Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ciesze sie ze wam sie tak samo podoba moj wykresik jak mi to daje prawie 100% pewnosci ze u mnie owulacja wystepuje
Ciri, bardzo ładnie Ci podskoczyła temperatura. Trzymam kciuki, aby nie spadła przez kolejne 9 m-cy!ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Karlik póki @ nie ma jest nadzieja.
Gumisiu, dziękuję za słowo wsparcia i gratuluję pięknie ciemniejących kreseczek - dzidzia na pewno się super rozwija! Koniecznie pochwal się jutro betą!
Te testy Pepino mają czułość 10, tak? Bo ja do tej pory używałam Quixa (mam zapas w domu), który ma czułość 25 i może rzeczywiście za wcześnie w 12dpo na testowanie w moczu? -
nick nieaktualnykarlik wrote:Gumisiu, dziękuję za słowo wsparcia i gratuluję pięknie ciemniejących kreseczek - dzidzia na pewno się super rozwija! Koniecznie pochwal się jutro betą!
Te testy Pepino mają czułość 10, tak? Bo ja do tej pory używałam Quixa (mam zapas w domu), który ma czułość 25 i może rzeczywiście za wcześnie w 12dpo na testowanie w moczu?
może być i tak, ja też robiłam te z czułością 10. Najlepiej to chyba po prostu pójść na bete i będzie czarno na białymciri22, karlik lubią tę wiadomość
-
Karlik, tak. Pepino mają czułość 10. Spróbuj może takim zatestować. Ja je kupuję w Tesco. Albo tak jak pisze Anulka idź na betę i będzie jasne.
12 dpo nie musi wyjść test. Jest wiele kobiet, którym wychodzą testy po terminie @ dopiero. Mi w pierwszej ciąży wyszedł 10 dpo, w drugiej 11 dpo, w trzeciej 10 dpo. Ale ja tak po prostu mam, a nie każdy tak ma.
Moja koleżanka nie zobaczyła wcale II kresek, dopiero beta pokazała że jest ciąża. A testowała już dawno po terminie @.karlik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mysle ze to mój 9dp ale nie wiem cos tu jednak jest nie tak mam zbyt mało niskich temperatur żeby powiedzieć co jest grane stawiam na owulacje 13-14 dc kurcze ale nie wiem co o tym myslec.
Moje fakty:
faza lutealna z moich wykresow mowi o 11dn, ostatnie @ przychodzą 26dc 27dc i jak to się ma do tego wszystkiego, bądź tu człowieku madry.....
Dziewczyny może macie jakiś pomysl
objawow nie wypatruje raczej brak procz klocia w brzuchu bolow miesiączkowych .... -
nick nieaktualny
-
Ciri wiem niestety, jedyne co mnie zastanawia to termin @ a faza lutealna przecież ona raczej powinna być stala:/ @ spodziewam się w piątek, pierwszy dzień mam zawsze prze..... a akurat w piątek czeka mnie podróż i na wyjazd ta wredota się przyplata yh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobrze ze nie mam tesu w domu to mnie nie kusi już 2 razy testowałam w 9dp i lipa ahhh pierwszy raz w tym cyklu od wczoraj bola mnie piersi przy dotyku na dole i po zewnętrznej stronie, no i sutki przy dotyku ale nie nakręcam się bo ten mój organizm potrafi sobie dużo dopowidziec, może powinnam zaznaczyć to na wykresie, żeby potem pamietac ze cos takiego miało miejsce
-
nick nieaktualnyJa w tym cyklu nic nie zaznaczam bo w tamtym mialam wiele objawow i nic. Wiec teraz zaznaczam tylko to co sie pokrywa z owulacja i potem z okresem zaznacze i tyle. Do tego bol naprawde musi byc silny zebym go zaznaczyla... bo tak naprawde codziennie cos innego mi dolega.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:nooo troche mamy problemow ostatnio i z dnia na dzien nam narastaja... a do tego kurde stresuje sie tym spotkaniem z byla swojego faceta... i byciem z nia przez dwa dni...do tego stopnia ze sni mi sie po nocach... a ten moj wcele mi nie ulatwia sprawy... tez w ostatnio w swoim swiecie siedzi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny