Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:Przepraszam ale nie pamiętam to kiedy robisz test ?
Już mam testy za sobą, teraz czekam na wizytę u lekarza. Zrobiłam tylko jedną betę i stwierdziłam, że nie będę się stresować kolejnymi Testy pierwsze były słabiutkie więc tylko kilka dni temu ponowiłam by zobaczyć czy kreska będzie wyraźniejsza no i była już nie do podważeniaKozisina, Offca88, marta95 lubią tę wiadomość
-
Natala89 wrote:Co do tych temp to faktycznie nie ma co się tym sugerować. Dokładnie wiem kiedy miałam owulację a w tygodniu w którym powinno dojść do zagnieżdżenia u mnie temp jednego dnia wynosiła 36,7 a następnego 37,2 i tak w kratkę. i tak przez ładnych kilka dni. dopiero kiedy test pokazał już grubszą drugą kreskę temp mi się unormowała i nie spada poniżej 37,1
-
Offca88 wrote:Ale Ci dobrze ja gotuje na 3 gary
A ja od jutra zaczynam dietę. Mąż mi na groupon kupił taki catering:) żebym już nie marudziłachannah lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Natala89 wrote:Już mam testy za sobą, teraz czekam na wizytę u lekarza. Zrobiłam tylko jedną betę i stwierdziłam, że nie będę się stresować kolejnymi Testy pierwsze były słabiutkie więc tylko kilka dni temu ponowiłam by zobaczyć czy kreska będzie wyraźniejsza no i była już nie do podważenia
-
A co do temp. To bardziej jako ciekawostkę ją traktuję.taki eksperyment z udziałem ludzi hihi.
Sama wiesz ze cykl przejściowy, tylko jakoś długiPCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:To ja chyba przegapilam Twój test !? Albo już nie pamiętam gratulacje ;*[/QUOT
Pewnie nie pamiętasz Pisałam również, że terminy miałabym zbliżone do Twoich Jakiś czas temu pisałam ale forum majowe jest tak oblegane,żenie sposób wszystkiego zapamiętać -
Natala89 wrote:Już mam testy za sobą, teraz czekam na wizytę u lekarza. Zrobiłam tylko jedną betę i stwierdziłam, że nie będę się stresować kolejnymi Testy pierwsze były słabiutkie więc tylko kilka dni temu ponowiłam by zobaczyć czy kreska będzie wyraźniejsza no i była już nie do podważenia
-
Natala89 wrote:Dziękuję :*
W poprzednim poście coś namieszałam cytując sama siebie
Czasami trzeba zacytować mądra wypowiedz! Haha;)PCOS, niedoczynność, problem męski
Cześć Dziewczyny, mogę dolączyć?
Ja myślałam, że będę zieloną majową staraczką ale sprawa się rypła i @ przylazła. Ostatni cykl trwał aż 37 dni, poprzedni 27 a normalnie trwają ok 31...
Testować będę dopiero w czerwcu ale przygarnijcie please