Cześć dziewczyny 😊
Wybaczcie moją nieobecność, ale w weekend wyłączyłam internety, a od poniedziałku znowu robiłam „za dwóch” i byłam w trybie przetrwania 😮💨 ale dzisiaj wybrałam się na trening, wyrzuciłam z siebie wszystko co złe i przy okazji zrobiłam miejsce na jutrzejsze pączusie 😂
Plus armagedonu był taki, że dziś jak w końcu na spokojnie usiadłam to się mocno zastanowiłam jak to się stało, że już środa 😂 już teraz będzie mniej niż tydzień do mojego testowania, chociaż nie mam za wielkich nadziei. Oprócz piku, nie czułam żeby się coś działo. Zero charakterystycznego kłucia, cycki nie bolą, nawet się zastanawiam czy czasem nie mam cyklu bezowulacyjnego. Ale jakoś mam totalny luz. Będzie co ma być 😁
Nie odniosę się do wszystkich z osobna, ale cieszę się razem z Wami z każdej dobrej nowiny i równie mocno przytulam te, u których jest ten gorszy czas 🫂
Śnieżko, widziałam temat bezsenności. Co prawda miałam kiedyś problem, tylko z zasypianiem nie wiem na ile by to mogło pomóc z poważniejszym problemem, ale kiedyś stosowałam SleepRose od Deynn. Piłam to jakoś godzinę przed snem i czułam, że to na mnie działa. Pamiętam, że tak jakby stopniowo odpływałam. Dodatkowo poprawiła mi się jakość snu, budziłam się wypoczęta. Co prawda dawno tego nie stosowałam, bo teraz odpływam w kimę w sekundę, więc nie wiem czy skuteczność jest utrzymana, ale generalnie polecam (oprócz smaku czarna porzeczka) 😁
👩🏻❤️👨🏻 29l. + 🐩
starania od 09.2024 r.
🙍🏻♀️: potwierdzone owulacje, hiperprolaktynemia czynnościowa (dostinex), reszta hormonów w normie, MUCHa ✅, oba jajowody drożne ✅
11.2025 cb
🙍🏻badania nasienia
objętość: 4.1, pH: 8.1, ruch postępowy: 54%, koncentracja: 76 mln/ml, morfologia 0%--> 2%, stres oksydacyjny: 1,56 mv (norma <1,34 mV), HBA: 81%, zdefragmentowane: 16%
🔜 🙍🏻: 02.2026 wizyta u androloga
🔜 🙍🏻♀️: 03.2026 histeroskopia
👩🏻❤️👨🏻 29l. + 🐩
starania od 09.2024 r.
🙍🏻♀️: potwierdzone owulacje, hiperprolaktynemia czynnościowa (dostinex), reszta hormonów w normie, MUCHa ✅, oba jajowody drożne ✅
11.2025 cb
🙍🏻badania nasienia
objętość: 4.1, pH: 8.1, ruch postępowy: 54%, koncentracja: 76 mln/ml, morfologia 0%--> 2%, stres oksydacyjny: 1,56 mv (norma <1,34 mV), HBA: 81%, zdefragmentowane: 16%
🔜 🙍🏻: 02.2026 wizyta u androloga
🔜 🙍🏻♀️: 03.2026 histeroskopia