Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna wrote:Offca cudownie oby beta pięknie przyrastała. Trzymam kciuki z całych sił :* Ale mi poprawiłaś humor z rana
-
Witam i ja na majowych
Offca gratulacje! :*
Tyle się posypało pozytywów na majówkę, aż miło
Ja miałam testować za 9 dni, ale owulacja przesunięta, dziś już z 17 na 19 dc. A myślę, ze przesunie się jeszcze dalej. Mam taką nadzieję, niech się wydłuża cykl jeszcze bardziej, byle owulacja nie wypadala w przerwie w bo się załamie, tak się staraliśmy codziennie, raz odpuscilam i owu...
Oby w tym maju pojawiło się jak najwięcej pozytywów, powodzenia wszystkim! :*
Offca88 lubi tę wiadomość
24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
Dziękuję dziewczyny kochane jesteście :* dużo testów pozytywnych w maju będzie jestem tego pewna ja co drugi dzień miałam serduszka myślę że plemniki są w stanie poczekać ten 1 dzień skoro potencjalnie i więcej dni mogą czekać ja nie umiałam codziennie. Za dużo stresu nas to kosztowało. Co dwa dni to już było ciężko
-
kredkaczarna wrote:Offca super! Wielkie gratki! Obysmy szczesliwie i nudno przezyly nastepne 9mcy_❤
-
Brawo! Cudownie!! Wy to jednak potraficie humor 1.05 poprawić! Ale się Was posypało! Offca to który ok to dzień jest? Ale cudnie!
Offca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Brawo! Cudownie!! Wy to jednak potraficie humor 1.05 poprawić! Ale się Was posypało! Offca to który ok to dzień jest? Ale cudnie!
No więc dzisiaj to by był 12 dpo, czyli testowałam jakby 11 dpo bo rano No więc i tak, że coś wyszło A Ty chcesz jutro testować?
-
Offca88 wrote:Sądzę , że owu była 18 dc czyli 19 kwietnia. Bo bóle miałam dzień wcześniej.
No więc dzisiaj to by był 12 dpo, czyli testowałam jakby 11 dpo bo rano No więc i tak, że coś wyszło A Ty chcesz jutro testować?
Jutro byłby dopiero 10 dpo. Chyba zbyt wcześnie.
Chwilowo czysto:)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:Klaudia to chyba dobry znak
Kozisina a jak Twoje plamienia ustały?
Mi te pepino super pokazało, także może zależy od serii nie wiem. Ale jak na moje ok w tak wczesnym stadium -
Cześć dziewczyny Długo nie zaglądałam.. Gratuluję pozytywnych testów ) Ja tak bardzo boję się zapeszyć, uważałam ten cykl za kompletnie stracony, zamierzałam zamówić testy owulacyjne a tu dwie słabiutkie kreski w zeszłą niedzielę w środę beta 44,5 ml a dzisiaj kreseczka już gruba i piękna!
Kozisina, Agula82, Offca88, Almanah, Czincja, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Natala89 wrote:Cześć dziewczyny Długo nie zaglądałam.. Gratuluję pozytywnych testów ) Ja tak bardzo boję się zapeszyć, uważałam ten cykl za kompletnie stracony, zamierzałam zamówić testy owulacyjne a tu dwie słabiutkie kreski w zeszłą niedzielę w środę beta 44,5 ml a dzisiaj kreseczka już gruba i piękna!
Maj!ah maj! Cudownie!PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284