Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
91Ewela09 wrote:Dziewczyny napisze mi jakie badania powinnam zrobic, co sprawdzic, moze sama zrobie sobie wszystkie badania i zobacze co w trawie piszczy. Sama nie wiem co mam robic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 13:42
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Nic nie mam, wszystko jest u lekarza,ale on nie wiele robil badan, tylko podstawowe. Chce zrobic wszystko od początku.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyEwela koniecznie musisz miec zrobione badania tarczycy, prolaktyne, rezerwę jajnikową, zrób sobie wymazy, morfologia ogólna potem można zacząć drążyć kakretniej czyli ja miałam robiona histeroskopie z wycinkiem endometrium, immunologia, oczywiście pełne badanie nasienia
-
nick nieaktualny
-
w 3dc
LH
FSH
TSH
ANTY-TPO
ANTY-TG
DHEA-SO4
INHIBINA B
SHBA
AMH
P/C.Przeciw plemnikom
D3
Homocysteina
B12
Żelazo
ANA 1,2,3
Androstendion
Estradiol
Prolaktyna
Progesteron
Kw.foliowy
To w skrócie jakie ja robiłam i do tego immunologię oraz laparo z histeroskopia i HSG.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Karma88 wrote:sprawdzilabym tez MTHFR, czy nie jestes obciazona tutaj.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Morfologia, mocz, tsh, antygen hbs, przeciwciala, glukoza, anty tg, b12, d3, zelazo,kwas foliowy, dhea - to na 100% bede mogla zrobic na nfz. Moj lekarz rodzinny jest spoko, wiec raczej nie bedzie problemu.
-
Właśnie sptawdzałam.w diagnostyce ile mam pozycji badań 43!!!! A nie licze ile robilam w klinice i test wrogości śluzu czy zespół antyfosfolipidowy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Mam wyniki z badania nasienia i nic z nich nie rozumiem ale cos mi mowi ze nie jest w 100% ok
-
OjMaryś wrote:Mam wyniki z badania nasienia i nic z nich nie rozumiem ale cos mi mowi ze nie jest w 100% ok
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Mój cały zapał opadł zupełnie, ten cykl będę musiała spisać na straty Serduszka były tylko przedwczoraj, dziś lub jutro owu, a eMek mnie poinformował że jedzie za Wawę do jutra wieczorem i pewnie wróci późno, zmęczony i też będzie dupa. Posprzeczaliśmy się lekko więc i dziś nie było. Smutno mi tym bardziej, że pojawił mi się prawdziwie rozciągliwy śluz, którego dawno już nie odnotowałam, libido wzrosło do granic możliwości, aż wściekła jestem że nie mogę znaleźć mu ujścia. Jajka bolą coraz bardziej... Podsumowując, maj nie będzie na pewno mój
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja, czasem wystarczy jeden, a pamiętaj że plemniki spokojnie potrafią 3 dni przetrwać. Na podobnym etapie, na którym Ty jesteś tez sie mocno spięłam z meżem, bo miałam mieć owu w trakcie delegacji i plan był taki, żeby z samego rana przed wyjazdem były . Nic z tego nie wyszlo, ja mialam dola, bo mąż nie doszedł, posprzeczaliśmy się i ze łzami w oczach pojechałam na ważną delegację. Wtedy uznałam, że nigdy więcej tak nie zrobię, bo mąż jest dla mnie ważniejszy i nie wiem ile jeszcze potrwają te starania i jeśli takie sytuacje się powtórzą to na pewno odbije się to na naszych relacjach.
Także głowa do góry
Flowwer dziękuję za odpowiedź ws. witaminy D. W najblizszym czasie nie bedę miała kiedy pójść zrobić badania w moim labie przy pracy nie robią tego badania, a inne pracuja tylko do 11 a nie dam rady się póki co z pracy wyrwać.