Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
makowa wrote:Nie wiem czy coś zobaczycie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe34da3cda55.jpg
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Ona-na-na wrote:Sorki że tak późno. Beta na poziomie 232, ale na USG jeszcze nic nie widać. Może to być ok 6tc, ale ordynator kazał mi jeszcze sprawdzić betę za dwa dni- tak dla pewności czy na pewno nie poroniłam. Krwawienie dalej jest. Mam się oszczędzać i trzymać kciuki. W razie spatku bety mam nie panikować, wszystko może się w takiej sytuacji zdarzyć. W piątek/poniedziałek idę na kolejne USG.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 09:28
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
agge wrote:Też macie białe święta?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b02f017d0c0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bd2356f7e7e.jpgagge lubi tę wiadomość
😭
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagge wrote:trzymam kciuki. A jak u Ciebie temperatura?
Nie wiem szczerze mówiąc, bo pół nocy nie spałam i jak w końcu padłam to do 8.30 i temp była 37.02 ale przy tylu pobudkach to raczej nie jest wiarygodne. Normalnie mierze o 6.30.
Ale raczej formalność, jeśli w tym miesiącu @ przyjdzie w końcu punktualnie to za dwa /trzy dni, a czuje się właśnie jak na @ .
I jeszcze te pytania przy wigilijnym stole ciotki niby ukradkiem do mamy ale tak że słyszałam "czy jestem w ciąży". Już mogła poczekać aż ubiorę te buty i wyjdę ...
agge lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Nie wiem szczerze mówiąc, bo pół nocy nie spałam i jak w końcu padłam to do 8.30 i temp była 37.02 ale przy tylu pobudkach to raczej nie jest wiarygodne. Normalnie mierze o 6.30.
Ale raczej formalność, jeśli w tym miesiącu @ przyjdzie w końcu punktualnie to za dwa /trzy dni, a czuje się właśnie jak na @ .
I jeszcze te pytania przy wigilijnym stole ciotki niby ukradkiem do mamy ale tak że słyszałam "czy jestem w ciąży". Już mogła poczekać aż ubiorę te buty i wyjdę ...
O rany, ale nietakt... -
nick nieaktualny
-
U mnie 15 min temu było biało, ale teraz topnieje :p
Zrobiłam kolejnego sikanca, bo póki nie mogę zrobić bety będę się tak ratować. Kreska bladziutka, ale jest co prawda gdzieś z tyłu głowy kolacze mi się myśl, że może przyrost mały, ale z drugiej strony mniej czule testy i jestem dzień przed @, głupia nie świruj Ale no strach jest.
Dziewczyny trzymam kciuki, mam nadzieję, że grudniowy pociąg jak to któraś napisała jeszcze nie odjechał :*agge, Ochmanka, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Mój dzisiejszy bladzioch
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97781eae94c7.jpgagge, NAg08, Ochmanka, Arashe, MonikA_89!, moyeu, aeiouy lubią tę wiadomość
-
makowa wrote:U mnie 15 min temu było biało, ale teraz topnieje :p
Zrobiłam kolejnego sikanca, bo póki nie mogę zrobić bety będę się tak ratować. Kreska bladziutka, ale jest co prawda gdzieś z tyłu głowy kolacze mi się myśl, że może przyrost mały, ale z drugiej strony mniej czule testy i jestem dzień przed @, głupia nie świruj Ale no strach jest.
Dziewczyny trzymam kciuki, mam nadzieję, że grudniowy pociąg jak to któraś napisała jeszcze nie odjechał :* -
Kochane tak na szybcika, bo magia tych Swiat dopiero pozwolila mi usiąść z telefonem w reku, zycze Wam przede wszystkim zdrowia i miłości ❤ oby wszystkie nasze Kropeczki znalazly nas jak najszybciej po to aby rosnac dumnie i spokojnie pod naszym sercem ❤
WESOLYCH ŚWIAT!agge, Niecierpliwa..., Ochmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
4cs o pierwszego Dzidziulka szczęśliwy
beta HCG - 07.03 - 29,9
- 09.03 - 101,0
Progesteron 16.05.18 19dc - 19,50
TSH 23.08.18 - 3,160
Letrox 50mg
TSH 27.11.18 - 1,330
Prolaktyna 03.12.18 11dc 267 mlU/l - 13,35 ng/ml -
nick nieaktualny
-
Ja też dziewczyny szybki update. Na prawdę z całego serca wam gratuluję dwóch kreseczek. Dla was na prawdę ten miesoaac byl maagoczny i chyba piękniejszego prezentu nikt sobie nie mógł wymarzyć.ja do końca dnia czekam na @, a w ogoole nie czuje sie okresoowo Jak się nie pojawi to od jutra przez 10 dni dupek 2x dziennie. No i przez to beda dwa tygodnie obsuwy... Jedyny plus jest taki, ze jak pojadę na narty to nie bede miec okresu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 13:43
-
Niecierpliwa... wrote:Dziewczyny u mnie chyba pms hardcore się zaczął. Prawie całą mszę wstrzymywalam łzy. Normalnie nie mogłam sie modlic tak mi sie na płacz zbierało.
Co za dzień -
Malgonia wrote:Cukrzyk przyjrzyj sie mojemu awatarkowi... nic do Ciebie nie mowi?
Wewnętrznie czuję, że uda nam się właśnie w tym 2019:) I Tobie i mnie Musimy tylko uwierzyć, bo widzę po tym grudniu, że wiara czyni megaaaa cuda. Każda chciała prezent pod choinkę i prawie każda go dostałaOchmanka, Malgonia lubią tę wiadomość
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
lipiec 2024 - laparoskopia (usunięcie torbieli endo) i potwierdzenie endometriozy
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (4cs - 7dpo - progesteron 13, estradiol 95),
Przed nami 5cs ! (grudzień 2024 - 4dc FSH 5,4 LH 4,9 ; oba jajowody drożne)
👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,52 (sierpień/grudzień 2024)
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny wlasnie dostalam @ Czy po takich ciazach biochemicznych robi sie jakies badania? Nigdy tego nie przechodzilam a lekarza mam 2 stycznia
-
Beti82 wrote:Czesc dziewczyny wlasnie dostalam @ Czy po takich ciazach biochemicznych robi sie jakies badania? Nigdy tego nie przechodzilam a lekarza mam 2 stycznia
Jeju przykro mi bardzo
Cukrzyk tutaj miała ostatnio biochrmiczna, może ona coś podpowieBeti82 lubi tę wiadomość