Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Na zdjęciu wyglądają na negatywne, ale wynik powinno odczytywać się po 10 min, później jest już nie ważny, więc jeśli widzieliście grubaśną drugą krechę, tak jak mówisz, to znaczy, że jesteś już po owu, a jutro skok!
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Ja w poprzednim cyklu miałam jeden jedyny test owu taki, że ta druga kreska była ciemna, ale bardzo cienka (podobnie jak na Twoim środkowym). Nie wiem, czy to był + czy nie
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Morella a może beta się dopiero rozkręca?
Nie no Gumisia, bez przesady:D
Dziewczynki, jest mi strasznie przykro ale...spodziewałam się tego więc jakoś łatwo to przyjęłam. Niech tylko @ się pojawi i później łóżkowe szaleństwo. Wycisnę Pana Banana jak cytrynę.
Nie smutajcie. Już nie ma po co, bo niczego to nie zmieni.
Trzymam kciuki za Was, musicie mieć zieloności.
A teraz będę piwo pić. A co!perła ziemi, M@linka lubią tę wiadomość
-
Morella wrote:Nie no Gumisia, bez przesady:D
Dziewczynki, jest mi strasznie przykro ale...spodziewałam się tego więc jakoś łatwo to przyjęłam. Niech tylko @ się pojawi i później łóżkowe szaleństwo. Wycisnę Pana Banana jak cytrynę.
A teraz będę piwo pić. A co!
Super, że masz takie nastawienie! Trzymam kciuki w takim razie, żeby @ szybko przyszła i żebyś w czerwcu zobaczyła mega krechy i meeeega betę
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Nie no Gumisia, bez przesady:D
A teraz będę piwo pić. A co! -
ciri22 wrote:A pij i na zdrowie ja sie zastanawiam nad tym weselem, tez chyba sie tam napije to dopiero bedzie 8dpo wiec spoko...
Ja też mam wesele w najbliższą sobotę, czyli 7dpo i też mam zamiar wznieść toast za młodych Podobno, nawet jeśli jest ciąża, to jeszcze nic nie grozi fasolce??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:11
-
nick nieaktualnyNo cóż, pozostaje mi nadzieja, że będę rodzić w lutym;]
Co innego, gdyby testy były jednoznaczne. Moje to była loteria. Teraz będę chyba lecieć na betę od razu. Bez żadnych sikań i spoglądania na cienie.
Kto dziś może, niech sięgnie po piwko i pije ze mną -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella, brawo za zdrowe podejście
Ja chyba pójdę wcześnie spać (przyda mi się, bo miałam szalony tydzień: 5 razy pokonałam trasę Kalisz - Warszawa, a jutro jadę na wycieczkę ze swoją klasą (na szczęście pół dniową, ale też wracamy w nocy)), żeby już wiedzieć czy skoczyła ta temperatura czy nie. Bo tak myśle, ze jak jutro nie skoczy, to to niestety było tylko podejście do owulacji i stad płodny śluz.
Pocieszam się jednak tym, że z tego, co spojrzałam na swój poprzedni wykres to miałam właśnei tak, że tylko odrobina śluzu płodnego, dwa dni nic nie widziałam i po tych dwóch dniach skok. Więc albo jutro albo dupa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny