Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny mam takie chyba troche dziwne pytanko
Czy któraś wie może jak przeziębienie wpływa na cykl, tzn nie biore żadnych tabletek na to bo stiwerdziłam ze całkiem moge sobie zaszkodzić, najbardziej męczy mnie katar i 3 dni temu troche gardło. Zastanawiam się czy np. to może troche nagrzebać w moim cyklu, albo bedzie problem ze sluzem.. -
Kamiliaa24 wrote:dziewczyny mam takie chyba troche dziwne pytanko
Czy któraś wie może jak przeziębienie wpływa na cykl, tzn nie biore żadnych tabletek na to bo stiwerdziłam ze całkiem moge sobie zaszkodzić, najbardziej męczy mnie katar i 3 dni temu troche gardło. Zastanawiam się czy np. to może troche nagrzebać w moim cyklu, albo bedzie problem ze sluzem.. -
Offca88 wrote:Nie stresuj się , czasami to że jest owu nie oznacza, że od razu będzie ciąża
Czasami tak jest, nie jest to wszystko takie proste jakby się wydawałoOffca88 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Czy któraś wie może jak przeziębienie wpływa na cykl, tzn nie biore żadnych tabletek na to bo stiwerdziłam ze całkiem moge sobie zaszkodzić, najbardziej męczy mnie katar i 3 dni temu troche gardło. Zastanawiam się czy np. to może troche nagrzebać w moim cyklu, albo bedzie problem ze sluzem..
Kamiliaa24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamiliaa24 wrote:Przesunięcie owulacji o dzień czy dwa to nie ejst jakaś tragedia bądź co bądź nie mam grypy nie leże z gorączką. Czasem kichne no i katar jedynie..
-
nick nieaktualnyWedług mnie, to możesz mieć problem z wyznaczeniem terminu owulacji, bo gorączka i te sprawy.
Odpowiedzi na twoje pytanie nie znam.
Jak nie będziesz brać antybiotyków, ani innych udziwnionych leków to chyba złego nic się nie wydarzy, nie wiem.
To w sumie ciekawe, również podbijam, albowiem często bywam przeziębiona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 10:27
-
nick nieaktualnyTu w sumie chodzi o to zze wiadomo - organizm się osłabia.. jeden dzień tylko się gorzej czułam ale to był w sumie 6 dzień cyklu.
Jak byłam w lutym chora ale to tak porządnie, test wyszedł mi pozytywny ale miałam taki kaszel mocny i bóle brzucha że okres przylazł i to na 11 dni..... -
nick nieaktualnyRudzielec91 wrote:Poszperałam troszkę u wujka Google i jedyne co może zaszkodzić przy takim naszym przeziębieniu to leki ale przeziębienie samo w sobie nie
I bardzo dobrze! nic nie łykam żadnych tabsów, lekarstw... jedyne co słyszałam to o jakiś syropach które w sumie wpływają na śluz (rozrzedzają go).
ja własnie musze coś ze śluzem zadziałać, mój D ma dużo plemników ale z badań nie wyszła lepkość, żołnierze są ruchliwe i to bardzo, ale jak będą miały poślizg to wiadomo że łatwiej -
no ja się zastanawiałam nad wiesiołkiem, zawsze mam śluz, cały cykl ale odkąd zaczęłam się staram wydaje mi się, ze jest go jakoś mniej wcześniej musiałam wkładek używać bo tak się ze mnie lało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 10:35
-
Rudzielec91 wrote:Offca ja mam jakieś takie przeczucie, że Tobie się teraz uda zobaczymy czy się sprawdzi oby
-
Czy któraś wie może jak przeziębienie wpływa na cykl, tzn nie biore żadnych tabletek na to bo stiwerdziłam ze całkiem moge sobie zaszkodzić, najbardziej męczy mnie katar i 3 dni temu troche gardło. Zastanawiam się czy np. to może troche nagrzebać w moim cyklu, albo bedzie problem ze sluzem..
-
Kamiliaa24 wrote:Offca88 spojrzałam na twoje zapiski, zazdroszczę Ci śluzu!!! u mnie jakos nadal sucho a 9 dc..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOffca88 wrote:Dzięki No ze śluzem to ja w sumie nigdy nie miałam problemu, wręcz mam go tak dużo, że wkładki mam mokre, ale medal ma dwie strony niestety. Zaś jak nie staram się o dzidzi to jest on uciążliwy wtedy U mnie śluz pokazuje się dopiero około 12 dnia cyklu, 9 dc też mam jeszcze lepki. Ja mam takie cykle około 32 dniowe.
-
Ja mam np alergię , no i teraz leków na nią nie biorę bo może mi trochę namieszać w cyklu, ale same objawy jak nic nie biorę nie powodują niczego w moim cyklu. Natomiast przeziębienie u mnie zawsze obsuwało cykl lub skracało, ale zawsze coś brałam wtedy dodatkowo na to. A jak mówię teraz w 1 cyklu miałam antybiotyk i nic się nie obsunęło.
Był to antybiotyk zakazany w ciąży, ale pani dr mówiła, że to w sumie jest początek okresu więc te 5 dni to nic się nie stanie i można się starać, tylko że najwyżej nie zajdę w ciąże bo komórka będzie słaba. No i chyba miała rację