Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bettylou93 wrote:Nie ma za co! Ja mam sentyment do wszystkich Mart:D jeszcze na żadnej babeczce o Twoim imieniu się nie zawiodłam! Ahh. I własnie. Mierzyłam z ciekawości temp dzisiaj koło 8 rano, ale niestety już po wstaniu biegiem do łazienki i miałam 36,92. Najniższa temp u mnie zanotowana to było 36,19
Nie jestem konfliktowa hahaha no u mnie dzisiaj też wysoko,ciekawe -
Dzisiejsza tempka może być niewiarygodna bo wczoraj wypiłam 2 lampki wina a wiem że alkohol zaburza tempkę. Dzisiaj rano tak strasznie mnie klul prawy jajnik i klulo w pochwie ale to może na @. Wczoraj kosilam trawnik i poczułam taki ból lewego jajnika że nie wiedziałam czy dojdę do stolika na taras.. nie wiem co się dzieje
-
klaudia21 wrote:Dzisiejsza tempka może być niewiarygodna bo wczoraj wypiłam 2 lampki wina a wiem że alkohol zaburza tempkę. Dzisiaj rano tak strasznie mnie klul prawy jajnik i klulo w pochwie ale to może na @. Wczoraj kosilam trawnik i poczułam taki ból lewego jajnika że nie wiedziałam czy dojdę do stolika na taras.. nie wiem co się dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 09:44
-
Rudzielec91 wrote:wszystkiego dowiesz się jutro, najgorsze jest to, że nie można od razu się dowiedzieć czy się udało to czekanie w niewiedzy jest okropne i to mówię ja w 3 cs co będzie jak będę starać się dłużej chyba zamarudzę Was tu na śmierć
-
Najgorsze są długie cykle!(wiem po sobie) No i kiedy ma się niecierpliwy charakter to też niedobrze:)(właśnie ja taki mam:D) Ja dzisiaj wysłałam męża po test, napisałam mu sms że koniecznie taki o największej czułości, czyli 10. Chyba do niego dotarło:D Ostatnio unikaliśmy tematu, powiedziałam mu że ma się nie wtrącać w to, co robię tylko działać. Dlatego daję mu proste komunikaty: 'Owulacja', 'odczep się', albo 'kup test'ew.'oddaj tableta,bo musze sprawdzic posty' i to jakoś działa:D
Nuteczka91, Rudzielec91 lubią tę wiadomość
-
A ja też ciągle bez @... brzuch boli, ja istna kulka naładowana hormonami... @ powinna być wczoraj...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Bettylou93 wrote:Najgorsze są długie cykle!(wiem po sobie) No i kiedy ma się niecierpliwy charakter to też niedobrze:)(właśnie ja taki mam:D) Ja dzisiaj wysłałam męża po test, napisałam mu sms że koniecznie taki o największej czułości, czyli 10. Chyba do niego dotarło:D Ostatnio unikaliśmy tematu, powiedziałam mu że ma się nie wtrącać w to, co robię tylko działać. Dlatego daję mu proste komunikaty: 'Owulacja', 'odczep się', albo 'kup test'ew.'oddaj tableta,bo musze sprawdzic posty' i to jakoś działa:D
Brawo Betty! Tak trzeba!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Mała Kasia wrote:Marta to wypoczywać sobie odpręż się
Ja na 12 do pracy i do 19 więc najlepsze słońce mnie ominie. Małpa mi nie daje nic z robić bo tak mnie brzuch boli że ciężko to wytrzymać
Za tydzień idę do gina i mam nadzieję że pomoże mi zaciazycMała Kasia lubi tę wiadomość