!!
cukrzyk1991, Sasanka5, Magduullina lubią tę wiadomość
-
cukrzyk1991 wrote:Bardzo się cieszę, z tego faktu że dochodzi do zapłodnienia i mam regularne owulacje i to jakby nie patrzeć 2 cykle pod rząd (z przerwą na 1 cykl), bo to chyba oznacza, że jakoś nasienia jest spoko Luteinę zaczęłam brać od wczoraj wieczorem gdy test wyszedł spoko. Zobaczymy jutro jaki będzie wynik proga. Myślicie, że 1 tabletka proga dopochwowo wzięta wczoraj wieczorem (a krew oddałam dziś rano) wpłynie mocno na wynik? Zaznaczę że biorę luteinę, nie duphaston
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
-
Cukrzyk!!! Wierzę, że to to! Czekam na betę
Niecierpliwa, wiesz czemu takie mąż nastawienie? Bo jesteś Niecierpliwa ale nie da się wszystkiego od razu zobaczyć trzymam kciuki byś zobaczyła upragnione dzieciątko za 8 msc
Sasanka5 a jak tam mówisz o cb, że po niej pełny zdrowy bobas to mam nadzieję, że pamiętasz o sobie ^^ bo Ciebie także to czeka.Sasanka5, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa u mnie bylo widac tylko pecherzyk z ialkiem zoltym. A bete mialam na pewno grubo ponad 5tys. Bylam w piatek,a w pon beta byla 2200. Wiec mysle,ze w piatek,to na pewno mialam powyzej 5-6tys. Wiec spokojnie dziewczyno,za tydzień pojdziesz i zobaczysz babelka.
-
U mnie za to Sahara. Śluz zanikł doszczętnie. Tak tez jeszcze nie było. Ale w sumie w każdym cyklu są jakieś nowości Tylko wez się człowieku nie nakręcaj...
-
CUKRZYK!!!!!! Ale czad:D gratulacje:* aleś dała czadu z zaskoczenia:)
Sasanka5, cukrzyk1991, MonikA_89! lubią tę wiadomość