Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka ponadrabiałam czytanie.Wreszcie doszłam dzisiaj do siebie po ostatnim maratonie w pracy, a jutro zaczynam kolejny ;/
Dzisiaj mam w planach zrobić pizze na obiad ;p mój M. ją uwielbia.
A co do mojego wykresu : zaczynam się zastanawiać czy faktycznie w 4 dpo nie było implantacji,albo czy ovu nie była wcześniej.Mama Zosi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyketka91 wrote:Hejka ponadrabiałam czytanie.Wreszcie doszłam dzisiaj do siebie po ostatnim maratonie w pracy, a jutro zaczynam kolejny ;/
Dzisiaj mam w planach zrobić pizze na obiad ;p mój M. ją uwielbia.
A co do mojego wykresu : zaczynam się zastanawiać czy faktycznie w 4 dpo nie było implantacji,albo czy ovu nie była wcześniej. -
nick nieaktualny
-
Cześć. U mnie bez zmian - jeśli chodzi o ciążowe objawy ZERO - nic dziwnego - test negatywny Wczoraj w nocy zatestowałam w 10 dpo bo znalazłam pretekst pod postacią rozwalającej mnie co raz bardziej choroby. Gardło napierdalało, że w końcu musiałam wziąść ibuprofen i cholinex bo na samym winku czosnkowym to bym chyba nie wyrobiła. Co do dalszych starań to nie wiem, czarne chmury nad moim związkiem i jakoś po 8 miesiącach rozczarowań i huśtawek nie jestem pewna czy dalej chce. Kwas foliowy odstawiam. Miłej niedzieli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 09:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Cześć. U mnie bez zmian - jeśli chodzi o ciążowe objawy ZERO - nic dziwnego - test negatywny Wczoraj w nocy zatestowałam w 10 dpo bo znalazłam pretekst pod postacią rozwalającej mnie co raz bardziej choroby. Gardło napierdalało, że w końcu musiałam wziąść ibuprofen i cholinex bo na samym winku czosnkowym to bym chyba nie wyrobiła. Co do dalszych starań to nie wiem, czarne chmury nad moim związkiem i jakoś po 8 miesiącach rozczarowań i huśtawek nie jestem pewna czy dalej chce. Miłej niedzieli.
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny