Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malwa myślę że beta na tym etapie była już niestety obiektywna. Niemniej jeśli Tobie się owu zmieniło to wtedy faktycznie może być różnie. A temp ewidentnie wskazuje na owu wyznaczona ? Ja bym chyba bardziej bazowala na temp niż na sluzie. Ale wszystko możliwe.
-
Offca88 wrote:Malwa myślę że beta na tym etapie była już niestety obiektywna. Niemniej jeśli Tobie się owu zmieniło to wtedy faktycznie może być różnie. A temp ewidentnie wskazuje na owu wyznaczona ? Ja bym chyba bardziej bazowala na temp niż na sluzie. Ale wszystko możliwe.
wyznaczona przerywaną linią -ale te temp. wg mnie nie bardzo obiektywne z racji mojego różnego wstawania itp. Co ma być to będzie nie teraz to za miesiąc -
Cześć dziewczyny:) Melduję się. Nadal brak @. Pani w aptece poproszona o najczulszy test ciążowy jaki mają podała mi 25, a ja bez spojrzenia go wzięłam,byłam tak przejęta:D Ale zrobiłam i oczywiście negatyw, bo ja po prostu musiałam sprawdzić, chociaż wiedziałam że na takim może nie wyjść nic:P Ale podejrzewam, że to już moja głowa działa niestety i dlatego nie mam nadal @. Jakiś syndrom wyparcia, czy co... Dzisiaj na 13 do pracy. Mam nadzieję, że mnie nic nie zaskoczy...
-
Miesiączke miałam mieć 2 dni temu. Cykle 29-30 dniowe. Dzisiaj jest 32 dzień cyklu. Brak żadnych objawów na cokolwiek. No oprócz trądziku lekkiego...ale tak tyci. Owu miałam z dwóch kalendarzy różnie przewidywaną. Na ovu friend między 15 a 19 a na apce na telefon"mój kalendarzyk" miałam na 21 przewidzianą ale 21 wieczorem robiłam test owu i był negatyw dlatego uznałam wyższość owu friend i owu musiała już minąć. Z porannego nie zrobiłam, nie dobiegłam na czas po test tak strasznie mi się chciało siku:D I zrobiłam tym następnym sikiem i nic.
-
Hej kochane!
Od rana jestem w skowronkach, jest tak cieplutko...mąż ma wolne, więc jedziemy na wieś to teściów
Muszę się pochwalić moją piękna temp, tak wysoko poszła! chyba dopiero teraz po owu, zobaczymy jedyne co mnie martwi to ze serduszka się nie zalapia, 2-3dni przed ? No zobaczymy.
Miłego dnia moje dziolszki !
Ps. Już czerwcowe? Dopiero początek maja hihi.Mała Kasia, Almanah lubią tę wiadomość
-
Offca88 wrote:To może jest jak mówisz trzeba mieć nadzieję że było za wcześnie
puki co napawam się Waszym szczęściem
ps. Dziś z rańca widziałam maszerującego bociana-metr ode mnie przyleciał-aż kroku przyspieszyłam że mnie dziabnie stał i się patrzał ironicznie hyhyhy
-
Malwa30 wrote:puki co napawam się Waszym szczęściem
ps. Dziś z rańca widziałam maszerującego bociana-metr ode mnie przyleciał-aż kroku przyspieszyłam że mnie dziabnie stał i się patrzał ironicznie hyhyhyMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Nie ma za co! Ja mam sentyment do wszystkich Mart:D jeszcze na żadnej babeczce o Twoim imieniu się nie zawiodłam! Ahh. I własnie. Mierzyłam z ciekawości temp dzisiaj koło 8 rano, ale niestety już po wstaniu biegiem do łazienki i miałam 36,92. Najniższa temp u mnie zanotowana to było 36,19
-
Dopóki nie ma @ zawsze jest nadzieja, ale spadki przed terminem @ dobrze nie wróżą.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości