Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mogę ci Czincja ewentualnie powiedzieć, że miałaś owulację, patrząc po temperaturach, a tak to trzeba czekać.
Mi dalej messenger nie działa. Do tego dzisiaj kot mi podrapał twarz i wyglądam jak jakiś Popek...Marg lubi tę wiadomość
-
Irulana wrote:Czincja, ja mam dzisiaj 9dpo, teoretycznie termin @ w poniedziałek więc siedzę jak na szpilkach i rozważam kiedy robić test:) a Ty kiedy testujesz?6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Czincja wrote:Inna ciebie przestało bo mnie tam drażni. Czekaj do piątku. Ja mam w piątek 8dpo i chyba poczekam do poniedziałku. Bo w weekend nie zrobię.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:W sumie masz rację dobra tam dzisiaj tylko progesteron czekam twardo do piątku no własnie przestało mnie tam łaskotać, ale pojawiły się upławy
jak Cię nic nie swędzi to się nie martw. Jeśli by swędziało , to wtedy już bardziej podchodzi pod grzybicę . Na nią dobre jest tantum rosa jak pisałaś i clotrimazolum w kremie ale to tak zewnętrznie Ale to tak mówię na zapas, bo u Ciebie pewnie to ten inny powód
-
Offca88 wrote:Czekaj czekaj lepiej nie robić za wcześnie
jak Cię nic nie swędzi to się nie martw. Jeśli by swędziało , to wtedy już bardziej podchodzi pod grzybicę . Na nią dobre jest tantum rosa jak pisałaś i clotrimazolum w kremie ale to tak zewnętrznie Ale to tak mówię na zapas, bo u Ciebie pewnie to ten inny powódMikołaj 25.04.2011
-
Czincja wrote:Tm który masz dpo? Ja już bym zaczęła testować w piątek. A na pewno bym zrobiła betę he heMikołaj 25.04.2011
-
Kozisina wrote:Marie czemu myślisz ze nie bylo?
Poza tym od jkaiś 2 tygodni mam ciągle płodny śluz, przecież to dziwne. A szyjka macicy już wydaje się twarda i zamknięta. O co kaman w ogóle;/ech
-
Czincja wrote:Tm który masz dpo? Ja już bym zaczęła testować w piątek. A na pewno bym zrobiła betę he he
Dzisiaj 10dpo ale strasznie się boję że nasikam na test i godzine pozniej dostane @ ze nawet się nie odważyłam kupić testu;)11cs
niedoczynność tarczycy
Hashimoto -
Witam majowe staraczki
Mam na imie Malgosia.
Jestem w 26dc, ok 15dc mialam owulacje. Wczoraj rano odnotowalam znaczny spadek temperatury i juz bylam nastawiona na nadchodzaca @, ale dzis rano znowu prawie 37,0, wiec nadal mam nadzieje na zielone zakonczenie.
Chcialam zatestowac w piatek rano, bo w sobote powinnam dostac @, ale te testy z szafki az do mnie krzycza "wez mnie, wez mnie!" czy aby napewno wszystko ze mna w porzadku?
A tak na powaznie dziewczyny, to zerknijcie na moj wykres. Od prawie tygodnia dolegaly mi bole macicy, takie jak przed @, wczoraj i przedwczoraj byly najsilniejsze. Od dzisiaj jak reka odjal, ale nadal mam powiekszone i obolale piersi, co za bardzo mi nie przeszkadza, hehe
No i kiedy testowac w moim przypadku? Beta z krwi by juz wyszla? Bo sadze ze na sikacza raczej za wczesnie, mam te o czulosci 25.Syn - ur. w 31tc - 2070g - 6/7/7 pkt. Apgar - 12.11.2013
-
innamorata88 wrote:Łaskotało mnie tam tylko 2 dni temu - wtedy był też ten mega spadek temperatury o całe 0,05 stopnia hahaha wczoraj już prawie wcale przestało, ale był ten incydent z zółtawymi upławami i tempka znów w górę, a dzisiaj na stałym poziomie.
-
Ej, ale ja w ogole nie wierze w to, ze zaciazylam. Doszukiwalam sie ciazy zaraz po owulacji, w zeszlym tygodniu sie nakrecalam i chcialam wieciec, czy to juz, a im blizej terminu @ tym bardziej nie czuje objawow ciazy i boje sie wykonac test, bo za kazdym cyklem mialam wielkie nadzieje, a za kazdym razem widzialam 1 kreske.
A teraz to sie zastanawiam, czy nie za wczesnie, a jak mi Almanah napisalas, ze mam leciec na bete to takie: "Coooo, juz???????"
Ale jaja, co sie dzieje?
To myslicie, ze przy tym spadku temp moglo dojsc do zagniezdzenia? Jak tak, to chyba za wczesnie na testy, bo jesli juz to wykaza niewielki wzrost bety... dobrze glowkuje?
Syn - ur. w 31tc - 2070g - 6/7/7 pkt. Apgar - 12.11.2013