Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Ja mam takie doświadczenie że zawsze pokazuje jak zaklęty biel vizira hihihi tak na rozluźnienie atmosferyOjMaryś wrote:Dziewczyny jakie macie doswiadczenie z pink testem super czuły? On rzeczywiscie jest taki super czuły? Wracalam od lakiernika to pokusilam sie o apteke
 i dala mi taki na haslo najczulszy jaki Pani ma 
 nie mogę sie ranka doczekać
A jutro rano czekam na II kreseczki !!!
                                    OjMaryś lubi tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
 - 

Tak też myślałam że piszesz to z łóżkasummer86 wrote:Flowwer, przeczytałam już po fakcie
 Zawsze mam w drugiej fazie obawy czy to nie zaszkodzi, ale w tym cyklu wszystko biorę na luzie.
A jak by
 w drugiej fazie szkodziło to 3/4 populacji nie było 
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 21:04

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

E tammm a gdzie możemy popanikować jak nie tu ?!! Zostaw męża, ewentualnie możesz go inaczej pomeczyć-Monika- wrote:Cholera Maja84 nie panikuję!!!

Tak sobie lubie czasami pobiadolić, już nie będę na forum, Męża pomęcze. 

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
 - 

Ja dziś oświadczyłam mojemu M że weszłam w "Te dni" i od jutra czyli to 13dc będzie brany pod uwagę w
 hihi

nowa na dzielni, -Monika-, Barbarka1984, madzia8lenka, Poziomka92, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Jutro święto pracy wieć nie ma że boli chłop swoją pańszczyznę musi odrobić a przecież to sama przyjemność-Monika- wrote:Flower no po prostu Kochana jestes

Oj dzisiaj miałam ochote pomeczyć Męża ale synek już się obudził

-Monika-, Barbarka1984, Maja84 lubią tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Hej Wam
 Jestem nowa i długo się zastanawiałam, czy w ogóle powinnam się udzielać. Nigdy nie lubiłam się "uzewnętrzniać". Mam nadzieję, że przebywanie z Wami przyniesie mi wiele korzyści a nie nakręci mnie za bardzo... To nasz pierwszy cykl po stracie i podejrzewam, że może nie być tym razem tak łatwo zajść jak poprzednio. Ciężko mi oszacować kiedy testować, bo cykle każdy inny ale @ powinna być mniej więcej 30 maja więc proszę o wpisanie na 31. Zawsze czekałam z testowaniem aż się spóźni i możecie wierzyć lub nie ale w swoim życiu zrobiłam tylko dwa testy 

Meśka lubi tę wiadomość
                                Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka - 
                        nick nieaktualnyKochana przepraszam na pytanie ale wiesz może dlaczego poroniłaś w 24 tc? ;-(Kazio14 wrote:Hej Wam
 Jestem nowa i długo się zastanawiałam, czy w ogóle powinnam się udzielać. Nigdy nie lubiłam się "uzewnętrzniać". Mam nadzieję, że przebywanie z Wami przyniesie mi wiele korzyści a nie nakręci mnie za bardzo... To nasz pierwszy cykl po stracie i podejrzewam, że może nie być tym razem tak łatwo zajść jak poprzednio. Ciężko mi oszacować kiedy testować, bo cykle każdy inny ale @ powinna być mniej więcej 30 maja więc proszę o wpisanie na 31. Zawsze czekałam z testowaniem aż się spóźni i możecie wierzyć lub nie ale w swoim życiu zrobiłam tylko dwa testy 
 - 

Za chwilę dołączą kolejne dziewczyny !! Nie bedzie wam tam smutno przez te 8 mies !!jeszcze troche i będziecie szaleć z prenatalnymi i zdjecmi brzuszków!! A ja będę was tam podglądać i wzsychaćAgniechaaaa wrote:Jutro zaczynamy pozytywy
 zaglądam i trzymam kciuki chce Was na fiolecie razem z Madzią ❤️❤️

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
 - 

Nie przepraszaj. Nasza córeczka miała zd i wadę serduszka, które przestało bić...-Monika- wrote:Kochana przepraszam na pytanie ale wiesz może dlaczego poroniłaś w 24 tc? ;-(Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka - 
                        nick nieaktualny
 - 

Ja zaglądam co u dziewczyn po tamtej stronie i szczerze to bardzo mnie to cieszy !!!summer86 wrote:Flowwer, ja nawet nie mam odwagi zaglądać na fioletową stronę
 silna babka z Ciebie!
Ja silna nie jestem dziś przechodziłam z M koło sklepu Smyk i tylko miałam odwagę zobaczyć wystawę w środku by mi serce pękło
 już 15 rok krąże koło niego ehhh jak rekin hihihi

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
 - 

Tutaj z nami jest łatwiej każda z nas ma swoją historię.Kazio14 wrote:Nie przepraszaj. Nasza córeczka miała zd i wadę serduszka, które przestało bić...

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
 - 

Flowwer, ale jak w koncu się uda to chyba całego Smyka wykupisz!
 Pamiętaj, w 2018 zostajemy mamusiami 
Kasio14, witaj. Powodzenia w staraniach!
                                    Flowwer, Kazio14, Maja84 lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Teraz musisz nam wiruski wysylać z bałwankiem !!! A jak samopoczucie? Emek już cię wyściskał?Agniechaaaa wrote:Tak dziewczyny w 2018 zostajemy mamusimai i kobiec kropka
 ja tez wykupie polowe sklepów!
                                    Maja84 lubi tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄