Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Popierniczony elektroniczny termometr dziad pieprzony syf
Po jakiemu Ci przetłumaczyć: termometr wsadzamy TAM RANO, wieczorem od wsadzania jest druga połówka!! Normalnie witki opadają.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hej dziewczyny opowiem wam pewną historie a więc tak:
Nowożeńcy zrobili listę rzeczy przed weselem i wszystko juz zrobili sala zamówiona goście zaproszeni itd. zostało iść do księdza poprosić o udzielenie ślubu i tak u księdza pytają się czy udzieli im ślubu on się zgadza i takie tam i doszło do zapłaty i tu pan młody pyta się: ile się należy ksiądz odpowiada a na ile wycenił byś swoją wybrankę młody długo się nie zastanawiając kładzie na stole 10 zł. Ksiądz tak przygląda się to jemu a to dziewczynie bierze 10 ze stołu i kładzie 5 zł na co młody pyta się a to za co K: reszta też się należy ale nie panu tylko przyszłej żonie. hihih Pokręciłam coś chyba i pozdrawiam owocnej nocy wam życzę -
kargulowa wrote:11dpo sikacz negatywny.. jeszcze sobie wmawiam ze moze za wczesnie poczekam do poniedzialku i zobaczymy..Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyU mnie już 35 dc! Dalej nawet plamień brak.
Test rano chyba negatyw, Wydawało mi się, że widziałam jakiś cień cienia, ale może sobie tylko wmawiam. Chciałam obudzić męża, ale skoro on nie widzi stosu garów w zlewie to tego cienia też by nie zauważył
A jeśli chodzi o betę, to nawet jak zdążyłabym ją zrobić dziś po pracy to wynik dopiero w poniedziałek po 14. Tak więc poczekam do poniedziałku i najwyżej wtedy zrobię, może sprawa sama się rozwiąże i w końcu przyjdzie do mnie okresinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
MisiaZ88 wrote:U mnie już 35 dc! Dalej nawet plamień brak.
Test rano chyba negatyw, Wydawało mi się, że widziałam jakiś cień cienia, ale może sobie tylko wmawiam. Chciałam obudzić męża, ale skoro on nie widzi stosu garów w zlewie to tego cienia też by nie zauważył
A jeśli chodzi o betę, to nawet jak zdążyłabym ją zrobić dziś po pracy to wynik dopiero w poniedziałek po 14. Tak więc poczekam do poniedziałku i najwyżej wtedy zrobię, może sprawa sama się rozwiąże i w końcu przyjdzie do mnie okresMisiaZ88 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Powodzenia! ja nawet na te cienie cienia już nie patrzę, bo wiem, że moją wyobraźnia już każe mi widzieć rzeczy, których nie ma hehehehehe
No i też tak sobie powiedziałam, że to pewnie moja wyobraźnia chce widzieć tą drugą kreskę.
Zastanawia mnie tak długi brak okresu. Nic się nie wydarzyło, nie miałam stresów -
innamorata88 wrote:ja robiłam 10 z allegro - 10dpo już powinno być coś widoczne...
Ja robiłam 11 dnia po i nic bo mialam wesele znajomych w ubiegła sobotę. Mowię nic nie ma to balet. Okazało sie wczoraj ze test pozytywny, krew tezWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 08:42
-
Kamiliia24 wrote:Ja robiłam 11 dnia po i nic bo mialam wesele znajomych w ubiegła sobotę. Mowię nic nie ma to balet. Okazało sie wczoraj ze test pozytywny, krew tezMikołaj 25.04.2011
-
Innamorata ja nie chcę nic mówić ale wydaje mi się, że to mogło być za wcześnie . 10 dpo to beta może wyjść pozytywna a jest dokładniejsza niż test także ja zaciskam dalej kciuki i mam nadzieję, że beta będzie ciążowa
A ja za to czuję, że u mnie będzie @ buzie mi wysyfiło okrutnie uderzenia gorąco, jeszcze tylko czekać na ból miesiączkowy przede mną jeszcze jeden cykl starań, może się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 08:57
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:Innamorata ja nie chcę nic mówić ale wydaje mi się, że to mogło być za wcześnie . 10 dpo to beta może wyjść pozytywna a jest dokładniejsza niż test także ja zaciskam dalej kciuki i mam nadzieję, że beta będzie ciążowaMikołaj 25.04.2011