Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:No to troszkę wcześnie faktycznie, raczej za wcześnie ale może ze mną we wtorek za testujesz? Może już coś pokaże
Super że czysto, wow, coś tam się kluje wobec tego
Co prawda dopiero co wstalam więc jeszcze niewiele można mówić, choć po nocy czysto. Wczoraj też tylko podbarwiony śluz.
Ok. Przekonalas mnie! To we wt! Będę miała 11dpo. Mam pepino też. A 4.05 mama ma ur to najwyzej będę się chwalićOffca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Natala89 wrote:Cześć dziewczyny Długo nie zaglądałam.. Gratuluję pozytywnych testów ) Ja tak bardzo boję się zapeszyć, uważałam ten cykl za kompletnie stracony, zamierzałam zamówić testy owulacyjne a tu dwie słabiutkie kreski w zeszłą niedzielę w środę beta 44,5 ml a dzisiaj kreseczka już gruba i piękna!
-
Kozisina wrote:Co prawda dopiero co wstalam więc jeszcze niewiele można mówić, choć po nocy czysto. Wczoraj też tylko podbarwiony śluz.
Ok. Przekonalas mnie! To we wt! Będę miała 11dpo. Mam pepino też. A 4.05 mama ma ur to najwyzej będę się chwalić
DObra wiadomośc :*
-
Offca88 wrote:No to test we wtorek, ja sobie jeszcze jutro zerknę, ale generalnie we wtorek chcę zrobić decydujący
DObra wiadomośc :*
Az sprawdziłam śluz konkretnie. Gęsty kremowy żółty. Niewiele.
Ciebie też cycki nie bola, co? Ja tylko ciut wrażliwy prawy sutek. Ale to o niczym nie świadczy.Offca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Dziękuję :* Offca przypadłyby nam podobne terminy Na podstawie OM wylicza mi 5 stycznia Modlę się tylko by wszystko było dobrze.. Byłam u lekarza w czwartek ale czysto teoretycznie chciałam wypytać o kilka rzeczy bo wiem, że u mnie mógłby wystąpić konflikt serologiczny itp to potraktował mnie jakbym się z kosmosu urwała. Co ja tu robię i że powinnam przyjść dopiero w czerwcu.
Offca88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzielec91 wrote:widzę, że u Ciebie już prawie odliczanie do owulki
Ku mojemu zaskoczeniu - znalazłam dziś piękny śluz rozciągliwy xD Szyjka wysoko, miękka...
Mam za sobą 12 obserwowanych cykli... i nie odnotowałam jeszcze tak wcześnie dni płodnych... Muszę przemyśleć od kiedy zacząć testy owu, bo cykl będzie na pewno krótszy niż 30 dni...
Offca88 wrote:Witam dziewczyny, zrobiłam rano ten test pepino 10 i jest druga bardzo słaba ale różowiutka kreseczka!!!! AAA....normalnie nie wierzę
Natala89 wrote:dwie słabiutkie kreski w zeszłą niedzielę w środę beta 44,5 ml a dzisiaj kreseczka już gruba i piękna!
Pozytywnie zaczął się miesiącOffca88 lubi tę wiadomość
-
Brawo, dziewczyny. Ale sie te pozytywne testy sypią.
A ja się cieszę, że jest 9 dpo i jeszcze nic na @ nie wskazuje. Chyba mi ten castagnus jednak pomógł.Offca88 lubi tę wiadomość
-
Kozisina wrote:Az sprawdziłam śluz konkretnie. Gęsty kremowy żółty. Niewiele.
Ciebie też cycki nie bola, co? Ja tylko ciut wrażliwy prawy sutek. Ale to o niczym nie świadczy.
-
Natala89 wrote:Dziękuję :* Offca przypadłyby nam podobne terminy Na podstawie OM wylicza mi 5 stycznia Modlę się tylko by wszystko było dobrze.. Byłam u lekarza w czwartek ale czysto teoretycznie chciałam wypytać o kilka rzeczy bo wiem, że u mnie mógłby wystąpić konflikt serologiczny itp to potraktował mnie jakbym się z kosmosu urwała. Co ja tu robię i że powinnam przyjść dopiero w czerwcu.
-
Agula82 wrote:A mi się zrobił mętlik w głowie,jeszcze rano miałam nadzieję,bo temp skoczyła,ale zaczęłam plamić,a to już 10 dpo,2 dni przed wyznaczoną @,a plamienia przed @ miewam...tylko ta temp.tak mnie rano ucieszyła,trudne nie teraz to następnym razem
-
Też tak uważam, dlatego za 2 tyg jestem zarejestrowana do innego lekarza prywatnie. Wyobraźcie sobie, że tamten wpisywał w mojej karcie: "pobolewanie podbrzusza, piersi, mdłości, rozpulchniona szyjka macicy" wogóle mnie o to nie pytając i nie badając mnie! Kiedy go zapytałam skąd ma takie informacje bo napewno nie ode mnie i nie o mojej szyjce pisze, odpowiedział : przecież wszystkie tak mają!! Szok
Almanah lubi tę wiadomość
-
Almanah wrote:Brawo, dziewczyny. Ale sie te pozytywne testy sypią.
A ja się cieszę, że jest 9 dpo i jeszcze nic na @ nie wskazuje. Chyba mi ten castagnus jednak pomógł.Almanah lubi tę wiadomość
-
Natala89 wrote:Też tak uważam, dlatego za 2 tyg jestem zarejestrowana do innego lekarza prywatnie. Wyobraźcie sobie, że tamten wpisywał w mojej karcie: "pobolewanie podbrzusza, piersi, mdłości, rozpulchniona szyjka macicy" wogóle mnie o to nie pytając i nie badając mnie! Kiedy go zapytałam skąd ma takie informacje bo napewno nie ode mnie i nie o mojej szyjce pisze, odpowiedział : przecież wszystkie tak mają!! Szok
-
Offca88 wrote:Kochana u mnie objaw były mdłości od 2 ch dni. No i wczoraj zgaga. Cyce mnie nie bolały od wczoraj w sumie zaczęły ale nie tak mocno tylko tak sutki w sumie. Przy dotyku tylko. Tak to w sumie śluzu nie mam za wiele mało żółty raz kremowy. I wczoraj rano bardzo dużo w wc byłam. No i uderzenia gorąca. Mam wsio zapisane mniej więcej u mnie. Ale pamiętaj każda ciąża inna. W tamtej cyce nic nie czułam. Mdłości były sporo później. Także każdy inaczej ☺
Wiem wiem:)
Także jesteśmy umówione na wt:)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284