Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:dziewczyny wpadłam tylko napisać, że @ przyszła, troszkę przed czasem ale jest, także ja już nie zatestuje ale za Was trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że wszystkie zafasolkujecie :*Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Czesc. Zapytam bo jest nas tu duzo czy ktorejs z Was endokrynolog zalecil bromergon przy prolaktynie 33ng i progesteronie 26 ng w 21dniu cyklu? Endo zlecil a ginekolog odradzil przy takim ladnym progesteronie ze nie ma sensu bo wszystko z owulacja u mnie ok i zglupialam teraz.
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Kamiliia24 wrote:Test czułości 25. Betę miałam 183. W sobotę zobaczę jak przyrasta. Ale kompletnie se nie odnajduje q tej sytuacji
Gratki super ze coraz wiecej dziewcYn majowych pojawia sie na belly tak trzymac!26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Oszaleję zaraz razem z tym cyklem. Przed południe skusiłam się na sikańca z drugiego moczu. Chwilę później zauważyłam wydzielinę lekko brązowawą. Myślałam że do wieczora okres się rozkręci a tu zamiast krwi lub plamień jest kremowa wydzielina a do tego zamiast boleć podbrzusze na @ to niemiłosiernie kuje lewy jajnik i krzyż pobolewa. Co jest???
Mam nadzieję że juto rano będzie krew bo chcę zacząć nowy cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 21:18
-
szatynka wrote:Oszaleję zaraz razem z tym cyklem. Przed południe skusiłam się na sikańca z drugiego moczu. Chwilę później zauważyłam wydzielinę lekko brązowawą. Myślałam że do wieczora okres się rozkręci a tu zamiast krwi lub plamień jest kremowa wydzielina a do tego zamiast boleć podbrzusze na @ to niemiłosiernie kuje lewy jajnik i krzyż pobolewa. Co jest???
Mam nadzieję że juto rano będzie krew bo chcę zacząć nowy cykl.Mikołaj 25.04.2011
-
Inna daj znać jutro. Myślisz ze będzie juz wiarygodny wynik? Ja zrobię jutro test 10 może coś się pokaże he he. Ale to będzie dopiero 9dpo wiec nadal będę miała nadzieję.
Gdzieś głęboko we mnie siedzi ze się nie udało. Cały tydzień złych wieści będzie:(6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
innamorata88 wrote:Może coś się szykuje, i to nie @?
wydaje mi się, że jeśli miałaby to być ciąża to na dzisiejszym teście mimo iż z drugiego siku powinno widać chociaż cień cienia a tu bielusio. -
Ja tez zrobiłam dzisiaj test ale bez sensu raz ze o 17 he he.jutro rano zrobię 10 może jakiś cień cienia będzie.ale to 9dpo i 5 dni do okresu czyli daleko.
Szatynka a ty kiedy masz termin@?6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
ja nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam dziś i pech chciał, że jakiś wadliwy test i dalej nie wiem. Choć bóle jajników jakby ustały, z piersiami nic się nie dzieje, więc pewnie nic z tego (choć jak miałam bolesne piersi to okazało się poprzednio, że to tylko pms). Chyba nie zasnę do jutra..
-
nick nieaktualny
-
Czincja wrote:Hej inna idziesz na betę? Kiedy temperatura powinna spadać do okresu? Ja też dzisiaj test negatyw jak stąd do tamtąd he he.Mikołaj 25.04.2011
-
Czincja wrote:Hej inna idziesz na betę? Kiedy temperatura powinna spadać do okresu? Ja też dzisiaj test negatyw jak stąd do tamtąd he he.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny