Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, ja tez ze stresem sie obudzilam, dzis termin wizyty u nowego lekarza. A @ robi mnie w konia, w sobote i niedziele mialam delikatne plamienie, doslownie dwie czy trzy plamki a teraz cisza. Idzie sie zalamac...
-
Ewela am kciuki za plan
-
Jest druga kreska! Blada ale jest:) dziś 12dpo.
beatka_c, Karma88, Schmetterling, nowa na dzielni, nadzieja73, madzia8lenka, Flowwer, OjMaryś, Psuła, Madzik34, Bocianiątko, Taliana85, Kazio14, monia10291, Barbarka1984, Meśka, malka, E_w_c_i_a, Roxanne, Aneczka12, Maja84, KaMiszka, malinowaemi, aishee, Sarna84, K01 lubią tę wiadomość
-
Melduję biel na teście, a dodatkowo po godzinie pojawiła się @. Trochę dziwny u mnie ten cykl bo temperatura ciągle w górze, ale pewnie jutro spadnie. Życzę powodzenia Dziewczyny i obyśmy się nie spotkały na czerwcowym testowaniu.35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
Melevis wrote:Karma88 (nie)dziękuje jeszcze jutro powtórka...
Kibicujemy dzisiaj!!!
Maja84 wrote:Karma88 obyś miała prorocze te sny A i w realu chociaż raz i ja dostarczyłam troszkę emocji hihihi Mam już przynajmniej namiastkę tego uczucia co czują dziewczyny, których 2 kreseczki nie są oszukane i jak pełne emocji i szczęścia wrzucają nam fotki. To musi być cudowne uczucie
Głupio to zabrzmi ale życzę Ci żeby @ przyszła jak najszybciej i żebyś mogła już rozpocząć ten szczęśliwy cykl
Maja odliczam już dni do @. Piersi już bolą, więc lada dzień menda się pokaże i do Kliniki startuję po leki.
OjMaryś wrote:Dzięki kochane. Lekarz mnie zbadał przeprowadzil wywiad i powiedzial ze do północy moge jesc i pic potem juz nie. Rano ma przyjsc anestazjolog i wszystko mi wytłumaczyć co do zabiegu. Niewiem czego sie spodziewac i dlatego sie tak denerwuje. Dziekuje kazdej z Was ze jesteście :*
Trzymamy kciiuki za Ciebie!!!
malinowaemi wrote:Widze, że maj pod znakiem hsg. U mnie właśnie zawitała @, więc idę też na sono hsg... A miało być inaczej
Sono to chwila moment i z głowy.
OjMaryś będą Cię do hsg usypiać tak? Mnie jak usypiali 2x do łyżeczkowania to chwila moment. Raz dwa zasypiasz, czasami sen się pokazuje jakiś i budzisz się. To bardzo lekka narkoza. Co innego jak np mialam laparoskopie to juz mocniejsza.
91Ewela09 wrote:Witam, ja tez ze stresem sie obudzilam, dzis termin wizyty u nowego lekarza. A @ robi mnie w konia, w sobote i niedziele mialam delikatne plamienie, doslownie dwie czy trzy plamki a teraz cisza. Idzie sie zalamac...
Trzymam kciuki za wizyte. Do Kliniki poszlas?
Poooziomka gratuluję!!!
Beatko ściskam. :*
Melevis, Maja84, malinowaemi lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
hura do dupy, ale w końcu się uda. Musi!
Aaaa może jednak @ nie przyjdzie, a test wyjdzie za kilka dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 07:43
hura2017 lubi tę wiadomość
Emilka
Ehh wiem o co chodzi.
Ja czekam na okres, wiem, że na bank się pokaże. Ale w środku mam iskierkę nadziei, że do jakiegoś niepokalanego poczęcia doszło.
Chociaż wiem, żenic z tego, bo seksu nie było w okolicy owulacji nawet.
Pozostaje nam czekać i iść dalej.Emilka
nick nieaktualny
-
Karma do normalnego lekarza, z tego co słyszałam to jeśli On stwierdza że nie da rady nic zrobić to umawia pacjentów do wybranej przez Niego kliniki i później ma stały kontakt. Słyszałam o nim bardzo dużo dobrych opinii. Jeśli nie spodoba mi się w każdej chwili mogę zmienić lekarza i przenieść się do Klinki
Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
91Ewela09 wrote:Witam, ja tez ze stresem sie obudzilam, dzis termin wizyty u nowego lekarza. A @ robi mnie w konia, w sobote i niedziele mialam delikatne plamienie, doslownie dwie czy trzy plamki a teraz cisza. Idzie sie zalamac...
Też tak mam, z ta @, identycznie . Szyjka ewidentnie poszła w gore i przestało mi cokolwiek lecieć. Nie nakręcam sie bo nie pierwszy raz tak mam ze łapnęło, przerwa i dopiero okres. Chociaż fakt ze pierwszy raz mam tak ze mam juz skurcze okresowe a krew nie leci, zawsze miałam od rana okres a dopiero potem w ciagu dnia ból Pewnie szyjka na moje życzenie zamkela sie na 4 spusty i nie wypuszcza @
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
No ja też mam ten problem. Dziś wszystko się wyjaśni. Choć bóli na @ nie mam jakiś silnych, tylko jak się mocno zdenerwuję albo kichnę to wtedy dół brzucha mnie boli przez chwilę. A jeśli chodzi o szyjkę to mam bardzo wysoko i twardą, ale nie wiem czy otwarta czy zamknięta.