Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Beta 2.0. Lipa:(
No żesz...
Ja już przestaję wierzyć w te wykresy- co miesiąc książkowe, co miesiąc spadek około 7-9 dpo, potem ładne wzrosty i co?Jedna ciąża biochemiczna po drodze, ale przy niej wykres był taki jak wcześniej i jak w tym miesiącu.
Pochlastać się idzie.Także konczę z tym.
Teraz tylko testy owu+ śluz tak orientacyjnie, póki mam pakiet na ovu to będę tam wpisywać a potem to już olewam... -
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Gumisia, lae jutro testujesz?
Ciri, omawiasz z mama kazdy test? Niezle, ja bym tak nie mogla, to sprawa moja i J. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Ciri ja to nawet z mężem nie omawiam testów. Ale fajnie że jesteście z mamą tak blisko.
Predzej z mama niz z facetem. G i tak nie wie o co w tym chodzi wie tylko ze jak dwie kreski to ciaza:) ale ogolnie wiesz pyta czesto jak tam sie czuje i jak moje cykle ale to tez ze wzgledu na tabletki, co prawda nie przy nim zaczelam je brac ale tez sie martwi -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja wykresy robie od 2012 z mniejszymi lub większymi przerwami. One są super, gdy nie wiesz ile będzie trwał cykl - wyłapany skok temperatury gwarantował mi brak miesiączki niespodzianki.
Ale zgadzam się, że w przypadku starań, to mierzenie temperatur bardzo wpływa na głowę.
W poprzednim cyklu im bliżej daty miesiączki tym wiecej razy sprawdzałam budzik czy jest nastawiony dobrze i czy zmierze o tej samej porze czu czasem nie zaspie i temperatura nie bedzie zaburzona. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:A trzeba było machnąć dzieciaczka mając 19 lat. Może wtedy byłoby łatwiej zajść. Mój małż wie wszystko, chyba tylko nie jest świadomy do końca, gdzie robię pomiar temperatury. Nawet po podpaski idzie jeśli trzeba i nie robi problemu.
Moj tez mimo ze jestesmy razem krotko i w ogole, ale w sumie dobrze ze nie zaszlam wtedy bo to nie odpowiedni facet byl... a w sumie podobno bylam w ciazy... ale to nie jest potwierdzona informacja... i mam nadzieje ze jesli przy tabletkach bylo to mozliwe to teraz tez jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny