Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fba89ba3f30.jpg
Rozmontowalam test... jest II krecha, ale szkoda, ze poza polem testowym. Ladnie to wyglada, ale niestety jestem swiadoma, ze to nie to o czym mysle.
Malinowa! My z podobnego dnia testowania!Niech to będzie toooo!!!
O ile cały cykl byłam super wyluzowana, jak tylko nadszedł weekend (5 dni przed planowaną @) musiałam dla sportu obsikać test... i od piątku obsikałam ich 5!!! Na wszystkich taka kreska jak u Ciebie!!Testy różnych producentów, ta sama czułość - 10....
NA WSZYSTKICH bardziej lub mniej zarysowana kreska i w prawidłowym miejscu... Ale wcale z dnia na dzień nie wychodzi ciemniejsza...
Tak więc trzymajcie kciuki - ja pędzę przed pracą na bete!MonikA_89!, aeiouy, Arashe, cukrzyk1991, Kinga13 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki! Miłego dnia Wam życzę
Malinowa, biegnij na betę, bo jeśli kreska minęła, to beta już na pewno wyjdzie dodatnia. Trzymam kciuki
U mnie 3 dzień podwyższonej temp (36.63), więc owu musiała być w piątek jak wyszła mi piękna krecha na owulaku. W sobotę z rana kreska już znacznie bledsza, a wczoraj ledwo mogłam ja dojrzeć. Już więcej nie robię. Czekam grzecznie do końca grudnia i testujęPoproszę o wpisanie na 28.12
agge lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Madziorek86 ✊✊✊!
madziorek86 lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnymadziorek86 wrote:Malinowa! My z podobnego dnia testowania!
Niech to będzie toooo!!!
O ile cały cykl byłam super wyluzowana, jak tylko nadszedł weekend (5 dni przed planowaną @) musiałam dla sportu obsikać test... i od piątku obsikałam ich 5!!! Na wszystkich taka kreska jak u Ciebie!!Testy różnych producentów, ta sama czułość - 10....
NA WSZYSTKICH bardziej lub mniej zarysowana kreska i w prawidłowym miejscu... Ale wcale z dnia na dzień nie wychodzi ciemniejsza...
Tak więc trzymajcie kciuki - ja pędzę przed pracą na bete!
W takim razie czekamy na wyniki dwóch bet:) dziewczyny powodzenia:)
U mnie dzisiaj temp. 36.8według wyliczeń 4 dpo
juz nawet wpisując niższą temperaturę na wykresie w tym jednym dniu skoku ovu sie pokazuje także chyba gdzies tam była
pytanie tylko kiedy:) ale dobrze że w ogóle:)
agge, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za Was! Ale coś czuję, że będzie wysyp dobrych nowin
madziorek86 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Hej.
Testowalam rano i pojawila sie biel bez cienia watpliwosci. Niby na tym wczorajszym tescie cos tam sie mieni, ale w zwiazku z tym, ze dzisiejszy jest negatywny to nie pojechalam na bete. Do tego boli mnie troche brzuch jak przed okresem, wiec moze @ gdzies tam sie juz czainarazie czekam do srody i znowu zatestuje.
Madziorek86 trzymam mocno kciuki za pozytywna bete!
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Malinowa91 wrote:Hej.
Testowalam rano i pojawila sie biel bez cienia watpliwosci. Niby na tym wczorajszym tescie cos tam sie mieni, ale w zwiazku z tym, ze dzisiejszy jest negatywny to nie pojechalam na bete. Do tego boli mnie troche brzuch jak przed okresem, wiec moze @ gdzies tam sie juz czainarazie czekam do srody i znowu zatestuje.
Madziorek86 trzymam mocno kciuki za pozytywna bete!
Szkoda -
Buuuuu. No szkoda, ale to, ze kreski nie ma, to jeszcze nie znaczy, ze się nie pojawi. Oby kolejne testowanie było bardziej owocne
Arashe lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Malinowa! My z podobnego dnia testowania!
Niech to będzie toooo!!!
Tak więc trzymajcie kciuki - ja pędzę przed pracą na bete!
Trzmam kciuki baaardzo mocno
Malinowa91 koniecznie poczekaj jeszcze i zatestuj jutro, czekam na pozytywne wiadomosci ❤madziorek86 lubi tę wiadomość
4cs o pierwszego Dzidziulka szczęśliwy
beta HCG - 07.03 - 29,9
- 09.03 - 101,0
Progesteron 16.05.18 19dc - 19,50
TSH 23.08.18 - 3,160
Letrox 50mg
TSH 27.11.18 - 1,330
Prolaktyna 03.12.18 11dc 267 mlU/l - 13,35 ng/ml -
Ja dzisiejsze testowanie sobie odpuszczam... wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja że dzisiaj przyjdzie @
W tym mc zmusze gina do zrobienia proga, bo te plamienia to nie jest objaw niczego dobrego4cs o pierwszego Dzidziulka szczęśliwy
beta HCG - 07.03 - 29,9
- 09.03 - 101,0
Progesteron 16.05.18 19dc - 19,50
TSH 23.08.18 - 3,160
Letrox 50mg
TSH 27.11.18 - 1,330
Prolaktyna 03.12.18 11dc 267 mlU/l - 13,35 ng/ml -
Emmainthegarden wrote:Malinowa, trzymam kciuki.
Ja z kolei zaczęłam się zastanawiać czy ciąża to w ogóle dobry pomysł w mojej sytuacji...
Eh... -
Malinowa póki nie ma @ to wiesz... nadzieja jest i tego się trzymajmy
Madziorek trzymam kciuki!
Sasanka5 pozostaje życzyć owocnego sylwestra
Emma Ty się nie wycofuj z ciąży
Do 20 jeszcze daleko i strasznie mi się dluzy. Dziś mi się śniło, że jestem w ciazy i oglądam zdjęcie x usg na którym coś widać, a nie tylko pusty pęcherzyk, w ogóle sen był pokrecony, bo czekałem w kolejce do toalety, w jakiś centrum handlowym. Tam nie bylo podziału damski /męski tylko np dla silaczy, dla pań przygotowujących się na bal, Dla otyłych, dla kobiet w ciąży itd. I tak się już 45 min czekam i się dre na wszystkich, że ile można czekać w kolejce, że nie ma kibla dla szczuplych kobiet, i przyszli nagle i pobrali mi krew, ja w końcu poszłam do WC dla ciężarnych. Kiedy wyszłam to dostałam wyniki krwi, a na końcu było to usg. Ciekawe kiedy zrobili xD.
Weź tu cierpliwie czekam na testWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 09:19
madziorek86, Irvine90, Malgonia, Sasanka5, makowa, Kinga13 lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:Malinowa póki nie ma @ to wiesz... nadzieja jest i tego się trzymajmy
Madziorek trzymam kciuki!
Sasanka5 pozostaje życzyć owocnego sylwestra
Emma Ty się nie wycofuj z ciąży
Do 20 jeszcze daleko i strasznie mi się dluzy. Dziś mi się śniło, że jestem w ciazy i oglądam zdjęcie x usg na którym coś widać, a nie tylko pusty pęcherzyk, w ogóle sen był pokrecony, bo czekałem w kolejce do toalety, w jakiś centrum handlowym. Tam nie bylo podziału damski /męski tylko np dla silaczy, dla pań przygotowujących się na bal, Dla otyłych, dla kobiet w ciąży itd. I tak się już 45 min czekam i się dre na wszystkich, że ile można czekać w kolejce, że nie ma kibla dla szczuplych kobiet, i przyszli nagle i pobrali mi krew, ja w końcu poszłam do WC dla ciężarnych. Kiedy wyszłam to dostałam wyniki krwi, a na końcu było to usg. Ciekawe kiedy zrobili xD.
Weź tu cierpliwie czekam na test
Hahaha
Mi się w sobotę śniło, że zrobiłam test i pozytywnyArashe lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj 30 dc zawsze cykle mialam 30-32 dniowe, ale w zwiazku z tym, ze owulacje mialam dosc pozno to i @ moze przyjsc z opoznieniem, dlatego troche zastanawiaja mnie te bole w podbrzuszu, ktore wlasnie minely. Dziwne.
Emma dlaczego tak mowisz? Powiem Ci, ze nigdy nie ma odpowiedniego momentu. Zawsze bedzie cos, zawsze bedzie ktos, wiec trzeba sie starac, a w międzyczasie zyc i cieszyc sie zyciem
Jagodka, a moze jednak to znaki na II krechy?
Arashe moze to proroczy senWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 09:38
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Krew oddana, pani pobierająca mnie strasznie podpuściła
najpierw żebym sobie chuchnęła w miejsce wkucia (a potem na pobraną fiolkę) na szczęście oraz, że jak blady bladzioch wyszedł to na pewno coś jest na rzeczy
Dotarłam z powrotem do pracy i tak sobie myślę, że my baby to strasznego małpiego rozumu dostajemy... Te sny Arashe to stary numer! Ja to jestem doskonałym przykładem, hahapo co płacić na Netflixa
... a miesiąc temu sobie obiecywałam, że na żadną betę przed terminem @ nie pójdę! do 19.12 jeszcze 2 dni, a ja już po...
Kręcę głową z niedowierzaniem jak strasznie jestem niecierpliwa! Malinowa jeszcze nic straconego. Ja mam wrażenie, że poranne testy mi wychodziły słabiej niż popołudniowe, więc trzymam kciuki za następne!:*
No ale coś w tych testach wyszło... Mam niemiłe przeczucie, że za wcześnie się wypuściłam, żeby to nie była biochemiczna i obym przez mój zryty beret nie żałowała, że taka w gorącej wodzie kąpana jestem..
Jedyne racjonalne wytłumaczenie mojego zachowania to to, że w przyszłym tygodniu Święta i nikt mi przy choince bety nie zrobia chcę mieć czas zrobić drugą po kilku dniach (o ile cokolwiek wyjdzie)...
No nic, kochane dziewczyny, cierpliwości Nam wszystkim!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 09:38
agge lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Krew oddana, pani pobierająca mnie strasznie podpuściła
najpierw żebym sobie chuchnęła w miejsce wkucia (a potem na pobraną fiolkę) na szczęście oraz, że jak blady bladzioch wyszedł to na pewno coś jest na rzeczy
Dotarłam z powrotem do pracy i tak sobie myślę, że my baby to strasznego małpiego rozumu dostajemy... Te sny Arashe to stary numer! Ja to jestem doskonałym przykładem, hahapo co płacić na Netflixa
... a miesiąc temu sobie obiecywałam, że na żadną betę przed terminem @ nie pójdę! do 19.12 jeszcze 2 dni, a ja już po...
Kręcę głową z niedowierzaniem jak strasznie jestem niecierpliwa! Malinowa jeszcze nic straconego. Ja mam wrażenie, że poranne testy mi wychodziły słabiej niż popołudniowe, więc trzymam kciuki za następne!:*
No ale coś w tych testach wyszło... Mam niemiłe przeczucie, że za wcześnie się wypuściłam, żeby to nie była biochemiczna i obym przez mój zryty beret nie żałowała, że taka w gorącej wodzie kąpana jestem..
Jedyne racjonalne wytłumaczenie mojego zachowania to to, że w przyszłym tygodniu Święta i nikt mi przy choince bety nie zrobia chcę mieć czas zrobić drugą po kilku dniach (o ile cokolwiek wyjdzie)...
No nic, kochane dziewczyny, cierpliwości Nam wszystkim!!
Daj znać!madziorek86 lubi tę wiadomość