X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie choroba się rozkręca - teraz doszło gardło - SUPER!!! KUR*A SUPER!!! Chyba na winku czosnkowym dłużej nie pojadę :( Jeszcze pokłuciłam się z moim mężem. Może zamiast robić z nim dziecko powinnam się rozwieść?! Jestem wściekła, sfrustrowana i beznadziejnie bezsilna w tym wszystkim!!! Dziś chciałabym umrzeć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 19:13

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobieto! Ty się ciesz ze masz tego miodu pod dostatkiem, nie musisz się kleić do chłopa jak masz plodny śluz :D

lisa, ciri22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka no coś ty... Przytulamy cię mocno!

M@linka lubi tę wiadomość

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha jakby mogl to by chcial 24/h

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze wlasnie, ja musze kombinowac co dzien co robic zeby mu sie chcialo, i zeby chcial wlasnie DZIS sie kochac. :P

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh ja czasem sie zastanawiam co tu by zrobic zeby mu sie nie chcialo...:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chodzi o to zeby mu sie nie chcialo ale zeby umial czasem nad tym zapanowac :P

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe raczej zapanowac to on nie potrafi wystarczy ze sie do niego zblize i jest gotowy do dzialania haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW, ja chyba az tak bym nie chciala...

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    U mnie choroba się rozkręca - teraz doszło gardło - SUPER!!! KUR*A SUPER!!! Chyba na winku czosnkowym dłużej nie pojadę :( Jeszcze pokłuciłam się z moim mężem. Może zamiast robić z nim dziecko powinnam się rozwieść?! Jestem wściekła, sfrustrowana i beznadziejnie bezsilna w tym wszystkim!!! Dziś chciałabym umrzeć.
    Malinka - wdech, wydech. Znasz go, to ten sam facet, którego pokochałaś. Spokojna rozmowa zawsze jest dobrym rozwiazaniem.

ciri22, M@linka lubią tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauduniaaa wrote:
    Czesc dziewczyny, jestem tu nowa. Od pol roku staramy sie o dziecko. Okres powinnam dostac za jakies 4 dni ale od 4 dni czuje sie bardzo dziwnie. jestem bardzo slaba, mam mdlosci, zawroty głowy, jestem rozdrazniona. Na poczatku myslalam ze to jakas jelitówka ale mam aprtyt i rozne zachcianki, ktore zmieniaja mi sie co pare minut. To moj pierwszy cykl w ktorym bralam duphaston przepisany przez gina, aby dopomoc naturze i ewentualnie przyspieszyc ciaze. Jesli nie dostane okresu t zrobie test. ale coraz bardziej sie boje ze to jenak nie ciaza :(
    Witaj, nie bój się, tylko zrób test. :) Wszystko się wyjaśni. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nifasowa wrote:
    cześć dziewczyny..trzymam za Was kciuki..:)jestem 10dpo i czekam na testowanie..ale oprócz delikatnych bóli podbrzusza od wczoraj to nie mam żadnych objawów ani na ciąże ani na @
    Powodzenia! Trzymam kciuki. :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri mi się też wydaje że twoje jajniki w końcu się obudziły! ;) To teraz musi być fasolinek. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ciri mi się też wydaje że twoje jajniki w końcu się obudziły! ;) To teraz musi być fasolinek. ;)
    Hmmm.... ja caly czas o kolejnych mysle cyklach i dzia liczylam czy w ogole jest szansa ze jak wbsierpniu wyjade to bede miala okres plodny niestety wyjazd tylko na 4 dni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana do sierpnia to juz dawni w ciąży będziesz, ja ci to mowie ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesze cie ze we mnie i w fasolke wierzycie ale ja jakos nie... chyba to nie moj miesiac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle jakaś zgnębiona jesteś co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo troche mamy problemow ostatnio i z dnia na dzien nam narastaja... a do tego kurde stresuje sie tym spotkaniem z byla swojego faceta... i byciem z nia przez dwa dni...do tego stopnia ze sni mi sie po nocach... a ten moj wcele mi nie ulatwia sprawy... tez w ostatnio w swoim swiecie siedzi...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri zrelaksuj się Kochana. ;)

‹‹ 162 163 164 165 166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ