Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Barbarka1984 wrote:Juz po wszystkim. Ovu jeszcze nie bylo. Sa 2 pecherze na lewym jajniku i oba maja po 20mm. Endo 9,6mm. We czwartek popoludniu mam wizyte kontrolna.
Nic nie bolalo
No i dziekuje ze trzymaie kciukow :*Maja84, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Maja właśnie trenuje nowe wzory hybryd i odz... antytalencie ze mnie kiedy to opanuje...
Pokaż swoje !!!
Hahaha, a ja się modle nad swoimi Nie mam pojęcia co na nich zrobić, nie mam weny i tak właśnie oglądam w necie co tu zrobić, żeby nie za trudne a ładne. Jak na razie wypiłowałam pazurki z kwadratów na migdałki i dalej pustka
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Barbarka, super to teraz jeszcze mocniej kciuki trzymamy!
Miałaś podany Pregnyl lub Ovitrelle?Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:Z m jesteśmy pogodzeni, bo to taka mała sprzeczka tylko była, ale rano popsuła nastroje i zablokowała chęci na A teraz go nie ma i tylko mam nadzieję, że jutro wróci z siłami na bo zamierzam go dopaść i nie ma że boli Grunt, że owu dziś nie ma! uff!
A ja trzymam kciuki za trzecią kruszynkę! Uda się w końcu
Dziekuje♥ -
summer86 wrote:OjMaryś, jeśli można spytać. Ile płaciliście za to badanie? Wydaje się dość ogólne. Jak mąż robił badanie w sierpniu ubr. to było więcej parametrów. Płaciliśmy 200 zł.
Ilość plemników i objętość nasienia jest ok. Ph na granicy górnej normy, ale nadal w normie - w naszych wynikach np. nie było górnej normy, podane było tylko =>7,2. Super ruchliwość I 50% o prawidłowej budowie to też super wynik. Minimalna norma morfologii to 4%.
Moim zdaniem wyglądają ok, ale najlepiej pokaż je swojemu lekarzowi
Jutro lub w czwartek powinnam widzieć się ze swoim lekarzem i on zadecyduje co dalej... Strasznie się martwię ten cykl wrzucam na straty i nie wiem czy wgl będę testować -
nick nieaktualny
-
Maja84 wrote:Ciebie mi tu brakowało hihihi Od razu mordka się śmieje Żebyś wiedziała, że jest taki mały ludek co siedzi mi na ramieniu i ani myśli przestać szeptać. Wpadłam w małą panikę, bo raz że nie było, a dwa że czuję jak bolą jajka no i ta potworna ochota!!! Chyba czymś sobie pomogłam, albo wypoczęłam w końcu, bo od nie pamiętam kiedy pierwszy raz mam prawdziwy rozciągliwy śluz i chcice jak kotka w rui Mam nadzieję, że go jutro dopadnę!
Dong działa a jajca Emek dopadnie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
OjMaryś dlaczego wrzucasz na straty? Głowa do góry i walczymy. Wyniki naprawdę wyglądają dobrze
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Dopadnij jutro kocurka tylko hałasu nie na róbcie bo sąsiedzi policje weźwią hihihih.
Dong działa a jajca Emek dopadnie
Mam jakieś 23h żeby obmyślić plan na jutro a sąsiedzi niech się uczą jak się dzieci robi hihihiFlowwer, Agniechaaaa, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Maja ja odpuściłam dzis pazury ale miałam neonowy róż z pudrowy i bielą teraz chce zwykle "nudziaki"
Bo juz kolorów mam dość
A ja właśnie miałam ciemne fiolet z czarnym i chce mi się czegoś "kolorowszego"Agniechaaaa lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:A ja właśnie miałam ciemne fiolet z czarnym i chce mi się czegoś "kolorowszego"
A ja dziś łykłam ostatnie porcje tab na stymulację i o dziwo czuje jajniki tak szybko ( dzis 7dc) i mega ochota na przytulanki. Może ovu bedzie szybciej ?Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Barbarka, super to teraz jeszcze mocniej kciuki trzymamy!
Miałaś podany Pregnyl lub Ovitrelle?
Ovitrelle wczoraj popoludniu -
Barbarka1984 wrote:Ovitrelle wczoraj popoludniu
Barbarka1984, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja mam z 50 kolorów i jak kobieta jak za dużo to nie wie co wybrać.
A ja dziś łykłam ostatnie porcje tab na stymulację i o dziwo czuje jajniki tak szybko ( dzis 7dc) i mega ochota na przytulanki. Może ovu bedzie szybciej ?
Moja kolekcja jest uboga jeszcze, w jakieś 15 kolorów a też mam problem Mam chęć na mardi grass i coś do niego dobrać
O to masz to co ja, ból jajek i ciągotki Ale ty masz dobrze, że masz emka przy sobie i możesz ulżyć emocjom
A robisz testy owu tak jak poprzednio?
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
summer86 wrote:OjMaryś dlaczego wrzucasz na straty? Głowa do góry i walczymy. Wyniki naprawdę wyglądają dobrze
Ostatnio sporo jem kluje mnie podbrzusze i w kolko lapie dla dola ... -
OjMaryś wrote:Bo caly czas w glowie mam to ze lekarz podejrzewa niedrożność u mnie. Wykres jak wykres. I czuje sie stu procentowo na @
Ostatnio sporo jem kluje mnie podbrzusze i w kolko lapie dla dola ...
Maryś to trzeba zrobić HSG i bedzie jasne lepiej wiedzieć w czym tkwi problem. Jeśli u mnie po laparo okaże się, że są tak poskręcane, że naturalna ciąża byłaby cudem to od razu ruszam do kliniki z in vitro. -
summer86 wrote:Maryś to trzeba zrobić HSG i bedzie jasne lepiej wiedzieć w czym tkwi problem. Jeśli u mnie po laparo okaże się, że są tak poskręcane, że naturalna ciąża byłaby cudem to od razu ruszam do kliniki z in vitro.
-
Własnie odebrałam wyniki P/c.p plemnikom i ujemny !!! Uffff z testem na wrogość śluzu który też ujemny to kamień z serca i kolejne badanie odhaczone.
Jeszcze czekam na wynik INHIBINA Bstaraczka1111, Agniechaaaa, Bocianiątko, Maja84, Barbarka1984, Karma88, madzia8lenka, summer86, KateHawke lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄