Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj z córką piekłam pierniczki ale miała frajdę. Jeszcze po weekendzie drugą partię upieczemy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cff612cf392.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e36b68200b9.jpgMalinowa91, NAg08, MamaStasia :), Arashe, Emmainthegarden, madziorek86, MonikA_89!, moyeu, _mamofaza, moni86 lubią tę wiadomość
-
agge wrote:Ja wczoraj z córką piekłam pierniczki ale miała frajdę. Jeszcze po weekendzie drugą partię upieczemy.
Śliczna jest ))) Cudowną masz córeczkę a jakie pierniczki ładne wyszły
agge, madziorek86 lubią tę wiadomość
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
cukrzyk1991 wrote:Był link pod artykułem Oto on --> http://www.edziecko.pl/edzieckoporady/pytanie/126581
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
-
Alo, dlaczego lista wyedytowana i nie ma testerek?
Mnie nie ma. A właśnie miałam wczoraj napisać, że zobaczyłam się na liście, urzędowo potwierdzona i poczułam, że może jednak odrobinka nadziei się tli..
Pozdrawiam z drogi do pracy.
agge lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj robiłam test o 2 nad ranem. Kreska na moje nie jest tak ciemna jak myślałam że będzie.
Zdjęcie przed chwili jest więc test tak wygląda.
Pierwszy jest z wczoraj a ten na dole to z dzisiaj
https://naforum.zapodaj.net/ec40f871ea62.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 08:16
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Cześć dziewczyny , nie chciałabym , żebyście myślały ze jestem jakąś panikarą, co prawda moje wynik są dobre i powinnam się cieszyć , ale kiedy zaczynają się bóle podbrzusza i te plamienia , nie panuje wtedy nad nerwami , uczucie niepokoju nasiliło się wczoraj wieczorem , moje plamienie momentami miały czerwony kolor , do tej pory były to plamienia brązowe. Oczywiście kolejna noc nie przespana. O 12 mam wizytę u lekarza . Proszę trzymajcie kciuki
-
Weronika wierzę że będzie dobrze! Czekamy na wiadomość
-
Weronika2018 wrote:Cześć dziewczyny , nie chciałabym , żebyście myślały ze jestem jakąś panikarą, co prawda moje wynik są dobre i powinnam się cieszyć , ale kiedy zaczynają się bóle podbrzusza i te plamienia , nie panuje wtedy nad nerwami , uczucie niepokoju nasiliło się wczoraj wieczorem , moje plamienie momentami miały czerwony kolor , do tej pory były to plamienia brązowe. Oczywiście kolejna noc nie przespana. O 12 mam wizytę u lekarza . Proszę trzymajcie kciukiStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
U mnie chyba dzisiaj zaczęły się dni płodne, zaczniemy działać
Ochmanka, agge, Elfik lubią tę wiadomość
-
Weronika - mocno sciskamy kciuki! Trzymaj sie dzielnie!
Agge - piekna coreczka i jakie wypieki
Elfia - dzialajcie Oby bylo owocnie
agge lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Weronika2018 wrote:Cześć dziewczyny , nie chciałabym , żebyście myślały ze jestem jakąś panikarą, co prawda moje wynik są dobre i powinnam się cieszyć , ale kiedy zaczynają się bóle podbrzusza i te plamienia , nie panuje wtedy nad nerwami , uczucie niepokoju nasiliło się wczoraj wieczorem , moje plamienie momentami miały czerwony kolor , do tej pory były to plamienia brązowe. Oczywiście kolejna noc nie przespana. O 12 mam wizytę u lekarza . Proszę trzymajcie kciuki
-
nick nieaktualnyJa od dzisiaj zaczynam robić testy owulacyjne, te ostatnie cykle mialam tak rozjechane ze kto wie co tam sie dzieje.
Dzisiaj temp podwyzszona ale to raczej przez alkohol dnia poprzedniego i pomiar później niż zwykle:) aczkolwiek jakby się trafiła mikolajkowa wcześniejsza owulacja to nie miałabym nic przeciwkoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 09:33
-
Weronika2018 wrote:Cześć dziewczyny , nie chciałabym , żebyście myślały ze jestem jakąś panikarą, co prawda moje wynik są dobre i powinnam się cieszyć , ale kiedy zaczynają się bóle podbrzusza i te plamienia , nie panuje wtedy nad nerwami , uczucie niepokoju nasiliło się wczoraj wieczorem , moje plamienie momentami miały czerwony kolor , do tej pory były to plamienia brązowe. Oczywiście kolejna noc nie przespana. O 12 mam wizytę u lekarza . Proszę trzymajcie kciuki
Trzymam mocno kciuki i daj znać :*