Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:Wy piszecie, że u Was ładnie a u mnie znowu oszalało, jeszcze 15 min temu sadziłam kwiatki a teraz jest burza i do tego daje gradem ja czułam, że tak będzie za pół godz pewnie znowu słońce wyjdzie urok mieszkania w Bieszczadach
Adelfablanca, tak, jest szansa, że jesteś w ciąży, ale jak nie możesz zrobić bety to się nie dowiesz, a tu nikt Ci pewności nie da... jak nie masz to może pożycz od siostry, mamy to tylko 20 albo 30 zł a już będziesz spokojna
A ile czeka się na wynik?Kozisina lubi tę wiadomość
-
Adelfablanca wrote:Jakby okazało się jestem w ciąży to bym się cieszyła Mam już 3 letnią córcie.
Boję się o ten rtg, gdyż w rodzinie mojej był przypadek, że rtg był robiony nie wiedząc jeszcze o ciąży i niestety doszło do poronienia w 10tgc.
Jedynie można przypuszczać ze to rtg byk powodem. Znam wiele osób które po rtg rodzily zdrowe malce.
Nie stresuj się. Spróbuj wytrzymać do wt lub może faktycznie beta.Rudzielec91 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Adelfablanca wrote:Jakby okazało się jestem w ciąży to bym się cieszyła Mam już 3 letnią córcie.
Boję się o ten rtg, gdyż w rodzinie mojej był przypadek, że rtg był robiony nie wiedząc jeszcze o ciąży i niestety doszło do poronienia w 10tgc. -
Adelfablanca wrote:Zastanawiam się czy te poprzednie testy są wiarygodne... bo jednak druga kreska pojawiła się dopiero po około 30 min.
Tego nikt Ci tu nie powie:( na dwoje babka wróżyłaPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kurde czytałam tyle czasu że zapomniałam co chciałam w końcu napisać.
Wiem że jedną zamiast do Afryki to wysłała bym w kosmos, bo afryka jednak za blisko:/
Offca gratuluję
Ja mam 23 lata, 24 skończę ostatniego listopada a w pierwszą ciążę zaszłam jak miałam 21 chyba w każdym razie córka ma 16 miesięcy.
Ja mam skończone zarządzanie małymi i dużymi przedsiębiorstwami . I zarządzam sama sobą he he. A ostatnio pracowałam jako kasjer w zakładach bukmacherskich. I chciała bym tam wrócićAlmanah, Offca88 lubią tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Malwa30 wrote:i dupka beta <2 ... nie udało się raczej-bo ze za wcześniej na bete już nie licze -cóż... będzie może na luty buuu....6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Wracam po krótkiej przerwie, a tu się tak zabawnie zrobiło
Offca, gratuluję oficjalnie, rosnijcie zdrowo, spokojnej ciąży
Suwaczek koniecznie zostaw, niedługo wszystkie będziemy takie miały, a ładnie przypomina jaki jest nasz cel. A jak poprawia humor !
Kurczę, czułam się taka młoda, a tu jeszcze młodsze dziewczyny, idę szukać siwych włosów...
Ale wczoraj w pracy kierowniczka pytała czy już maturę zdawałam i wytrzeszczyła oczy jak powiedziałam coś o zaprowadzaniu prawie dwuletniego syna do teściów, to nóż nie jest tak źle, haha
U mnie chyba w koncu wyznaczona na dobre owulka, więc testuję 15 maja, o ile nie wymiękne wcześniej.Offca88 lubi tę wiadomość
24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
Malwa30 wrote:i dupka beta <2 ... nie udało się raczej-bo ze za wcześniej na bete już nie licze -cóż... będzie może na luty buuu....
Wszystkiego najlepszego, życzę spoznionego prezentu za miesiąc! Niech szybko przychodzi @ i równie szybko odchodzi na dobre.24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc)