Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer ja Cie uwielbiam. Jesteś zakebista
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁapcie jeszcze świeże &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
M zadowolony chodź podchodzi do tematu na spokojnie, chcemy dotrwać juz do 13tc chcemy zobaczyć serduszko i czuć sie chociaż troszkę bezpieczniej, chciał całkowicie spokojnie będziemy jak weźmiemy Bałwanka w ramionaFlowwer, OjMaryś, Bocianiątko, Meśka, innamorata88, Maja84, Barbarka1984, Misi lubią tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:Flowwer ja Cie uwielbiam. Jesteś zakebista
Wszystkie razem i każda z osobno
Czekam rano na twój test !!!!!!! Maj ma być magiczny a Agniechaaaa nas tu zaczaruje hihiAgniechaaaa, madzia8lenka, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Łapcie jeszcze świeże &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
M zadowolony chodź podchodzi do tematu na spokojnie, chcemy dotrwać juz do 13tc chcemy zobaczyć serduszko i czuć sie chociaż troszkę bezpieczniej, chciał całkowicie spokojnie będziemy jak weźmiemy Bałwanka w ramionaAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Łapcie jeszcze świeże &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
M zadowolony chodź podchodzi do tematu na spokojnie, chcemy dotrwać juz do 13tc chcemy zobaczyć serduszko i czuć sie chociaż troszkę bezpieczniej, chciał całkowicie spokojnie będziemy jak weźmiemy Bałwanka w ramiona
Bedzie dobrze uwazaj na siebie ostroznosci nigdy za wiele. 3mam kciuki za zdrowego Balwanka niech rosnie zdrowoAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Ja dzis dowiedziałam się ze kolezanka bardzo fajna kobieta jest w 5mies to lezki w oczach usmiech na twarzy super tak szczerze jej gratulowalam. Jeszcze niedawno powiedzialabym ze kolejnej osobie sie udaje tylko nie mi dzięki Wam tak naprawde zmienilam myslenie w wielu sprawavh. Tez jesteście moją siłą
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe przyjęcie myślałam, że będę się zapisywać na 1 czerwca (taka fajna data ) ale cykle coraz krótsze. Może po prostu wracają do normy. Miejmy nadzieję, że maj będzie owocny
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Dziewczyny czekamy za Wami !!! Jutro jak wejdę tutaj to poproszę o pozytywy a tymczasem wysyłam wiruski tak jak Agnieszka
&&&&&&&&&&&&&&&&Flowwer, Agniechaaaa, Bocianiątko, Maja84, Barbarka1984, Misi lubią tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:Ja dzis dowiedziałam się ze kolezanka bardzo fajna kobieta jest w 5mies to lezki w oczach usmiech na twarzy super tak szczerze jej gratulowalam. Jeszcze niedawno powiedzialabym ze kolejnej osobie sie udaje tylko nie mi dzięki Wam tak naprawde zmienilam myslenie w wielu sprawavh. Tez jesteście moją siłąTp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Kazio14 wrote:Dziękuję za miłe przyjęcie myślałam, że będę się zapisywać na 1 czerwca (taka fajna data ) ale cykle coraz krótsze. Może po prostu wracają do normy. Miejmy nadzieję, że maj będzie owocny
Kazio14 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kazio14 wrote:Mam nadzieję, że i ja dzięki Wam nabiorę dystansu, bo jak na razie ciąża bratowej mnie dobija a jak zobaczę córeczkę sąsiadki (miałyśmy podobny termin) to mi chyba serce pęknie...
Tutaj od dziewczyn można nauczyć się wielu rzeczy. Od pozytywnego myślenia do dystansu w każdej sytuacji. Jestem z nimi od lutego ale dopiero o marca zaczęłam się troszkę więcej udzielać i tak pozytywnie na mnie wpływa to forum,że teraz nie dawno zobaczyłam dwie upragnione kreseczki ale to dzięki dziewczyną w pewnym stopniu,bo gdyby nie one to już dawno uważałabym się za bezpłodną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 23:01
Maja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tutaj na poprawe humoru artykuł o nas, a na pewno o mnie
Tekst zapozyczony z wątku o inseminacji
Zanim staniesz się mamą, a Twoje życie wywróci się całkiem do góry nogami, przejdziesz przez etap oczekiwania i starań, który też nieźle namiesza.
1. Od tej pory Twoje życie będzie podzielone na dwa etapy: dwa tygodnie PRZED owulacją i dwa tygodnie PO owulacji.
Będzięsz żyła od – do, wyliczając, dni godziny, obserwując swój oragnizm, sprawdzając temperaturę i śluz.
2. W czasie dwóch tygodni „po” będziesz przekonana, że każda czkawka, mdłości lub zawrót głowy to oznaka ciąży.
Będziesz przekonana, że zwykłe przejedzenie to już ciąża.
3. Nawet jeśli kupisz testy ciążowe „na zapas” to i tak nigdy nie będzie dość.
Przecież żaden test nie daje 100 proc. pewności…
4. A jedna linia na teście, która kiedyś przynosiła ulgę teraz stanie się Twoim największym wrogiem.
Mimo, że nie będzie widoczna i tak będziesz starała się dojrzeć tę nieobecną.
5. Dobrowolnie zrezygnujesz z rzeczy, które kiedyś uwielbiałaś. Nie zatęsknisz za kawą, pizzą czy alkoholem.
Później wyeliminujesz cukier, gluten, tłuszcz i sól… Zostaw przynajmniej trochę zdrowego rozsądku!
6. Wszystkie Twoje plany będą podporządkowane owulacji.
Wakacje, praca, a nawet zakupy czy spotkanie z przyjaciółką – wszystko będą wyznaczały dni Twojej owulacji. Do tego dojdą wizyty lekarskie i czas zażywania suplementów, a pomiędzy tym zajdziesz czas dla siebie.
7. Seks stanie się, jak kolejna recepta…
Nawet jeśli próbujesz go urozmaicać to myślisz o jednym, o upragnionym dziecku. Prowadzisz kalendarz, jak najlepsza sekretarka, sprawdzasz temperaturę i śluz sprawniej niż niejeden lekarz, w łóżku przyjmujesz pozycję, jak na zajęciach za akrobatyki. Nic dziwnego, że trudno o spontaniczność…
8. Garść tabletek będzie dla Ciebie, jak drugie śniadanie
Suplementy, zioła, hormony, witaminy – będzie tego trochę.
9. Będziesz wolała dostać wezwanie na komisariat niż iść na imprezę z okazji urodzin dziecka Twojej przyjaciółki.
Bo chociaż ją kochasz całym sercem to nie potrafisz przestać myśleć o własnych staraniach.
10. Twój partner będzie lepiej zorientowany w poziomie hormonów i jajeczkowania niż w europejskiej ekstraklasie.
Estrogeny, progestron, gonadotropina kosmówkowa, choć kiedyś nie potrafił wymówić tych nazw dziś staną się one dla niego chlebem powszednim.Agniechaaaa, Bocianiątko, Maja84, Poziomka92, kasia_pra, OjMaryś, Emiilka, Marika_Ala lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Trafia w samo sedno, niestety... ale co tam! ważne ze w końcu osiągniemy nasz cel i wywrocimy nasze życia do góry nogami!
Flowwer lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Agniechaaaa wrote:Jakie to prawdziwe!!!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Cholera Maja84 nie panikuję!!! Tak sobie lubie czasami pobiadolić, już nie będę na forum, Męża pomęcze.
Męża to ty męcz w łóżku a nam sobie biadol ile chcesz!!! Od tego jesteśmy, ale też od tego żeby doradzić Ci dobrze, żeby łatwiej było Ci przechodzić ten czas Ja nie narzekam, że panikujesz, tylko próbuję Ci pomóc żebyś w nerwach nie była kochana :*
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:A tutaj na poprawe humoru artykuł o nas, a na pewno o mnie
Tekst zapozyczony z wątku o inseminacji
Zanim staniesz się mamą, a Twoje życie wywróci się całkiem do góry nogami, przejdziesz przez etap oczekiwania i starań, który też nieźle namiesza.
1. Od tej pory Twoje życie będzie podzielone na dwa etapy: dwa tygodnie PRZED owulacją i dwa tygodnie PO owulacji.
Będzięsz żyła od – do, wyliczając, dni godziny, obserwując swój oragnizm, sprawdzając temperaturę i śluz.
2. W czasie dwóch tygodni „po” będziesz przekonana, że każda czkawka, mdłości lub zawrót głowy to oznaka ciąży.
Będziesz przekonana, że zwykłe przejedzenie to już ciąża.
3. Nawet jeśli kupisz testy ciążowe „na zapas” to i tak nigdy nie będzie dość.
Przecież żaden test nie daje 100 proc. pewności…
4. A jedna linia na teście, która kiedyś przynosiła ulgę teraz stanie się Twoim największym wrogiem.
Mimo, że nie będzie widoczna i tak będziesz starała się dojrzeć tę nieobecną.
5. Dobrowolnie zrezygnujesz z rzeczy, które kiedyś uwielbiałaś. Nie zatęsknisz za kawą, pizzą czy alkoholem.
Później wyeliminujesz cukier, gluten, tłuszcz i sól… Zostaw przynajmniej trochę zdrowego rozsądku!
6. Wszystkie Twoje plany będą podporządkowane owulacji.
Wakacje, praca, a nawet zakupy czy spotkanie z przyjaciółką – wszystko będą wyznaczały dni Twojej owulacji. Do tego dojdą wizyty lekarskie i czas zażywania suplementów, a pomiędzy tym zajdziesz czas dla siebie.
7. Seks stanie się, jak kolejna recepta…
Nawet jeśli próbujesz go urozmaicać to myślisz o jednym, o upragnionym dziecku. Prowadzisz kalendarz, jak najlepsza sekretarka, sprawdzasz temperaturę i śluz sprawniej niż niejeden lekarz, w łóżku przyjmujesz pozycję, jak na zajęciach za akrobatyki. Nic dziwnego, że trudno o spontaniczność…
8. Garść tabletek będzie dla Ciebie, jak drugie śniadanie
Suplementy, zioła, hormony, witaminy – będzie tego trochę.
9. Będziesz wolała dostać wezwanie na komisariat niż iść na imprezę z okazji urodzin dziecka Twojej przyjaciółki.
Bo chociaż ją kochasz całym sercem to nie potrafisz przestać myśleć o własnych staraniach.
10. Twój partner będzie lepiej zorientowany w poziomie hormonów i jajeczkowania niż w europejskiej ekstraklasie.
Estrogeny, progestron, gonadotropina kosmówkowa, choć kiedyś nie potrafił wymówić tych nazw dziś staną się one dla niego chlebem powszednim.
Hahahahaha jakbym o sobie czytała, no idealnie napisane Przerażające, ale faktycznie tak jest.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml