Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
OjMaryś wrote:Ja patrze na swoj wykres i jak dzis @ nie przyjdzie to chyba jutro zatestuje nie bede czekac do 3-ego korci mnie
Testuj kochana!!! Zaciskam bardzo mocno kciuki
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
-Monika- wrote:Jak będzie... czasu już nie cofnę, wątpię w to że jakies pęcherzyki pękły ot taka intuicja kobieca
Monika! Do cholery ogarnij się kobieto. Przestań panikować z tą owulacją. Serduszkuj ile się da na wszelki wypadek, a po majówce idź do jakiegokolwiek gina i sprawdź czy jest ciałko żółte czy pęcherzyk pękł itp. to będziesz o wiele spokojniejsza. A tak panikujesz bez sensu i wcale sobie i przyszłej fasolce nie ułatwiasz. Ja wiem każda z nas panikuje i rozumiem Cię, ale czemu nie chcesz sobie trochę ułatwić życia?!
Ja miałam ten cykl olać i tak jak ty mieć intuicję, ale chciał nie chciał zaczęłam wpadać w paranoje jak tempka pokazała skok w 11 dc, dlatego od razu poleciałam po testy owu i się okazało, że owu wcale nie było, bo test pozytywny był dopiero dzień później wieczorem. I w czwartek dla świętego spokoju czy owu na pewno była lecę do ginki sprawdzić. Po co mam schizować.Bocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Mam jeden test jak bedzie negatyw i @ nie przyjdzie do wtorku to pojade na badanie z krwi
Monika ja tez mysle ze zle trafilas z badaniem szyjki mogla juz sie domknac
Flowwer serduszkuj i oby zielony koniec byłMaja84 lubi tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:Mam jeden test jak bedzie negatyw i @ nie przyjdzie do wtorku to pojade na badanie z krwi
Monika ja tez mysle ze zle trafilas z badaniem szyjki mogla juz sie domknac
Flowwer serduszkuj i oby zielony koniec był
A kiedy Maryś robisz test? Flowwer czekam na Twoje zielone zakończenieMaja84 lubi tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:A kiedy Maryś robisz test? Flowwer czekam na Twoje zielone zakończenie
-
karakorum wrote:Maryś Twój wykresik wygląda pięknie, musi sie udać
-
Mi 7 dpo wypada akurat we wtorek między świetami i widzę ze mam labo niedaleko pracy wiec ruszę tyłek przed praca i zrobię chociaż jakis jeden paniet TSH, PRL, FSH, LH, E2, progesteron. To chyba da juz jakis zarys czy tam w środku wszystko działa, co?2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Mi 7 dpo wypada akurat we wtorek między świetami i widzę ze mam labo niedaleko pracy wiec ruszę tyłek przed praca i zrobię chociaż jakis jeden paniet TSH, PRL, FSH, LH, E2, progesteron. To chyba da juz jakis zarys czy tam w środku wszystko działa, co?Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
No koja niby mówiła ze wszystko pięknie i ze nie powinno być problemów i ze mam przyjść po 6 miesiąca lub wcześniej w ciąży. A Tobie cos zleciła?2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Mi 7 dpo wypada akurat we wtorek między świetami i widzę ze mam labo niedaleko pracy wiec ruszę tyłek przed praca i zrobię chociaż jakis jeden paniet TSH, PRL, FSH, LH, E2, progesteron. To chyba da juz jakis zarys czy tam w środku wszystko działa, co?
Z tego co dziewczyny piszą i w necie, to te wszystkie badania najlepiej zrobić między 3 a 5 dc. W 7 dpo to progesteron.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Boszzzz dziewczyny ale mi się dzisiaj nic nie chce!!! Masakra jakaś Czuję taką bezmoc heh... Wyjście na grilla nam się szykuje a ja jeszcze pod kołdrą... Tak, o tej godzinie jeszcze gniję
Flowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
U mnie niestety temp zaczela spadac wiec raczej nie bede testowac 3.05,ale jak dobrze pojdzie to w maju zalapie sie jesjzcze na testowanie na 26 maja....
12 maja mam umowione hsg wiec szansa bedzie wieksza:)))
Szkoda troche tego miesiaca,bo na 100%owu byla z prawego jajnika(pierwszy raz od kilku dobrych cykli byla jakakolwiek szansa).
Ale 26 maja to tez dobry czas na testowanie:)))Madzik
Mama 3 corek:) -
Maja84 wrote:Z tego co dziewczyny piszą i w necie, to te wszystkie badania najlepiej zrobić między 3 a 5 dc. W 7 dpo to progesteron.
Aj, tam gdzie chciałam iść jest tylko pakiet. Dobra, zobaczę jak wyjdzie. Moze sie przejdę na to badanie, moze nie. Jak w tym cyklu sie zajdę w ciąże (a zamierzam zajść, tzn uważam ze juz w niej jestem o tego sie będę trzymać do @ ) to przejdę sie do lekarza i niech doradza, w końcu to ona sie na tym zna najlepiej2019 początek - strata, 10 tc
Dziewczyny pomocy ciąża urojona mi sie włącza... Zaczynam chyba wariowac mam ochote juz siknac mimo ze wiem ze wyjdzie biel... Och glupia ja
-
nowa na dzielni wrote:Aj, tam gdzie chciałam iść jest tylko pakiet. Dobra, zobaczę jak wyjdzie. Moze sie przejdę na to badanie, moze nie. Jak w tym cyklu sie zajdę w ciąże (a zamierzam zajść, tzn uważam ze juz w niej jestem o tego sie będę trzymać do @ ) to przejdę sie do lekarza i niech doradza, w końcu to ona sie na tym zna najlepiej
Hihihi też mam nadzieję, że w niej jesteś! A nasza kobieca intuicja jest podobno niezawodna, więc skoro tak czujesz to tak jest
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
OjMaryś wrote:Dziewczyny pomocy ciąża urojona mi sie włącza... Zaczynam chyba wariowac mam ochote juz siknac mimo ze wiem ze wyjdzie biel... Och glupia ja
Nie sikaj! Bo jak masz tylko jeden test to jutro nie sikniesz bo nie będzie gdzie kupić, bo święto A z porannego będzie wiarygodniejszy Dasz radę, wytrzymasz Zajmij się czymś najlepiej...książka, film, zrób obiadek mężusiowi
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Masz racje... Kurcze mam ochote isc na rower ale córeczkę mi rozkłada chorobsko jakies bo sie spac położyła niunia a ja siedze i wymyslam
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja testuję 4 maja... 6 dpo miałam delikatne plamienie. Od 7 dpo biorę duphaston. Objawy ciążowe które sobie wmawiam co miesiąc więc nie będę ich wypisywać (10 miesięcy starań). Rano mierzyłam temperaturę i miałam 37 stopni a teraz, czyli o 14 36,7. Czy to spadek oznaczający @ mimo, że powinnam mieć go za 4 dni?