Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe staraczki :)
Odpowiedz

Majowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Natala89 Znajoma

Wysłany: 5 maja 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :) Widzę same ranne ptaszki ;) Kozisina, Marta95 trzymam kciuki za pozytywne testowania :) Offca wiem, że Twoja beta to wyłącznie formalność więc ciekawi mnie czy występują u Ciebie już jakieś objawy?

• marta95 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    To dobry znak ;)
    No nie wiem nie wiem, dopiero teraz by była owulacja, dziwne :D

• marta95 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    a może? Owulki twierdzisz nie było to sobie maly mcgaver męża sam kom jajowa zrobil i zaplodnił;)

Offca wiem wiem. Masz racje.
    Hahahah! Albo dopiero owulka :P

• marta95 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natala89 wrote:
    Dzień dobry wszystkim :) Widzę same ranne ptaszki ;) Kozisina, Marta95 trzymam kciuki za pozytywne testowania :) Offca wiem, że Twoja beta to wyłącznie formalność więc ciekawi mnie czy występują u Ciebie już jakieś objawy?
    Dzięki ale u mnie raczej bez testowania :)

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuś. A kiedy ty masz planowaną @ w ogóle?

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • Misiaimis Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Misiak poczekaj jeszcze test niczego nie przesądza !

Ja już straciłam wiarę w ten cykl. Niemożliwe, żeby przez bardzo krótki sen i płacz do 00.00 temp spadła aż o stopień, mogłaby o np. 0,3 ale nie 1,0 :(

Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...

16mscy, 15cs...5t0d (*)
    12 mscy, 10cs...5t6d (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też się chyba niebawem obejdzie bez testowania. :(

Temperatura spadła i dupa. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 07:39

• Natala89 Znajoma

Wysłany: 5 maja 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta nie doczytałam dokładnie poprzednich postów, przepraszam :) Myślałam, że też czekasz na testy :)

• Misiaimis Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze jest to, że mi ciężko nawet określić kiedy powinna być @. To pierwszy cykl stymulowany i jakoś wszystko to takie niewiadome. :(

16mscy, 15cs...5t0d (*)
    12 mscy, 10cs...5t6d (*)
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Martuś. A kiedy ty masz planowaną @ w ogóle?
    Miałam niby wczoraj, ale u mnie to nigdy nic nie wiadomo, więc może się po prostu wydłuży :)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natala89 wrote:
    Marta nie doczytałam dokładnie poprzednich postów, przepraszam :) Myślałam, że też czekasz na testy :)
    Spoko :) może bym i testowala ale i tak raczej nic z tego :)

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natala89 wrote:
    Ja jakoś ostatnio spać nie mogę ;) dzięki kochana ale ja się nadal nią stresuje ;) co do objawów to teraz piersi bolą . Tak to czasami rano mnie trochę mdli. Poza tym chodzę częściej sikac ale nie żeby cały czas ;) mam spadek apetytu. No i czasami bóle podbrzusza ale nie mocne. No i jestem bardziej senna. Tak to póki co w sumie szczególnych znaków nie widzę. Może jeszcze cera. Ale to już przed @ była taka ładna bez wypryskow wyjątkowo bo przed @ strasznie mnie Wysypuje. Także chyba tylko tyle ;) w tamtej ciąży miałam podobnie tylko tam wszystko było jeszcze później.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a nie mierzcie tej temp do końca. Tylko się stresujecie niepotrzebnie że spadła że przyjdzie @ itd. A tak wcale nie musi być. Stres też źle wpływa na Was. Dajcie sobie spokój z tym :) zmierzyć trochę jeszcze po owu i czekajcie :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Natala89 Znajoma

Wysłany: 5 maja 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Ja jakoś ostatnio spać nie mogę ;) dzięki kochana ale ja się nadal nią stresuje ;) co do objawów to teraz piersi bolą . Tak to czasami rano mnie trochę mdli. Poza tym chodzę częściej sikac ale nie żeby cały czas ;) mam spadek apetytu. No i czasami bóle podbrzusza ale nie mocne. No i jestem bardziej senna. Tak to póki co w sumie szczególnych znaków nie widzę. Może jeszcze cera. Ale to już przed @ była taka ładna bez wypryskow wyjątkowo bo przed @ strasznie mnie Wysypuje. Także chyba tylko tyle ;) w tamtej ciąży miałam podobnie tylko tam wszystko było jeszcze później.

Ja mam dokładnie takie same.. Jestem prawie tydzień po spodziewanej @ i doszło do tego teraz ogólne osłabienie, do tego stopnia, że wczoraj wcześniej zwolnili mnie z pracy. Senność jest wręcz dokuczliwa.

• Misiaimis Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Dziewczyny a nie mierzcie tej temp do końca. Tylko się stresujecie niepotrzebnie że spadła że przyjdzie @ itd. A tak wcale nie musi być. Stres też źle wpływa na Was. Dajcie sobie spokój z tym :) zmierzyć trochę jeszcze po owu i czekajcie :)

Jak to silniejsze od nas :)

16mscy, 15cs...5t0d (*)
    12 mscy, 10cs...5t6d (*)
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natala89 wrote:
    Ja mam dokładnie takie same.. Jestem prawie tydzień po spodziewanej @ i doszło do tego teraz ogólne osłabienie, do tego stopnia, że wczoraj wcześniej zwolnili mnie z pracy. Senność jest wręcz dokuczliwa.
    Przepraszam ale nie pamiętam to kiedy robisz test ? :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam sie cieszę jak idzie w gore :P wiec bez stresu.

Dzisiaj idę w odwiedznki do babci, obiadek...znowu nie będę się mogła ruszyć hahaha :P

• Natala89 Znajoma

Wysłany: 5 maja 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych temp to faktycznie nie ma co się tym sugerować. Dokładnie wiem kiedy miałam owulację a w tygodniu w którym powinno dojść do zagnieżdżenia u mnie temp jednego dnia wynosiła 36,7 a następnego 37,2 i tak w kratkę. i tak przez ładnych kilka dni. dopiero kiedy test pokazał już grubszą drugą kreskę temp mi się unormowała i nie spada poniżej 37,1

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaimis wrote:
    Jak to silniejsze od nas :)
    Lepiej się żyje bez wyroczni na karku :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Ja tam sie cieszę jak idzie w gore :P wiec bez stresu.

Dzisiaj idę w odwiedznki do babci, obiadek...znowu nie będę się mogła ruszyć hahaha :P
    Ale Ci dobrze ;) ja gotuje na 3 gary ;D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
‹‹ 92 93 94 95 96 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ