Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa91 wrote:Beti widze, ze bralas selen i cynk... to bylo w jednej tabletce czy dwoch? Jakiej firmy?
http://www.sanbios.pl/selen-z-lucerna.html -
agge wrote:Niestety nic nie ma
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca15b9703071.jpg -
_mamofaza wrote:Tutaj macie bardziej ogarnięte zdjęcie. Rano tak mi się trzesly ręce, że ledwo test zrobiłam. Tak się cieszę. Dziś 14DPO
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/480b361678ac.jpg
Niesamowity jest ten grudzień -
Beti82 wrote:W jednej .Już sprawdzam firme -Sanbios
http://www.sanbios.pl/selen-z-lucerna.html
Dziękuję58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Pozostaje przenieść nadzieje na styczeń. Cykl chyba mi się skróci w ciągu 2-3 dni dostanę @. Śluz jak zawsze na kilka godzin przed okresem, brzuch oraz piersi do tego płaczliwość. Życzę pięknych grubych II kreseczek. Powodzenia!09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
23.01.2019 8 tc aniołek :,(
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
20.05 jeden z zarodków obumarł oby ten drugi był silny
22.07 czekamy na Maksymiliana ❤️ -
Emmainthegarden wrote:Agge. Sama jestem ciekawa. Ja też widziałam tą kreskę
Była po czasie... Nawet nie wiem jak długim. Bo patrzyłam przez 5 minut, nic nie było więc zostawiłam ten test i poszłam. Wróciłam sprzątać za 3 godziny i wtedy zauważyłam, jak chciałam wyrzucić...
Więc musiała to być reakcja tylko -
agge wrote:Okres powinnam mieć za 3, ewentualnie 4 dni.
Jeszcze mam nadzieję, że coś się pokaże za kilka dni temperatura ciągle w górze
@mamofaza, gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 11:28
agge lubi tę wiadomość
-
To znowu będzie inaczej. Mikuś pójdzie do przedszkola, Stasio będzie miał dwa lata to już fajny człowieczek do zabawy Jak uda mi się przetrwać ciążę to z resztą dam radę Trzecie przecież będzie grzeczne, tak sobie z mężem wkręcamy
Nie mogę w to uwierzyć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 11:32
agge lubi tę wiadomość
-
MamaStasia ja w poprzedniej ciąży poszłam dopiero po skończonym 8 tygodniu i w sumie to zalowalam, bo długo nie wiedziałam, że coś jest nie tak, a Pani kazała czekać jeszcze miesiąc, ehh. Mam złe wspomnienia i mam nadzieję, że uda mi się pójść np po 7.
Życzę powodzenia oczywiście na wizycie -
Ojoj, ile rzeczy do nadrobienia !
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym )))
Tulę wszystkie, którym się nie udało - przy okazji ktoś pisał, że mało kto zostanie na wątku styczniowym - i dobrze ! Ja jak coś to chętnie do niego dołączę jak się już grudzień skonczy więc potem możecie linka zamieścić. Ale czekamy tutaj do konca grudnia
Ja wczoraj się wybawiłam na wigilii mojej byłej klasy licealnej (spotykamy się raz na rok), nawet byłam podrywana przez jakiś facetów więc samoocena do góry xD I niech się dzieje wola nieba w tym styczniu Chyba pora wrzucić na luz. Owulację mam jakoś pod koniec przyszłego tygodnia, nawet nie wiem czy mam szansę na zafasolkowanie bo mąż wyjeżdza na narty z moim tatą (ojczymem) Dołowanie się wpływa na mnie katastrofalnie, a po takich eventach z przyjaciółmi to humor tak szybuje, wracają wspomnienia, że aż miło potem wskoczyć do łóżka z mężem
Więc myślę że to taki mój wstęp do życzeń dla Was- żeby wszystkie staraczki cieszyły się staraniami o dzidziusia i żebyśmy też nauczyły się doceniać to co mamy - kochających, wspierających mężów i życzę nam dużo spokoju i zdrowia, a po Nowym Roku 2019 - puchowych dzieci ))) A wszystkim zafasolkowanym życzę pięknych przyrostów i idealnych obrazów USG
Będę tu do Was zaglądać jeszcze w Święta, żeby znać wieści z frontu, ale pewnie mniej się póki co będę odzywać Buziaki :*
makowa, MonikA_89!, Ochmanka, Arashe, nuśka91, moyeu lubią tę wiadomość
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko :
5cs - cb
7cs - naturals - ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
lipiec 2024 - laparoskopia (usunięcie torbieli endo) i potwierdzenie endometriozy
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024
(4cs - 7dpo - progesteron 13, estradiol 95),
(5cs - 7dpo - progesteron 5,5)
Przed nami 6cs !
(grudzień 2024 - 4dc FSH 5,4 LH 4,9 ; oba jajowody drożne)
👩33 lata, niskie AMH : 0,52 (sierpień/grudzień 2024)
🧔♂️ 33 lata, teratozoospermia, asthenozoospermia
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa)
"Pięknie żyjesz
Choć kłody pod nogami masz
To wszystko minie
I minę jak ta kłoda też" -
nick nieaktualnyagge wrote:Była po czasie... Nawet nie wiem jak długim. Bo patrzyłam przez 5 minut, nic nie było więc zostawiłam ten test i poszłam. Wróciłam sprzątać za 3 godziny i wtedy zauważyłam, jak chciałam wyrzucić...
Więc musiała to być reakcja tylko
Testujesz jutro? -
cukrzyk łezka w oku mi się zakręciła... Tobie też wszystkiego najlepszego, abyś już nigdy więcej nie miała okazji doznać takich przykrych sytuacji :* Piękne jest to co napisałaś - doceniajmy to co mamy
Ja też będę zaglądać przez święta, ogólnie ten wątek stał się moim uzależnieniemcukrzyk1991, Ochmanka lubią tę wiadomość