Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku próbowałam przeczytac wszystko ale poległam... Offca, kredka i Justyna serdecznie gratuluję dziewczyny :*
A ja wracam po przerwie... Dla tych co mnie nie znają:
Jestem Alina we wrześniu skończę 23lata mieszkam 60km od Wrocławia, z narzeczonym staram się o dzidzie 3lata z przerwami... 29.04 zaczęłam 5cs- licze po 2ms przerwie...W przyszłym miesiącu będziemy badać sperme B. oczywiście jak nie zazieleni się na początku czerwca Ro chyba tyle... coś pominęłam?Mała Kasia, Offca88, Nuteczka91, Kozisina lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Jejku próbowałam przeczytac wszystko ale poległam... Offca, kredka i Justyna serdecznie gratuluję dziewczyny :*
A ja wracam po przerwie... Dla tych co mnie nie znają:
Jestem Alina we wrześniu skończę 23lata mieszkam 60km od Wrocławia, z narzeczonym staram się o dzidzie 3lata z przerwami... 29.04 zaczęłam 5cs- licze po 2ms przerwie...W przyszłym miesiącu będziemy badać sperme B. oczywiście jak nie zazieleni się na początku czerwca Ro chyba tyle... coś pominęłam?AJA_S lubi tę wiadomość
-
Ja 7dc... niestety nie stosuje się do zaleceń lekarza i nie przestrzegam celibatu ale wolę korzystać póki mam ochotę bo z tym u mnie różnie bywało... Nie mierze temp i biorę miovarian i w tym cyklu dołożyłam jeszcze magnez i Wit.B617.11.17-poronienie całkowite
-
AJA_S wrote:Ja 7dc... niestety nie stosuje się do zaleceń lekarza i nie przestrzegam celibatu ale wolę korzystać póki mam ochotę bo z tym u mnie różnie bywało... Nie mierze temp i biorę miovarian i w tym cyklu dołożyłam jeszcze magnez i Wit.B6
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Kozisina może 10 tak, ale nie sądzę że 25. Bo to jednak nie wychodzi mocna jeszcze rano. Przynajmniej ja tak miałam. A co ciągnie Cię do testowania
żeście mnie tu rozochociły
Ruda! to dopiero COŚ!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284