Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Magia89 wrote:U mnie po pierwszym testowaniu... Wydawało się, że jest cień cienistego cienia, po wyschnięciu jednak bardziej widzę biel która jutro testuje? Fajnie będzie mieć towarzysko
Pokaż Ten test, my ocenimy
Ja jutro testujeMagia89 lubi tę wiadomość
-
Czytam Was już jakiś czas, cieszą mnie kolejne pozytywne testy! wielkie gratulacje!
Z mężem staramy się krótko, to dopiero 2 cs. Mam prolaktynę dwukrotnie powyżej normy, ale ginekolog nie zrobiła sobie z tego nic szczeólnego, bo mam normalną owulację. Nie satysfakcjonuje mnie to więc po Nowym Roku idę do innego lekarza.
Temperatura w tym cyklu była bardzo obiecująca, ale dziś lub jutro przybędzie @ Testy oczywiście były grane. W przyszłym miesiącu postanowiłam sprawdzić tylko owu, termometr schować w cholerę. (Oczywiście nie wierzę w to, co piszę )
Do zobaczenia w grupie styczniowej z - mam nadzieję - jak najmniejszą grupą stąd
Arashe, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Okazało się u mnie, że mama na szczęście salmonelli nie ma. Zatruło ją coś, ale nie jest to to. I chwała Bogu.
Tak czy siak przyjadę w poniedziałek do rodziców, bo lepiej dmuchać na zimne. Ale cieszę się, że są tak dobre wieści
szona - koniecznie prolaktyna do zbicia. Fajnie, że owulki są, ale to wymaga ingerencji i tak. Dobry endokrynolog to podstawa. Jakbyś była z Trójmiasta to daj znać, polecę Ci swojąagge, szona, Malgonia, aeiouy, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
staraniowa wrote:Okazało się u mnie, że mama na szczęście salmonelli nie ma. Zatruło ją coś, ale nie jest to to. I chwała Bogu.
Tak czy siak przyjadę w poniedziałek do rodziców, bo lepiej dmuchać na zimne. Ale cieszę się, że są tak dobre wieści
szona - koniecznie prolaktyna do zbicia. Fajnie, że owulki są, ale to wymaga ingerencji i tak. Dobry endokrynolog to podstawa. Jakbyś była z Trójmiasta to daj znać, polecę Ci swoją
Ahh mieszkam w Białymstoku, ale bardzo dziękuję! Endokrynolog powiedziała, że „warto zbić” ale UWAGA zaproponowała mi w tym celu jogę (prolaktyna 54 przy normie 23) Przy moim trybie pracy aż wewnętrznie zarechotałam na ten pomysł. Super byłoby żyć bez stresu, ale niestety nie znam tematu Także maszeruję po leki i już.
Dobrze, że mama nie ma salmonelli i już można zaczynać cieszyć się świętami
staraniowa lubi tę wiadomość
-
Magia89 wrote:Super, nie będę sama
Jak się tylko dowiem jak zamieścić fotki to to zrobię. Mam dwie wersje Naturalną i po podkręceniu kontrastu i koloru hihi
www.zapodaj.net
Zaznaczasz "na forum", ladujesz zdjęcie i zaznaczasz największy rozmiar, kopiujesz link ten w którym jest miniaturkaMagia89 lubi tę wiadomość
-
Magia89 wrote:Naturalna wersja
https://zapodaj.net/d9ee0da5ab395.jpg.html
Podkręcona
https://zapodaj.net/2f41f23d8c81c.jpg.htmlMagia89 lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
staraniowa wrote:Okazało się u mnie, że mama na szczęście salmonelli nie ma. Zatruło ją coś, ale nie jest to to. I chwała Bogu.
szona - koniecznie prolaktyna do zbicia. Fajnie, że owulki są, ale to wymaga ingerencji i tak. Dobry endokrynolog to podstawa. Jakbyś była z Trójmiasta to daj znać, polecę Ci swoją
Dawaj. Trójmiasto się kłania
Mój jest wspaniały ale widzi dla mnie tylko jedna alternatywę radioaktywny jod którego się boję. Pewnie ma rację, ale jak teraz myślę o staraniach..
A on by na moją myśl o staraniach popukal w głowę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 10:46
staraniowa lubi tę wiadomość
-
Emmainthegarden wrote:Dawaj. Trójmiasto się kłania
Małgorzata Słomiana - najlepszy endokrynolog ever, u jakiego byłam. Polecam z całego serca.
Przyjmuje w LuxMedzie w Gdańsku i Gdyni, ale w innym miejscu chyba też. Trudno się do niej dostać... Ale warto! Byś musiała poszukać w necie na znanylekarz.pl na przykład czy nie przyjmuje gdzieś jeszcze
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Magia89 wrote:Naturalna wersja
https://zapodaj.net/d9ee0da5ab395.jpg.html
Podkręcona
https://zapodaj.net/2f41f23d8c81c.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 10:45
Magia89, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Ja też coś widzę na kontraście:) A swoją drogą Nowa metoda na szukanie cienia cienistego cienia;)
Na oryginalnym zdjęciu nie było tak widać jak na żywo, więc stwierdziłam że się trochę pobawię w programieOchmanka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry u mnie dziwne rzeczy się dzieją z temp. Zerknijcie proszę. Wczoraj taki spadek a dzisiaj skok. @ nie ma narazie, wczoraj lekkie plamienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 10:51
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
-
Magia89 wrote:A jakieś objawy nadchodzącej miesiączki masz? O teście nie myślałaś?
W 14 dpo zrobiłam i wyszedł negatywny. Ból jak na okres mam od 3 dni. Miałam plamienia przed wcześniejszymi okresami, więc dostałam dupka. W tym cyklu sprawdziłam progesteron i w 7 dpo wyszedł mi ok. 17. Progesteron skończyłam brać w 25 dniu cyklu... No i czekam na @. W sumie moje cykle były bardziej 25-26 dniowe, dziś jest 28 dzień, dół brzucha pobolewa coraz bardziej stanowczo. U mnie 1 dzień to jest armageddon. Kiedyś zdarzało mi się tracić przytomność z bólu (Jak mama i babcia). Ostatecznie myślę, że cykl wydłużył się przez duphaston, a czerwony szatan za kilka h złoży mnie w półWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 11:47