Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo zobaczcie jakie ja mam jazdy:D A raczej mój mąż ze mną. Wybrałam mu perfumy, żel pod prysznic, antyperspirant...wszystko w zapachach które uwielbiam.
Ale ostatnio mam tak, że raz mówię mu, że pięknie pachnie a na drugi dzień wrzeszczę na niego, że wysmarował się jakimś łajnem, bo śmierdzi jak stary cap.
A on tylko psie oczka robi i mówi, że to przecież to samo:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:To zobaczcie jakie ja mam jazdy:D A raczej mój mąż ze mną. Wybrałam mu perfumy, żel pod prysznic, antyperspirant...wszystko w zapachach które uwielbiam.
Ale ostatnio mam tak, że raz mówię mu, że pięknie pachnie a na drugi dzień wrzeszczę na niego, że wysmarował się jakimś łajnem, bo śmierdzi jak stary cap.
A on tylko psie oczka robi i mówi, że to przecież to samo:D
Aaaa ja wiecznie rycze z byle gowna albo krzycze na niego ale u mnie on wszystko w zart obraca, i mi mowi ze jestem urocza i bezbronna... a zawsze faceci mi mowili ze jestem wredna suka i ze ja to nie potrzebuje faceta... -
nick nieaktualnyMorella wrote:A jak on tylko wyczuje, że ja jestem bardziej wilgotna to zaraz pcha łapy, sprawdza i później to już wiecie co;]
Wczesniejszy reagowal na moja wilgoc i czol moj zapach wiec wiedzial nawet jak sie do niego nie zblizalam czy jestem chetna, czy mam owulacje, czy okres...
oszukac w lozku ciezko bylo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ale wiesz ze po seksie nie bada sie sluzu
Mam nadzieje ze to tylko taka zagrywka z waszej strony
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Ciri, wczesniej już pisałam, że ostatni właśnie J. na penisie miał wydzieline, która nie wyglądała jak sperma, a jak śluz i razem patrzelismy czy sie rozciaga i robilismy test ze szklanka wody. Podejrzewam, że po prostu byl tak blisko szyjki, ze mu zostało
noo moj dzis do szyjki dotarl
ale ja to suchosc mega dzis mialam...
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Anna, ale masz równy wykres. Jutro będzie skok, a patrząc na liczbę
to chyba musieliście się wstrzelić
-
nick nieaktualnyAnna, a zobacz jak u mnie jest dziwnie. Ginekolog powiedział mi, że mam pęcherzyki na jajnikach i że to zapowiedź PCO. Zestresowałam się ale gin kazał czekać jeden cykl i zobaczymy. I w następnym cyklu pęcherzyki zniknęły. Później znów były...w tym cyklu ich nie mam. Jak dostanę @ to zrobię badania i pójdę do innego gina, bo sama nie wiem czy mam to pco czy nie;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny