Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:Daj znać jak tylko będziesz miała wyniki mam nadzieję, że będziemy tu jutro gratulować !!!
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Witam
U mnie przewidywana @ to jutro no max w niedzielę, ale jestem na 100% pewna że przyjdzie. Boli jak na @ a buzię (a dokładnie brodę) strasznie zsypało syfami także idzie małpiszon wielkimi krokami.
Dziś nawet byłam w aptece w tej co ostatnio kupowałam testy owulacyjne bo tam znalazłam najtaniej ale pech trafił, że weszła też moja znajoma i co? ... nie kupiłam bo zaraz zaczęłaby po znajomych rozpowiadać. Wzięłam tylko provag kapsułki bo moja szanowna jest bardzo wrażliwa i lubią się do niej przyplątywać swędzawki pieczenia itd. więc profilaktyczne zacznę co dziennie łykać aby w razie czego w nowym cyklu coś się nie przyplątało.
Innamorata trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 09:23
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
W nowym cyklu będę na OF prowadziła wykres temperatur i muszę się tylko zastanowić którym termometrem robić pomiar, bo mam dwa elektroniczne jeden z jednym miejscem po przecinku (szybki pomiar) a drugi mam z dwoma miejscami po przecinku - to chyba ten owulacyjny jak się nie mylę - microlife MT16C2 - tylko że on długo dokonuje pomiaru. Wręcz powiedziałabym, że strasznie długo w porównaniu do tego z jednym miejscem po przecinku.
Także chyba pozostanę przy tym co szybciej dokonuje pomiaru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 09:32
-
szatynka wrote:W nowym cyklu będę na OF prowadziła wykres temperatur i muszę się tylko zastanowić którym termometrem robić pomiar, bo mam dwa elektroniczne jeden z jednym miejscem po przecinku (szybki pomiar) a drugi mam z dwoma miejscami po przecinku - to chyba ten owulacyjny jak się nie mylę - microlife MT16C2 - tylko że on długo dokonuje pomiaru. Wręcz powiedziałabym, że strasznie długo w porównaniu do tego z jednym miejscem po przecinku.
Także chyba pozostanę przy tym co szybciej dokonuje pomiaru.Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Pomiaru dokonujesz w ustach?
w pupie
chciałabym w pochwie ale ja mam tendencje do łatwego łapania infekcji więc wolę tam nie wkładać. Nie wiem jak mi w nowym cyklu wyjdzie obserwacja bo z powodu łatwego łapania infekcji nie będę sprawdzała szyjki a konsystencję śluzu będę oceniała tego na zewnątrz, no cóż wolę tam sobie nie grzebać, bo znowu co przylezie i cykl pójdzie na straty. Wolę dmuchać na zimne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 10:57
-
szatynka wrote:w pupie
chciałabym w pochwie ale ja mam tendencje do łatwego łapania infekcji więc wolę tam nie wkładać. Nie wiem jak mi w nowym cyklu wyjdzie obserwacja bo z powodu łatwego łapania infekcji nie będę sprawdzała szyjki a konsystencję śluzu będę oceniała tego za zewnątrz, no cóż wolę tam sobie nie grzebać, bo znowu co przylezie i cykl pójdzie na straty. Wolę dmuchać na zimne.Mikołaj 25.04.2011
-
Ej ja właśnie myślę że te moje infekcje to przez te badanie szyjki. Bo nigdy nic nie miałam a w tamtym cyklu po przeczytaniu forum zaczęłam badać szyjkę i ten cykl tez badałam i o znowu mam jakiś syf. Miałam dzisiaj iść na betę ale chcę urzyc moich testów he he. Dzisiaj bez sensu bo 8 dpo ale jutro sobie walne 25 a w niedziele 10 he he.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Czincja to życzę powodzenia.
Ja mam w domu test ciążowy o czułości 25 i rano przez parę sekund miałam ochotę go osikać ale zrezygnowałam, jutro a najpóźniej w niedzielę wszystko się samo wyjaśni. Choć całą sobą czuję, że to nie mój cykl.
Testy owulacyjne pozytywne wychodziły mi:
10dc - był seksik
11dc - też był seksik
12dc - tu już nie było seksiku.
Myślę, że jednak owulka przesunęła się na 14dc. I dupa blada bo ostatnie staranko było 11dc ooo ... zła jestem. Co prawda męża w domu nie było jak miałam 12dc ale wrócił na drugi dzień wieczorem i mogliśmy poprawić a my nic ... ehhh ... małpiszonie jak masz przyjść to przyłaź abym mogła zacząć nowy cykl. Tym razem przyłożę się bardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 11:07
-
Czincja tak jak wcześniej pisałam że miałam ochotę go rano osikać ale dałam sobie spokój bo wewnętrznie czuję że nie ustrzeliliśmy groszka. Wczoraj robiłam test i nawet cień cienia nie było więc odpuszczam czeka niecierpliwie na @.
Buzie mi zsypało więc @ na bank będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 11:10
-
Czincja wrote:Także nie ociągaj się tylko rób
ja mam słabą silną wolę a Ty masz dar przekonywania właśnie siknęłam ... czekam 5 min ale obstawiam I krechęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 11:47
-
i dupa I krecha nawet cień cienia ... a to było z drugiego siku, a od rana wypiłam tylko kubek kawy z mlekiem. No i moja intuicja mnie nie myliła teraz czekam na @ a po niej ostro bierzemy się do roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 11:56
-
nie dawno co siknęłam na testa a teraz poczułam mokrość poszłam do WC, podcieram się papierem i co? wydzielina lekko brązowa ... więc @ rozkręca się.
Dobrze chociaż @ punktualny i posłuszny dziś plamienie a jutro będzie już krew (zawsze tak mam).