Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Dzień dobry co u was słychać? jak się czujecie? dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o moim dzisiejszym teście owu?pozytyw?
https://naforum.zapodaj.net/e447df7961ac.jpg.html
Czy do Ciebie nic nie dociera? Błagam daj sobie spokój bo tak na pewno nie zajdziesz!! ja robiłam test tylko po to by wiedzieć kiedy mogę skończyć co drugodniowy celibat!!17.11.17-poronienie całkowite -
witajcie
Czincja wrote:Szatynka a ty kiedy masz termin@?
na dziś
wczoraj miałam temperaturę 36,8 a dziś już 36,6 więc cóż więcej mówić do tego od rana okres się pomału rozkręca. Zaczęłam już bardziej plamić. Czekam niech tylko pojawi się krew i zaczynam nowy cykl z wykresem temperatur
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 09:11
-
Iśka79 wrote:ja nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam dziś i pech chciał, że jakiś wadliwy test i dalej nie wiem. Choć bóle jajników jakby ustały, z piersiami nic się nie dzieje, więc pewnie nic z tego (choć jak miałam bolesne piersi to okazało się poprzednio, że to tylko pms). Chyba nie zasnę do jutra..
Iśka trzymam kciuki.
Powiem Ci że ten cykl wyjątkowo mnie oszukał, bo piersi już od kilku ładnych dni na maxa mnie bolały, przede wszystkim po bokach i nabrzmiałe były, co nawet mąż zauważył. Oj i powiem, że strasznie mnie to podkręciło, ponieważ mnie przed okresem bardzo ale to bardzo rzadko piersi bolą, a jak już bolą to leciutko pod spodem. Nadzieje miałam mega w tym cyklu no ale cóż nie udało się. -
innamorata88 wrote:U mnie tempka w górę 37.03 - po winie. Test negatywny
ale pamiętaj do testowania JESZCZE trzy dni więc wszystko może się zdarzyć
Kciuki zaciśnięte i nie puszczam za Was dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 09:41
-
szatynka wrote:Iśka trzymam kciuki.
Powiem Ci że ten cykl wyjątkowo mnie oszukał, bo piersi już od kilku ładnych dni na maxa mnie bolały, przede wszystkim po bokach i nabrzmiałe były, co nawet mąż zauważył. Oj i powiem, że strasznie mnie to podkręciło, ponieważ mnie przed okresem bardzo ale to bardzo rzadko piersi bolą, a jak już bolą to leciutko pod spodem. Nadzieje miałam mega w tym cyklu no ale cóż nie udało się.
Ja mam już od 5 dpo ból sutków coraz mocniejszy. Pierwszy raz w ogóle piersi (sutki) mnie bolały, nawet w okresie dojrzewania nic a nic. Człowiek może sobie wkręcać, ale nie możliwe, żeby objawy ciążowe były już w 5dpo. Do testowania jeszcze 5 dni.
Gratulacje dla zafasolkowanych -
szatynka wrote:witajcie
na dziś
wczoraj miałam temperaturę 36,8 a dziś już 36,6 więc cóż więcej mówić do tego od rana okres się pomału rozkręca. Zaczęłam już bardziej plamić. Czekam niech tylko pojawi się krew i zaczynam nowy cykl z wykresem temperatur6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
kasieniaczek no kochana wykres wygląda obiecująco kciuki
czincja u Ciebie też widzę, że tempka poszła do góry dobrze dobrze byle tak dalej
Ja to się już rozmarzyłam o maju bo gdybym zaciążyła to poród byłby w styczniu na urodziny mojego taty no ale skoro się nie udało to mam nadzieję na zaciążenie w czerwcu a wtedy poród wypadłby w lutym na urodziny męża i imieniny mojego taty więc prezent byłby genialny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 10:43
-
szatynka co do dat porodu, to u mnie w rodzinie wszystkie dzieci (oprócz jednego rodzynka) rodzą się od pokoleń w czyjeś urodziny, czy imieniny. W okolicach końca stycznia, połowy lutego mam 2 daty, więc jest szansa Nigdy nie chciałam w to wierzyć, dopóki nie zaczęło się rodzić kolejne pokolenie i się potwierdza zależność. Może to tylko przypadek, ale mniej dat do zapamiętania
-
to u mnie marzec jest fajny:
5 marca - urodziny szwagierki
6 marca - urodziny mojej siostry
7 marca - imieniny mojego męża
8 marca - Dzień Kobitek
9 marca - moje urodziny
oj wesoły mamy marzec
za to w lutym 27go urodziny mojego męża a 28go imieniny mojego taty jakby mi się udało w nowym cyklu zaciążyć to powinnam mniej więcej z porodem wstrzelić się w ich święto byłoby milusio ... oj rozmarzyłam się no nic póki co czekam aż plamienie rozkręci się w @ a wtedy ruszam na podbój z nowym cyklemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 11:05
-
szatynka wrote:ale pamiętaj do testowania JESZCZE trzy dni więc wszystko może się zdarzyć
Kciuki zaciśnięte i nie puszczam za Was dziewczyny.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 moim zdaniem granicę powinnaś ustawić na 14 dc. Wg mnie masz dzisiaj dopiero 10 dpo, więc testy miały prawo być negatywne, a beta może być jeszcze niska jak na ten dzień To taka informacja, żebyś za wcześnie nie przekreślała cyklu
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Magda87 wrote:innamorata88 moim zdaniem granicę powinnaś ustawić na 14 dc. Wg mnie masz dzisiaj dopiero 10 dpo, więc testy miały prawo być negatywne, a beta może być jeszcze niska jak na ten dzień To taka informacja, żebyś za wcześnie nie przekreślała cykluMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:beta byłaby wyższa niż na poziomie błędu statystycznego to mogę biec do lekarza po nową receptę.