Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Ja po nocy poslubnej jechalam rano do lekarza bo zapalenie pecherza mialam;) albo mnie chlop zatarl albo przypadek, bo przed kosciolem stamam w cieniutkich pantofelkach, bez zadnego okrycia. Goraco mi bylo i nie chcialam zalozyc bolerka.
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Ja na ślubie miałam zapalenie gardła i ledwo mówiłam. Miałam seksowną chrypę. My chyba jakieś pechowe Morella.
A po weselu po prostu wsiadlam na Meza, nawet nie mielismy sily na prysznic. Zatem pewnie jakas bakteria. Ale co tam;) wesolo bylo. -
Czesc dziewczyny, jestem tu nowa. Od pol roku staramy sie o dziecko. Okres powinnam dostac za jakies 4 dni ale od 4 dni czuje sie bardzo dziwnie. jestem bardzo slaba, mam mdlosci, zawroty głowy, jestem rozdrazniona. Na poczatku myslalam ze to jakas jelitówka ale mam aprtyt i rozne zachcianki, ktore zmieniaja mi sie co pare minut. To moj pierwszy cykl w ktorym bralam duphaston przepisany przez gina, aby dopomoc naturze i ewentualnie przyspieszyc ciaze. Jesli nie dostane okresu t zrobie test. ale coraz bardziej sie boje ze to jenak nie ciaza
-
nick nieaktualnyKlauduniaaa wrote:Czesc dziewczyny, jestem tu nowa. Od pol roku staramy sie o dziecko. Okres powinnam dostac za jakies 4 dni ale od 4 dni czuje sie bardzo dziwnie. jestem bardzo slaba, mam mdlosci, zawroty głowy, jestem rozdrazniona. Na poczatku myslalam ze to jakas jelitówka ale mam aprtyt i rozne zachcianki, ktore zmieniaja mi sie co pare minut. To moj pierwszy cykl w ktorym bralam duphaston przepisany przez gina, aby dopomoc naturze i ewentualnie przyspieszyc ciaze. Jesli nie dostane okresu t zrobie test. ale coraz bardziej sie boje ze to jenak nie ciaza
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Ciri mnie zaczęło boleć 7dpo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:
lisa ale skoro wcześniej Cię nie bolały to może akurat? czekamy na testowanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny