Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiamis u mnie tez chyba falszywka.
Myślałam że juz wczoraj @... A tu dziś calkiem nic a nic na razie.. Wczoraj chyba po troszkę wypłynęło że @.
Ale też czekam na nią juz tylko. Temp niby dość wysoko.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
No u mnie strasznie poleciała, aż w szoku jestem, bo tam nigdy takiej nie mialam
Chociaż teraz już pokazuje 0.5 więcej a zupełnie nic nie robiłam. Siedziałam i czekałam może to przez to, że 1,5h wcześniej zmierzyłam niż zazwyczaj ale i tak spadek jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 06:18
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
ewelelel wrote:Cześć dziewczyny, wiem że już wszystkie pewnie śpicie. Byłam na tym pogotowiu... podobno tylko się przeciążyłam i na razie mam do tego podejść spokojnie ale dostałam receptę na duphaston, i mam zrobić jeszcze dwie bety na przyrost i się oszczędzać. Pęcherzyk jest widoczny ale zarodka "jeszcze" nie ma...6 tydz i 3 dzień.
-
marta95 wrote:Oo! Jakie wiadomości z rana, jak nie macie @ to jeszcze nic straconego hihi. Trzymam kciukasy!
Mnie obudził dzisiaj piękny śpiew ptaszków plus słoneczko, więc myślę ze dzień będzie ok.
Dziś planowany dzień @. Jak nie przyjdzie to jutro testuje.
No ja się mega zdziwiłam, jakos do głowy mi nie przyszło ze ta wieksza ilość, ale i tak bardzo średnia jak na podpaskę najmniejszą, może wynikać z .
A tu dziś po nocy czysto, w wc tylko podbarwiony śluz. Przerzuciłam się znów na wkładkę...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Misiaimis wrote:Kochane, wczoraj fałszywy alarm chyba ale @ zbliża się wielkimi krokami, póki co na zewnątrz zero, a w środku hmm jak ja to mówię brudy pookresowe. Nadziei już nie ma, bo 10 rano negatywna. Szyjka dalej wysoko, ale temp mimo, że spałam tylko 5h z tego wszystkiego, za dużo spadła.
-
Kozisina wrote:Misiamis u mnie tez chyba falszywka.
Myślałam że juz wczoraj @... A tu dziś calkiem nic a nic na razie.. Wczoraj chyba po troszkę wypłynęło że @.
Ale też czekam na nią juz tylko. Temp niby dość wysoko.
-
Kozisina wrote:Dziś planowany dzień @. Jak nie przyjdzie to jutro testuje.
No ja się mega zdziwiłam, jakos do głowy mi nie przyszło ze ta wieksza ilość, ale i tak bardzo średnia jak na podpaskę najmniejszą, może wynikać z .
A tu dziś po nocy czysto, w wc tylko podbarwiony śluz. Przerzuciłam się znów na wkładkę... -
Offca88 wrote:Kochana no może masz tylko plamienia. Może na razie zrezygnuj z serduszek tak na wszelki wypadek ja jakoś tutaj @ nie widzę
No to jedno wczoraj bylo takie jakoś tak wyszło... A potem w ogóle nie powiązałam faktów.PCOS, niedoczynność, problem męski
Offca88 wrote:Kochana to jutro koniecznie zrób test bo skoro jej nie ma to coś może być na rzeczy. A plamic można przecież i przy ciąży
No jak dziś nie zawita to zrobię...
Bo ta temp jednak nie spadła... Choć wysoko też nie jest.
Objawy zerowe. Piersi zero wrażliwości jakie takie wiotkie. Tylko lekki ból okresowy.
Zobaczymy.PCOS, niedoczynność, problem męski
marta95 wrote:Muszę się wam pochwalić...temp w gore! Wiem, ze to pewnie nic nie znaczy, ale lepiej to wygląda
Offca wiem wiem. Masz racje.Misiaimis lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina wrote:No jak dziś nie zawita to zrobię...
Bo ta temp jednak nie spadła... Choć wysoko też nie jest.
Objawy zerowe. Piersi zero wrażliwości jakie takie wiotkie. Tylko lekki ból okresowy.
Zobaczymy.