Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ojMaryś powodzenia!
Pooziomka gratulacje!
Ciekawe jak tam Maja trzyma nas w napięciu.
A jeśli chodzi o witaminę d3 to kiedyś endokrynolog zleciła mi badanie i oczywiście wyszło poniżej normy. I wtedy mi dała receptę na Vigantoletten (lek). Podobno skład suplementów nie jest do końca wiarygodny i od tamtej pory próbuję szukać leków a nie suplementów... Tylko ich cena jest wiadomo sporo wyższa..Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Hej dziewczyny! Ja już po wizycie u ginekologa , owulacja podobno u mnie jest, w sumie to zaczynają się TE DNI , jedyne co to macica wygląda jakby już było po owulacji. Dostałam skierowane na badania progesteronu i TSH + 2 razy dziennie tabletki Ovarin ;>, no i jeszcze dodam, że zrobiłam dziś cytologię ;> Tyle w tym temacie xD
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Pooziomka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f1b845bd668.jpg
Widać?Pooziomka, Aneczka12 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny ☺ gratuluję Wszystkim, którym się udało i mocno przytulam te które zafasolkuja już w następnym cyklu ( wiara czyni cuda). Czytam cały wątek od początku i przeżywam wszystko razem z Wami. Mi się chyba udało.. Jestem 15 do w sobotę zatestowalam - blada kreska, dzisiejszą kreska już całkiem wyraźna. Jeszcze się nie cieszę bo muszę czekać do wizyty 17 mają, mieszkam w Holandii a tu nie da się iść i robić badania w laboratorium kiedy się chce więc bety nie mam jak spawdzic. Stresuje się bardzo.
Pooziomka, malka, Flowwer, Poziomka92, madzia8lenka, Maja84, aishee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nadal czekam na glodnego juz mnie ku*wica bierze podobno dzis duzo zabiegow mają
-
Gratuluje dziewczynom z 2-oma kreseczkami
OjMaryś bądzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie !
Maja a Ty gdzie ? jak Twój test ?Pooziomka, Maja84 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
OjMaryś wrote:Ja nadal czekam na glodnego juz mnie ku*wica bierze podobno dzis duzo zabiegow mają
Ja kiedyś miałam mieć laparoskopię o 10-11 a zabrali mnie o 14 :p już głupi jaś przestał działać, zdążyłam się przespać
Z reguły są opóźnienia. Nawet mi mówili, że wszystko będzie trwało max pół godziny a okazało się, że ponad godzinę leżałam na stole. -
Aha chciałam się Was zapytać. Czy słyszałyscie kiedys taka opinie ze HSG robi się juz pod koniec diagnozowania bo kontrast ktory sie podaje do jajowodów moze je zatykac ????? Ostatnio cos takiego uslyszlam na poczekalni u lekarza jak jedna drugiej opowiadala ze tak uslyszala od lekarza...
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Bertha, co u Ciebie? Ruszyłaś ze stymulacją?
Aksamitna, po 3 latach mam nadzieję, że w końcu to będzie TO Wysłałam Cię do cudownej lekarki z dobrą ręką hahahaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Załączam testy
Z dzisiaj:
A ten z soboty:
Uff po wielu próbach zalaczylamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 11:05
beatka_c, Kazio14, malka, Flowwer, KateHawke, Poziomka92, monia10291, KaMiszka, malinowaemi lubią tę wiadomość
-
be_aduska wrote:Załączam testy
Oj jednak nie umiemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 11:04
be_aduska lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Dziękuję bardzo ☺ W tym cyklu udało mi się dzięki kilku zmianom. Tak przynajmniej mi się wydaje. Ananas i Acard po owulacji no i to drugi cykl z ziolkami Ojca Sroki.
Flowwer, Pooziomka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
A mówiłam że dziś będzie istne szaleństwo !! 3 pozytywy !!! WOW!!
OjMaryś jestem caly czas myślami.
Maja ???????????
Barbarka???????
A ja wrociłam z monitoringu i jestem w szoku że u mnie kolejna ovu bez prygnalu!!! Ciałko żółte jest
Inna dawno tutaj nie pisałaś
I prosimy po pozytywnych betach o wiruski!!
Maj się rozkręcaKaczorka, KateHawke, zubii, Roxanne, Aneczka12, Bocianiątko, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer ja przed wizytą od wczoraj miałam taki stres, że do tej poru mnie głowa boli, ale już emocje powoli opadają. Sam fakt powiedzieć mojej ginekolog, że się staramy, no po prostu się wstydziłam = D, druga sprawa myśl, że może znowu jakiś polip wyjść, 3 sprawa to gratulacje 2 krseczek dla dziewczyn, sprawa piąta, staram się zając różnymi sprawami, żeby nie myśleć ciągle o ciąży , dlatego staram się mieć napięty grafikSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Flowwer wrote:A mówiłam że dziś będzie istne szaleństwo !! 3 pozytywy !!! WOW!!
OjMaryś jestem caly czas myślami.
Maja ???????????
Barbarka???????
A ja wrociłam z monitoringu i jestem w szoku że u mnie kolejna ovu bez prygnalu!!! Ciałko żółte jest
Inna dawno tutaj nie pisałaś
I prosimy po pozytywnych betach o wiruski!!
Maj się rozkręcaFlowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza