Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nowa na dzielni wrote:No koja niby mówiła ze wszystko pięknie i ze nie powinno być problemów i ze mam przyjść po 6 miesiąca lub wcześniej w ciąży. A Tobie cos zleciła?Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Dziewczyny macie pozdrowienia od bocianów z Szynkielowa ☺❤Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Witam, ja tu nowa poproszę o wpisanie mnie na 9.05 aczkolwiek moja temperatura w tym cyklu zachowuje się tak dziwnie że czuję że ten cykl można spisać na straty. Za tydz mąż kontrolne badanie nasienia, po tym cyklu oboje badania pitrzebne do iui. Wolalabym ich nie robić.. !!
Barbarka1984, Flowwer lubią tę wiadomość
][/url] -
nick nieaktualny
-
Misi wrote:Witam, ja tu nowa poproszę o wpisanie mnie na 9.05 aczkolwiek moja temperatura w tym cyklu zachowuje się tak dziwnie że czuję że ten cykl można spisać na straty. Za tydz mąż kontrolne badanie nasienia, po tym cyklu oboje badania pitrzebne do iui. Wolalabym ich nie robić.. !!
Trzymamy kciuki, zebys jednak nie musiala robic badan przed IUI
A ze testujemy w tym samym dniu, to Ci bede kibicowac hihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 18:02
Flowwer, nadzieja73 lubią tę wiadomość
-
aaa jutro już się maj zaczyna ale jakoś nie widzę u mnie żadnych objawów nawet 2 fazy cyklu -normalnie piersi jakies pełne a teraz flaczki chyba że ta biegunka je już odchudziła. powiem wam że nigdy tak szybko nie schudłam 3 kg, chociaż powoli już mam dość...Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Barbarka1984 wrote:Trzymamy kciuki, zebys jednak nie musiala robic badan przed IUI
A ze testujemy w tym samym dniu, to Ci bede kibicowac hihihi
Te 9dni szybciutko minieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 19:00
][/url] -
Dziewczyny możecie mnie wykreślić z testowania majowego? Na bank nic nie będzie, bo w owu nijak sie nie wstrzelilismy i gin to potwierdzil.
Oczywiscie siedze tu, bo musze kibicowac Wam wszystkim.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:Dziewczyny możecie mnie wykreślić z testowania majowego? Na bank nic nie będzie, bo w owu nijak sie nie wstrzelilismy i gin to potwierdzil.
Oczywiscie siedze tu, bo musze kibicowac Wam wszystkim.
Eh, my tak mieliśmy w poprzednim miesiącu, w tym zrobiliśmy co w naszej mocy wiec mam spora nadzieje chociaż temperatura skacze mi na maxa . A na końcówkę maja sie jeszcze nie załapiesz?
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa niestety, ale nie. @ przyjdzie 10 maja, stymulacja i kolejna powinna być 7 czerwca i liczę, że jej już nie będzie.
Trochę sie boje, bo przy stymulacji to troche za zawolanie trzeba bedzie bzykac... Eh nie wiem, zobaczymy jak bedzie w praktyce.innamorata88 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ja tam sie bałam tego bzykania na zawołanie a najlepsze seksy nam z tego wychodzą . Odkurzylam wszystkie ładne piżamki, planujemy, kombinujemy zeby nie wyszło sucharsko, powiedziałabym ze zamiast presji dodało to świeżości
Barbarka1984, innamorata88, Bocianiątko, Flowwer, nadzieja73, Karma88 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
A u mnie dziś dziwne rzeczy, 10 dpo, śluź płodny libido mega, aż mąż się zdziwił co się dzieje..
-
summer86 wrote:A u mnie dziś dziwne rzeczy, 10 dpo, śluź płodny libido mega, aż mąż się zdziwił co się dzieje..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 20:12
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nic nie jest przesądzone póki @ brak jest nadzieja ♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny jakie macie doswiadczenie z pink testem super czuły? On rzeczywiscie jest taki super czuły? Wracalam od lakiernika to pokusilam sie o apteke i dala mi taki na haslo najczulszy jaki Pani ma nie mogę sie ranka doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 20:28
-
Flowwer wrote:Bierz Emka w obroty !!! Sexi widzianko do łóżka i nie tylko
Flowwer, przeczytałam już po fakcie Zawsze mam w drugiej fazie obawy czy to nie zaszkodzi, ale w tym cyklu wszystko biorę na luzie.