Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:podziwiam Twoją cierpliwość ja jak nie dostałabym @ to od razu bym testowałaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Powiem wam, że to pomaga...tak się odstresować. Zero kłótni, zero @ zawsze na tydzień przed okresem dopadał mnie okropny PMS, płacz mieszał się z wrzaskiem i euforią. A tu cisza...aż mi dziwnie(mojemu mężowi też, chociaż powiedział że mu to zupełnie nie przeszkadza jak siedzę cicho choć raz) Za 12 dni mam 3 rocznicę ślubu:) A jutro jest 8 rocznica związku. Jejciu, jak ten czas leci...
-
innamorata88 wrote:Miałam tak w poprzednim cs, czekałam czekałam, a @ dwa dni się spóźniła zołza jedna
-
Ale maj to miesiąc moich urodzin więc może się uda? poza tym to też miesiąc Dnia Matki więc może zrobię prezent swojej mamie i poinformuje ja ze zostanie babcia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 09:58
-
Bettylou93 wrote:Powiem wam, że to pomaga...tak się odstresować. Zero kłótni, zero @ zawsze na tydzień przed okresem dopadał mnie okropny PMS, płacz mieszał się z wrzaskiem i euforią. A tu cisza...aż mi dziwnie(mojemu mężowi też, chociaż powiedział że mu to zupełnie nie przeszkadza jak siedzę cicho choć raz) Za 12 dni mam 3 rocznicę ślubu:) A jutro jest 8 rocznica związku. Jejciu, jak ten czas leci...
-
Myślicie, że nasze myślenie może przestawić okres? Zawsze mnie zastanawiało, czy nasza podświadomość może spłatać aż takiego figla. Ja mentalnie testuję codziennie:D ale próbuję o tym nie myśleć aż tak często. Najgorsze jest to, że np stoję w pracy i każde ukłucie brzucha, czy coś sprawia, że lecę do toalety żeby sprawdzić czy to nie@
-
innamorata88 wrote:Miałam tak w poprzednim cs, czekałam czekałam, a @ dwa dni się spóźniła zołza jedna
a może i stety nie muszę testu kupowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 09:57
-
Rudzielec91 wrote:a to franca!!! mi też kawał zrobiła ostatnio, od dwóch lat mam @ równo w 28 dc, a w ostatnim przyszła 27 no i niestety nie zdążyłam nawet zatestować
a może i stety nie muszę testu kupowaćNuteczka91 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Nawet nie wiesz jak czułam się pewnie, że zaciążyłam - stwierdziłam, że test to tylko formalnośc, a tu rano biorę test z łazienki, siadam i patrzę - czerwono. Dawno mi tak ciśnienie nie skoczyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 10:04
-
Bettylou93 wrote:Ja jestem jakaś taka obolała ostatnio w okolicach brzuszka...tak jakoś do kręgosłupa to wszystko idzie...Rudzielcu jeden, a Ty ponoć masz wszystko jak w zegarku!
no do tej pory tak było ale coś czuję że ten cykl będzie kosmicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 10:13