Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
vitae13 wrote:Cześć Dziewczyny, mogę dolączyć?
Ja myślałam, że będę zieloną majową staraczką ale sprawa się rypła i @ przylazła. Ostatni cykl trwał aż 37 dni, poprzedni 27 a normalnie trwają ok 31...
Testować będę dopiero w czerwcu ale przygarnijcie please
Wniosek o przyjęcie rozpatrzony pozytywnie;)
Witaj! Jak mnie @ dopadnie to też test w czerwcu...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
vitae13 wrote:Cześć Dziewczyny, mogę dolączyć?
Ja myślałam, że będę zieloną majową staraczką ale sprawa się rypła i @ przylazła. Ostatni cykl trwał aż 37 dni, poprzedni 27 a normalnie trwają ok 31...
Testować będę dopiero w czerwcu ale przygarnijcie please -
nick nieaktualny
-
Kozisina wrote:No jak dziś nie zawita to zrobię...
Bo ta temp jednak nie spadła... Choć wysoko też nie jest.
Objawy zerowe. Piersi zero wrażliwości jakie takie wiotkie. Tylko lekki ból okresowy.
Zobaczymy.
Ja też nie miałam żadnych objawów ciazy
Poza właśnie delikatnie wrażliwym piersiamiKwiatek6 -
Kozisina wrote:Wniosek o przyjęcie rozpatrzony pozytywnie;)
Witaj! Jak mnie @ dopadnie to też test w czerwcu...
Dzięki i trzymam kciuki!!!
Z pierwszym bąblem chwilę mi zeszło, mam nadzieję że drugim bedzie łatwiej. To mój 4cs chociaż ten dopiero będzie takim prawdziwym staraniem.
-
Almanah wrote:Póki co się nie czuję na @, więc zobaczymy co będzie. A co znajoma urodziła? Chłopaka czy dziewuszkę?
-
nick nieaktualny
-
Rudzielec91 wrote:M5 gratuluję!!!!! super że się udało aleeee się cieszę niech fasolka zdrowo rośnie
Rudzielec, a Ty gdzie się chowałaś? Aż tak balowałaśPCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
panan12 wrote:ja wszystko rozumiem. Co byście zrobiły jakbyście miały swoją działalność jednoosobową a chciały mieć dziecko?
sorry dziewczyny ale musiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 08:41
-
Kozisina wrote:Rudzielec, a Ty gdzie się chowałaś? Aż tak balowałaś
-
Rudzielec91 wrote:hehe no długii weekend mi się troszkę przedłużył ale już jestem i chyba zaraz się poddam i nie będę czytać wszystkich postów widziałam, że mamy nowe Majówki witam i pozdrawiam wszystkie komuś się jeszcze udało zafasolkować czy tylko M5? któraś dostała@? streśćcie na szybko ostatnie str bo nie daje rady
No Offca nam zaciężarówkowała ^^
M5 też.
A reszta żyje na krawędzi, heheOffca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284