Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OjMaryś wrote:A ja oglaszam wszem i wobec Ciążowy pie*dolec u Marysi właśnie się rozpoczął postanowiłam że pójdę zbadać szyję iii nie mogłam jej sięgnąć jest wysoko i mieciutka wiec raczej nie okresowa niech juz tam zostanie i niech ta Becia wykdzoe dzis powyżej 5
OjMaryś- jak to z tą szyjką? z tego co patrzę w mój wykres z ciąży z zeszłego roku, zaznaczalam sobie w objawach - szyjka wysoko, twarda. Miękka jest objawem ciąży?
Ja dzisiaj 21 dc, ale nie wiem kiedy była owu, obstawiam ok 12 dc, nie dałam rady mierzyć temperatury w tym cyklu, nawet nie jestem pewna czy owu była... Wogóle nie czuje jajników, możliwe, że @ jest, a owu przystopowała jeśli wciaż kp? Zmierzyć prolaktynę czy po 11 miesiącach karmienia powinna być w normie? -
madzia8lenka wrote:Dziewczyny ja czekam w poczekalni trzymajcie kciuki
Trzymamy bardzo mocno!!!!!! Nie mogę się doczekać twojego sprawozdania z wizyty
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyDziewczyny. Czy test 16 dpo z taką kreska jest w porządku? Wydaje mi się, ze tyle dni po owu powinna być już ciemniejsza. Coś czuję, ze się złego dzieje. Od kilku dni wychodzą blade kreski. Mało co test ciemnieje.
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/5/2/8107938_IMAG2774.jpg
-
summer86 wrote:Flowwer, a zastrzyk będziesz robiła?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Juliette25 wrote:Dziewczyny. Czy test 16 dpo z taką kreska jest w porządku? Wydaje mi się, ze tyle dni po owu powinna być już ciemniejsza. Coś czuję, ze się złego dzieje. Od kilku dni wychodzą blade kreski. Mało co test ciemnieje.
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/5/2/8107938_IMAG2774.jpgzubii lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, to ja coś pokręciłam, bo myślałam, że w poprzednim miałaś zastrzyk
No to teraz intensywne 2 dni Was z eMkiem czekają Powodzenia!Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Flowwer, to ja coś pokręciłam, bo myślałam, że w poprzednim miałaś zastrzyk
No to teraz intensywne 2 dni Was z eMkiem czekają Powodzenia!
Dr zmienia taktykę bo jak ciąży po zastrzykach nie ma to naturze trzeba dać samej zadziałać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 17:52
summer86 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Już na pewno stroszy piórka A jakie masz endo? Litry winka zdziałały cuda?
Bocianiątko, Maja84, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:A mnie dziś dalej boli podbrzusze jak na @ i uczucie jakbym kamień w podbrzuszu miała, jajnik po lewej stronie też czasem dość mocno dokucza, mocnymi kłuciami. To wszystko na pewno przez pęcherz, ale czuję się jakby to jednak była jakaś jeszcze inna infekcja, tyle, że śluz normalny kremowy, a siuśkanie z igłami przeszło już zupełnie. Gdyby nie moja przygoda ostatnimi dniami z tym pęcherzem to bym już schizowała, że to objawy ciążowe hihihi
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dzisiaj 10dpo test negatywny. W vzwartek w 12dpo jade na betę... No zobaczymy
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Dzisiaj 10dpo test negatywny. W vzwartek w 12dpo jade na betę... No zobaczymy
To już ostatnia IUI przed IVF?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:35
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Już jestem,sporo czekałam. Także tak nie badał mnie dzisiaj. Wizyta za dwa tygodnie,bo mówi woli oszczędzić tam ingerowania usg. Wtedy może mówi będzie już serduszko i w ogóle. Mam tabletki na podtrzymanie ze względu na poronienie. Biorę duphaston. Dzisiaj od razu kazał mi wziąść 4 od razu. także jestem spokojniejsza
PodwojnaMama, zubii, Maja84 lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Już jestem,sporo czekałam. Także tak nie badał mnie dzisiaj. Wizyta za dwa tygodnie,bo mówi woli oszczędzić tam ingerowania usg. Wtedy może mówi będzie już serduszko i w ogóle. Mam tabletki na podtrzymanie ze względu na poronienie. Biorę duphaston. Dzisiaj od razu kazał mi wziąść 4 od razu. także jestem spokojniejsza
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lady_E wrote:Dzisiaj 10dpo test negatywny. W vzwartek w 12dpo jade na betę... No zobaczymy
Ja dzisiaj mam 11 dpo i też mnie korci! ale wiem że jeszcze nie wyjdzie pewnie.
madzia8lenka- powodzenia, niech 2 tyg szybko mija