Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Można się napić do 18 dpo podobno. Ale wiadomo nie za często i nie za dużo. No i oczywiście nieświadomie ciąży.
Hmm, a ja od kiedy zaczęliśmy starania alkoholu unikam, a jak mam ochotę na winko, to tylko w tym czasie do owulacji, wolę nie robić nic co mogłabym sobie później wypominać, ale to może moje przewrażliwienie .
Morella przykro mi, ale dobrze że masz pozytywne nastawienie, a to dużo daje .
-
nick nieaktualny
-
Iriss, ja podobnie. Nie pije w sumie od marca. Pozwoliłam sobie na wino, jak ostantio dostałam okres, ale krótko po tym zaczęłam brać metformine,a przy niej alkoholu nie można w ogóle.
Ciri, nam obu jutro skoczy temperatura i potem będziemy razem testować -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:
u mnie testy tak. i teraz musicie mi uwierzyc ze ten z gory wczoraj byl prawie równy kntrolnej
a ten srodkowy był mocniejszy, odczytany 10minut po zrobieniu potwierdzone przez mojego G ze mocniejsza
i ostatnia to dzisiejsza...
Ciri ...pozytywne wiem o czym mówisz... z intensywnością tych kresek ja miałam to samo. Wczorajszy jest pozytywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:35
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Gumisia, nooo, no Gumisia. Nie bądź taka. Bo będę na Ciebie mówić Tołdi!!!
Ciri, a jakbyś tak poszła do innego gina? tak dla picu, może by coś nowego powiedział
A ja nie chce do innego lubie swojego.. chyba ze 3 cykle bedzie dalej zle a ja nie bede w ciazy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Ciri, jak dla mnie to testy są pozytywne.