🥰Luty szczęście nam przyniesie, ależ będzie piękna jesień ! 🥰🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_Mona wrote:Dzięki dziewczyny za rady, pojadę w takim razie w sobotę rano zrobić tą betę. To będzie 10 dpo. Nie mam testów ciążowych w domu więc czy kupię testy czy zrobię betę to nie ma większego znaczenia, beta przynajmniej konkretnie powie czy coś jest na rzeczy czy kolejny cykl do tyłu
trzymam kciuki za dziewczyny które mają przed sobą testowanie , którejś z nas na pewno się uda , w kolejnym cyklu kolejnej itd ! 🤍
Nie ma znaczenia, ale pierwszy wynik nic Ci nie powie. Dopiero kolejny.
Mona_Mona lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Dziewczyny przepraszam że się nie odniosę ale mamy młyn dzisiaj, odwiedziny dziadka w szpitalu, pełno pracy, z pieskami do weta cały dzień coś… 2 dni temu obdzwoniłam gdzie zrobię badania immunologiczne umówiłam bo mąż nauczycielem i ferie tylko wchodzą w grę (pn i wt, bo później wyjeżdżajmy na moją 30) bądź wieczorne godziny i ogarnęłam na pn i dzisiaj dzwonią że za mało osób chętnych i nie zrobią nam w Poznaniu gdzie mamy 2,5 h drogi i razem z wizytą u ginekologa miało być połączone … siedzę i szukam czy to się uda gdzieś zrobić czy odwoływać ginekologa bo nie będzie miało to sensu 😢 Jedyny plus tego dnia że teściowa upiekła mi pyszne pączusie bezglutenowe ktore ratują ten dzień 🍩👩🏻 96' - PCOS, IO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY
STARANIA OD 01.24
START IVF 03.25
I procedura - 4 ❄️
I transfer FET 04.25 (cykl sztuczny) ❌
II transfer FET 05.25 (cykl naturalny) - ACARD, PROLUTEX, UTROGETSAN - 7+1 łyżeczkowanie próżniowe 😢💔
III transfer FET 01.26 (cykl naturalny) - ACARD, CLEXANE, ENCORTON 10 MG, PROLUTEX, UTROGESTAN - cb ❌
🔜 IV transfer FET - Z ZALECENIAMI IMMUNOLOGA -
Dobry wieczór 💕
Ja wpadam po całym dniu pracy, dość było intensywnie, dopiero jestem w domu. Ale gdy wróciłam czekał na mnie Mąż z pączusiami z FitCake 🤤 bez cukru, bez glutenu hahah
Ale naprawdę pyszne ♥️
https://zapodaj.net/plik-YTmrYMuIcL
Wciąż nie mam wyników profilu cytokin, odświeżam stronę kilka razy dziennie. To mnie trochę trzyma w niepewności odnośnie przygotowania do transferu, bo po wynikach mam się konsultować z dr J i uzyskam wytyczne jakie leki i na jak długo włączać.
Mech. Ale narazie byle jeszcze jutro w pracy wytrwać i jedziemy na walentynkowy weekend 💕💕💕
Wybaczcie, że dziś tak jedną nogą jestem z Wami. Przytulam Was najmocniej 😘
PaulinKA, snieżka, Księgowa, Motylek93, clara, Piret lubią tę wiadomość
👱♀️34l.❤️👨38l.
🐱 6l.
starania od 08.23r.
PCOS, cykle bezowulacyjne, pokrzywka, KIR Bx, crossmatch 37.8% ❌ -> 31.9% ❌, AMH 3.4 ✅
• parametry nasienia: prawidłowe ✅
• HSG (01.25r.) - jajowody drożne ✅
• immunosupresja: Encorton, Hydroxychloroquine, Accofil - 3 x cykle ❌brak ciąży
10.25 histeroskopia: skąpe zapalenie endometrium, CD 138 <2/10 mm'2
11.25 leczenie
01.26 immunosupresja + IUI ❌
PLAN:
02/03.26r. IVF 🔜
✨I (don't) know (if) it's worth it.✨ -