🥰Luty szczęście nam przyniesie, ależ będzie piękna jesień ! 🥰🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_Mona wrote:Dzięki dziewczyny za rady, pojadę w takim razie w sobotę rano zrobić tą betę. To będzie 10 dpo. Nie mam testów ciążowych w domu więc czy kupię testy czy zrobię betę to nie ma większego znaczenia, beta przynajmniej konkretnie powie czy coś jest na rzeczy czy kolejny cykl do tyłu
trzymam kciuki za dziewczyny które mają przed sobą testowanie , którejś z nas na pewno się uda , w kolejnym cyklu kolejnej itd ! 🤍
Nie ma znaczenia, ale pierwszy wynik nic Ci nie powie. Dopiero kolejny.
Mona_Mona lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Dziewczyny przepraszam że się nie odniosę ale mamy młyn dzisiaj, odwiedziny dziadka w szpitalu, pełno pracy, z pieskami do weta cały dzień coś… 2 dni temu obdzwoniłam gdzie zrobię badania immunologiczne umówiłam bo mąż nauczycielem i ferie tylko wchodzą w grę (pn i wt, bo później wyjeżdżajmy na moją 30) bądź wieczorne godziny i ogarnęłam na pn i dzisiaj dzwonią że za mało osób chętnych i nie zrobią nam w Poznaniu gdzie mamy 2,5 h drogi i razem z wizytą u ginekologa miało być połączone … siedzę i szukam czy to się uda gdzieś zrobić czy odwoływać ginekologa bo nie będzie miało to sensu 😢 Jedyny plus tego dnia że teściowa upiekła mi pyszne pączusie bezglutenowe ktore ratują ten dzień 🍩👩🏻 96' - PCOS, IO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY
STARANIA OD 01.24
START IVF 03.25
I procedura - 4 ❄️
I transfer FET 04.25 (cykl sztuczny) ❌
II transfer FET 05.25 (cykl naturalny) - ACARD, PROLUTEX, UTROGETSAN - 7+1 łyżeczkowanie próżniowe 😢💔
III transfer FET 01.26 (cykl naturalny) - ACARD, CLEXANE, ENCORTON 10 MG, PROLUTEX, UTROGESTAN - cb ❌
🔜 IV transfer FET - Z ZALECENIAMI IMMUNOLOGA -
Dobry wieczór 💕
Ja wpadam po całym dniu pracy, dość było intensywnie, dopiero jestem w domu. Ale gdy wróciłam czekał na mnie Mąż z pączusiami z FitCake 🤤 bez cukru, bez glutenu hahah
Ale naprawdę pyszne ♥️
https://zapodaj.net/plik-YTmrYMuIcL
Wciąż nie mam wyników profilu cytokin, odświeżam stronę kilka razy dziennie. To mnie trochę trzyma w niepewności odnośnie przygotowania do transferu, bo po wynikach mam się konsultować z dr J i uzyskam wytyczne jakie leki i na jak długo włączać.
Mech. Ale narazie byle jeszcze jutro w pracy wytrwać i jedziemy na walentynkowy weekend 💕💕💕
Wybaczcie, że dziś tak jedną nogą jestem z Wami. Przytulam Was najmocniej 😘
PaulinKA, snieżka, Księgowa, Motylek93, clara, Piret, Vergeet, Liora , Lisik lubią tę wiadomość
👱♀️34l.❤️👨38l.
🐱 6l.
starania od 08.23r.
PCOS, cykle bezowulacyjne, pokrzywka, KIR Bx, crossmatch 37.8% ❌ -> 31.9% ❌
7 cykli stymulowanych ❌
• AMH 3,4 ✅
• parametry nasienia: prawidłowe ✅
• kariotypy oboje ✅
• HSG (01.25r.) - jajowody drożne ✅
• immunosupresja: Encorton, Equoral, Hydroxychloroquine, Accofil - 3 x cykle ❌brak ciąży
10.25 histeroskopia ✅
01.26 immunosupresja + IUI ❌
02.26r. IVF: 5 MII ➡️ ❌ 😭
✨I (don't) know (if) it's worth it, but I won't stop.✨ -
Dzień dobry skoro świt 💕
Bajeczko jak nastrój przed podglądem? 🤞🤞🤞 Kciuki na pokładzie! 😘
Dobrego dnia dziewczynki. Byle do końca pracy a potem wyjeżdżamy z mężem na walentynkowy weekend 😁🥰
Tak się cieszę!
Motylek93, Vergeet, Liora , snieżka, Aaagaa, Księgowa, Bajka92, Imazolka, Mona_Mona lubią tę wiadomość
👱♀️34l.❤️👨38l.
🐱 6l.
starania od 08.23r.
7 cykli stymulowanych ❌
• AMH 3,4 ✅
• kariotypy oboje ✅
• immunosupresja: Encorton, Equoral, Hydroxychloroquine, Accofil - 3 x cykle ❌brak ciąży
10.25 histeroskopia ✅
Cześć!
@bajeczko, trzymam kciuki za podgląd! Mam nadzieje ze jajeczek jest duzo ale nie za duzo, ze są silne i pełne energii do dalszego rozwoju
)💕
@kalamarniczko, pięknego weekendu z mężusiem 🥰🌞💕
Dobrego piątku dla wszystkich, ja wlasnie jadę na badania do dr Jarosz a potem praca- eh zapierdziel mam straszny ale w ten weekend bez większych planów to mam nadzieje ze sobie wypoczne
🍀✨️✊️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego, 07:15
Motylek93, kałamarnica 11, Liora , snieżka, Bajka92, Imazolka lubią tę wiadomość
-
Ja też przepraszam, że jestem od paru dni tylko duchem ale po powrocie do pracy mamy niezły młyn, a po pracy codziennie coś załatwiam, plus ciągle odświeżam stronę z wynikami PGTA i się stresuje 🙈więc co was zdążyłam nadrobić to już nie zdążyłam odpisać 💔
Trzymam kciuki dzisiaj za bajeczkę bardzo mocno, ciekawa jestem co tam się wykluwa 🥹
Kałamarniczko gdzie wyjeżdżacie na walentynki? 🥰
Paulinko, a kiedy planujesz iść na zwolnienie? 😴
Księgowa kciuki za twoje dzielne endometrium bo widziałam, że postanowiło się ruszyć! 💪🏼🤞🏼Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego, 08:26
Księgowa, Bajka92, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️29🙎🏼♂️29 🐶
🍼 Starania o 1 bobasa od 08/23 - teraz już 🌈
22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03.25 ⏸️ - 💔 11tc poronienie samoistne
3.08.25 ⏸️- 💔 ciąża biochemiczna
👩🏼🦱
❌lekka IO- glucophage 1500 ❌hashimoto- Letrox 50 ❌ PAI-1 - 4G/5G hetero ❌ KIR AA- accofil
✅onkopakiet ✅własne owulacje ✅homocysteina ✅białko C,S ✅kariotyp ✅zespół antyfosfolipidowy ✅ AMH
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0% ➡️2%
❌ chromatyna DNA 30,85
✅ ruchliwość a+b ✅ duża ilość ✅test MAR ✅onkopakiet ✅kariotyp
01.26 IVF IMSI: ❄️❄️ ❄️❄️ → PGTA → 1❄️mozaika -
Bajko czekamy na dobre wieści 🥰🍀✊🏻
Kałamarniczko ale zazdroszczę wyjazdu 😊 bawcie się dobrze!
Paulinko trzymam kciuki za badania ✊🏻
Nitko nosz kurde 😓 mam nadzieję, że szybko znajdziesz rozwiązanie
Ja się wczoraj najadłam domowych pączusi 🥰 dziś już zdrowo bo właśnie zaczęłam 1dc 🐒 i mam zamiar zajść w ciążę ✊🏻🍀🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego, 08:41
PaulinKA, Vergeet, Aaagaa, Księgowa, Lisik, Bajka92, Mona_Mona, kałamarnica 11, Biochemiczka lubią tę wiadomość
2016- początek.
2017-❌
2018-❌
2019- CB 💔
2020-CP 💔
2021-⏸️
2022- 💙 spełnione marzenie 🤱
2025-nowy początek i cios w pysk (CB💔?)
2026- po prostu bądź dobry i nie każ długo czekać 🙏
👩💼PCOS
🤵okaz zdrowia. -
Bajko, mocno trzymam kciuki za podgląd 🤞
Kałamarniczko, dokąd jedziecie?
Księgowa, trzymam kciuki, żeby Twoje endometrium od teraz już tylko rosło i rosło! 🤞
Księgowa, Bajka92, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
-
@Vergeet, wczoraj powiedziałam liderom o ciąży. Mega super reakcja bo choc niedawno robili roszady w zespole by zapełnić braki osobowe to powiedzieli zebym w ogole sie nie przejmowała pracą, ze bedzie rekrutacja uruchomiona, najwazniejsze zdrowie itd. Pewnie by woleli bym pracowała jak najdłużej alee uprzedziłam ze to ciaza bardzo wystarana i ze jak lekarz zasugeruje to po prostu znikam... cieszę sie ze pracuje z takimi ludźmi ☺️ z nimi nawet zapierdziel jakos lepiej przezyc

A pracować na ten moment planuje jakos do polowy marca, w marcu bysli chcieli polecieć jeszcze na parę dni za granicę i potem juz nie wracać do pracki. Jednak zobaczymy jak to bedzie. Wczoraj mnie cos brzuch pobolewał wiec juz oczywiscie kołowrotek w głowie, ale staram sie te myśli podle usuwać w cien
)
@Liora, wszystkiego najlepszego w pierwszym dniu twojej ciazy! ✨️✊️🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego, 09:04
snieżka, Vergeet, Liora , Jaszczureczka lubią tę wiadomość
-
Paulinko kurczę mega fajna reakcja przełożonych, żeby każdy miał takie podejście to byłoby pięknie 🩷 ale super pomysł też z tym urlopem przed L4 bo później wiadomo, kontrole i te sprawy, lepiej nie ryzykować. Plan brzmi dobrze, a marzec już zaraz 🥹
PaulinKA lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️29🙎🏼♂️29 🐶
🍼 Starania o 1 bobasa od 08/23 - teraz już 🌈
22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03.25 ⏸️ - 💔 11tc poronienie samoistne
3.08.25 ⏸️- 💔 ciąża biochemiczna
👩🏼🦱
❌lekka IO- glucophage 1500 ❌hashimoto- Letrox 50 ❌ PAI-1 - 4G/5G hetero ❌ KIR AA- accofil
✅onkopakiet ✅własne owulacje ✅homocysteina ✅białko C,S ✅kariotyp ✅zespół antyfosfolipidowy ✅ AMH
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0% ➡️2%
❌ chromatyna DNA 30,85
✅ ruchliwość a+b ✅ duża ilość ✅test MAR ✅onkopakiet ✅kariotyp
01.26 IVF IMSI: ❄️❄️ ❄️❄️ → PGTA → 1❄️mozaika -
Bajko, kciuki za podgląd!
Vergeet do mnie dzownili jak był wynik. I na portalu procenta pojawił się dopiero po teleporadzie z lekarzem
Vergeet, Bajka92 lubią tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,26)-->(0,14), Stan zapalny endometrium,IO, Allo Mlr 0% ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp, Crossmatch
🧒
❌ Morfologia (2%)✅ Kariotyp, Koncentracja
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - 4🥚komórki, 2 MII, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆08.2025 - 4 🥚komórki, 2MII, 1 zapłodniona, 1❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
III procedura 🙏
01.2026 - 3 🥚 komórki MII, 2 ❄️ 4AA (niebadeane)
A ch*j z tym wszystkim! -
Dzień dobry w piątek! Ja też wczoraj miałam intensywny dzień, nie zdążyłam się odezwać. Ja wizytę u fizjo miałam w zasadzie w środę, udało mi się przełożyć bo wiecie, bardzo chciałam iść do biura w tłusty czwartek 😄 razem z dziewczynami z zespołu smażyłyśmy mini pączusie z serka homogenizowanego, faworki i przysmak świętokrzyski te prażynki kratki, także bardzo miły dzień ☺️
Na wizycie bardzo spoko, Pani się specjalizuje w endometriozie i niepłodności, wypytała mnie o wszystko, zbadała napięcia mięśniowe w miednicy mniejszej, nie jest źle ale jest trochę do rozluźnienia, pokazała mi ćwiczenia, trochę tego było, muszę spisać bo zapomnę 😅 kolejna wizyta po dwóch tygodniach, potem jeszcze jedna przed operacją i jedna po, także myślę że będę w tym względzie dobrze przygotowana.
A na zalecenia od dietetyczki jeszcze czekam… zastanawiam się czy się już przypomnieć 🤔
Bajeczko powodzenia dzisiaj! Duża sprawa! 😊
Bajka92, Liora lubią tę wiadomość
Starania od 05.2024
👫28
- Laparoskopowe usuwanie ognisk endometriozy --> kwiecień '26
- Histeroskopia - stan zapalny wyleczony ✅
- Leczenie u Naprotechnologa
- Hycosy ✅ lipiodol ✅
Endometrioza II/III stopień, czyste jajniki i jajowody, adenomioza
ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
AMH 3,7
❌TSH 0,916 -3,5 - 3,5 - 9,6 (po lipiodolu)- 6,4 (po Euthyrox 50)- 5,7 (zwiększenie dawki do 75)-0,57 (korekcja do 62,5)
FT4, aTPO, aTPG ✅
Prolaktyna 23 ❌ (Dostinex)--> 22,8(wiecej Dostinexu)---> 12,6 ✅
Ferrytyna 21,73 - feroplex - 40 Bioradix- 103 (skutek Sulfazalazyny)
KIR 2DS2, 2DS3 obecne
Białka C i S ✅
On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega
PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, , olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol -
Lisik, mi fizjoterapeutka nagrała ćwiczenia moim telefonem jak ćwiczę. Spoko opcja no mogę podejrzeć 😀
Lisik lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,26)-->(0,14), Stan zapalny endometrium,IO, Allo Mlr 0% ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp, Crossmatch
🧒
❌ Morfologia (2%)✅ Kariotyp, Koncentracja
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - 4🥚komórki, 2 MII, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆08.2025 - 4 🥚komórki, 2MII, 1 zapłodniona, 1❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
III procedura 🙏
01.2026 - 3 🥚 komórki MII, 2 ❄️ 4AA (niebadeane)
A ch*j z tym wszystkim! -
Paulinko dziękuję, to miłe 🥹🥰
Lisik te prażynki to smak mojego dzieciństwa 😅
Ps. Fajnie, że miałaś udaną wizytę.
Lisik lubi tę wiadomość
2016- początek.
2017-❌
2018-❌
2019- CB 💔
2020-CP 💔
2021-⏸️
2022- 💙 spełnione marzenie 🤱
2025-nowy początek i cios w pysk (CB💔?)
2026- po prostu bądź dobry i nie każ długo czekać 🙏
👩💼PCOS
🤵okaz zdrowia. -
Hejo hejo
Bajeczko mocne kciuki za dzisiejszy podgląd 🔎 🥰
Lisik również zajadałam się kiedyś tymi prażynkami! Wciągają nieziemsko 😃😃😃 cieszę sie, że jesteś zadowolona z wizyt, ważne by przyniosły dobre efekty 🤞
Liora a więc dzisiaj jest Twój pierwszy dzień ciąży 😏🍀
Kałamarniczko ale piękny weekend przed Wami 🫠 udanego wyjazdu ❣️
Lisik, Liora , Bajka92 lubią tę wiadomość
👩🏼 35 🧔🏻♂️ 37
cp 💔 2x cb 💔
💊 wit. B12, C, wit. D3, kwas foliowy, omega-3, magnez+b6,
✅ MUCHa, zespół antyfosfolipidowy, białko C i S, ANA1, ANA2 < 1:100; ASA, test CBA, immunofenotyp, homocysteina 7 📉 SonoHsg; fragmentacja DNA 6% ✔️
❌ Kir AA, mutacja MTHFR A1298C, antytrombina III, 06-09.25 r. walka z e.coli.
od 11.25 r.
~ monitorowane cykle
21.12 ⏸️ 🌟 ktoś tu chce być 🥹
9dpo beta 53, prog 37
11dpo beta 179, prog 47
13dpo beta 461
21dpo beta 13682 🌱prog. 40
7.01- jest🐣 CRL 0,4 cm i bije❤️
27.01 - 2,40 cm Gumisia 🧸
20.02 - 5,90 cm wiercipiętka 👣
3.03 - prawie 8 cm szczęścia 🐥
🙏

-
Wpadłam tylko trzymać kciuki za Bajeczkę 🍀💞
Tak mnie zabrało choróbsko, że aż do pracy nie poszłam, co mi się nigdy nie zdarza 🫠 Na szczęście bez gorączki i liczę na to, że najgorsze już za mną.
Bajka92 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję 🍀
Dziewczynki, jedziemy na Dolny Śląsk do takiego fancy hotelu 😁 raz już kiedyś tam byliśmy i byliśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie tam jest fenomenalne a jutro będzie kolacja degustacyjna. Więc się nie mogę doczekać. Zdradzę dokładną miejscówkę po powrocie 🤭💕
Aszin - dużo zdrówka 🪷
Bajeczko - czekamy na wieści z podglądu ♥️
PaulinKA, Kingus 1, Loraa, aszin, snieżka, Księgowa, Motylek93, Lisik, Liora , Bajka92 lubią tę wiadomość
👱♀️34l.❤️👨38l.
🐱 6l.
starania od 08.23r.
7 cykli stymulowanych ❌
• AMH 3,4 ✅
• kariotypy oboje ✅
10.25 histeroskopia ✅
kałamarnica 11 wrote:Dziękuję 🍀
Dziewczynki, jedziemy na Dolny Śląsk do takiego fancy hotelu 😁 raz już kiedyś tam byliśmy i byliśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie tam jest fenomenalne a jutro będzie kolacja degustacyjna. Więc się nie mogę doczekać. Zdradzę dokładną miejscówkę po powrocie 🤭💕
Aszin - dużo zdrówka 🪷
Kałamarnica 11 udanego wyjazdu słońce 🥰❤️
Aszin dużo zdrówka 😊🩷
Bajeczko trzymam również mocno kciuki za podgląd 🤞🤞🍀
Lisik bardzo dobre wieści, cieszę się że wizyta przebiegła pomyślnie 😊😊🍀
aszin, kałamarnica 11, Lisik, Bajka92 lubią tę wiadomość
Starania od 01/23
AP-K- 03/2024
09/23 -IUI -❌
01/24 - FET (AZ)-❌
09/24 - FET (AZ)- ❌
10/24 - FET (AZ) - ❌
03/25 - FET (AZ) - ❌
01/26 - ET - (KD) ❤️🍀
6 komórek - 3.1.1❄️ 2.1.2❄️ mrozaczek 🤗
Ona: IO, endo, KIR Bx, amh - 0,52
cross match - 22,4%
allo mlr - 26,7%
Mikrobiom macicy - ✅
On: nasienie ✅ kariotyp ✅ -
kałamarnica 11 wrote:Dziękuję 🍀
Aszin - dużo zdrówka 🪷
Oooo, może Lake Hill ? 😏🏔️ śniadanka tam mieli genialne 👌
Czekam na relację w takim razie z miejscówki i pobytu 💛👩🏼 35 🧔🏻♂️ 37
cp 💔 2x cb 💔
💊 wit. B12, C, wit. D3, kwas foliowy, omega-3, magnez+b6,
✅ MUCHa, zespół antyfosfolipidowy, białko C i S, ANA1, ANA2 < 1:100; ASA, test CBA, immunofenotyp, homocysteina 7 📉 SonoHsg; fragmentacja DNA 6% ✔️
❌ Kir AA, mutacja MTHFR A1298C, antytrombina III, 06-09.25 r. walka z e.coli.
od 11.25 r.
~ monitorowane cykle
21.12 ⏸️ 🌟 ktoś tu chce być 🥹
9dpo beta 53, prog 37
11dpo beta 179, prog 47
13dpo beta 461
21dpo beta 13682 🌱prog. 40
7.01- jest🐣 CRL 0,4 cm i bije❤️
27.01 - 2,40 cm Gumisia 🧸
20.02 - 5,90 cm wiercipiętka 👣
3.03 - prawie 8 cm szczęścia 🐥
🙏

-
Miłego popołudnia, dziewczyny, my w trasce do DE na rodzinne spotkanie weekendowe.
Bajeczko, czekam na wieści 🤞🏻🍀
Liora , Bajka92 lubią tę wiadomość
czekamy od 07.2023
niepłodność idiopatyczna
cykli starań: 26
ciąż: 0
💃🏻32 adenomioza? endometrioza?
🕺🏻42 fDNA 23%
2026
I PROCEDURA (IVF)
03.02 → ❄️❄️
Masz władzę nad swoim umysłem, nie nad wydarzeniami.