X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj mam 37 dzień cyklu a owu była najprawdopodobniej dopiero dwa dni temu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 wrote:
    @ sie skonczy i znowu temp mierze, moze mi cos to pomoze
    pomoże, pomoże :) teraz już na pewno sie uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, a ja czekam na @. Ciagle latam do wc i sprawdzam bo mam wrazenie, ze leci. Brzuch pobolewa:/. Jak wyjechalam do Niemiec to mialam tam pierwszy cykl wydluzony do 35 dc. Teraz wrocilam wiec pewnie tez sie wydłuża.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja przed tabletkami mialam jak w zegarku 28 dni max 30 a teraz mysle ze 35 to bedzie moj standar a owulacje mam tak bolesne jak najgorszy okres. Po prostu umieram... ale przynajmniej juz teraz jestwm prawie pewna ze owulacja u mnie wystepuje. Tez mnie goni czas mam tylko dwa cykle zeby zajsc ale jakos sobie nie robie zludnych nadzeji ze po odstawieniu tabletek tak szybko zajde. Wiec pozostaje mi czekac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ech, a ja czekam na @. Ciagle latam do wc i sprawdzam bo mam wrazenie, ze leci. Brzuch pobolewa:/. Jak wyjechalam do Niemiec to mialam tam pierwszy cykl wydluzony do 35 dc. Teraz wrocilam wiec pewnie tez sie wydłuża.
    Moze tak byc. A sprawdzaj sluz bo moze u ciebie w ogole owulacja dopiero przyjdzie. Stres z przeprowadzka i w ogole moze zastopowal ja ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie, mam typowo okresowy sluz. Gesty, bialy, lekko grudkowaty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Nie nie, mam typowo okresowy sluz. Gesty, bialy, lekko grudkowaty.
    Hmmm no to ja nie wiem... pomysly mi sie koncza...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja dzis grill mimo deszczowej pogosy pewnie sie odezwe wieczoriem przed spaniem ;p

Morella dawaj znac jak sytuacja u Ciebie sie rozwija. ;) moje bociany na ciebie czekaja ;)
    Zacznij tylko nowy cykl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pki co tylko sluzuje sobie. Z wiekszych atrakcji, to zapalila mi sie pralka;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny:)
    Ja przymierzam się do testowania w następna sobotę, niby ogarniam i nie panikuje ale jak widać tu jestem więc nie mogę powiedzieć, że w ogóle się nie przejmuje:)

• Sanna Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona ja w piątek jeśli do tej pory nie przywitam @. Ja tabletki odstawiłam 2 lata temu może nawet ponad nie staraliśmy się ale nie uwazalismy miesiączki były od razu jak w zegarku później po pol roku cos się rozregulowalo i teraz nie wiem czekam na nia już od 23 dc az po 27

74di4z174lr410ce.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak nie mogę narzekac bo w miare często :) teraz w piątek dodatkowo wyjezdzam mam nadzieje ze organizm nie zareaguje i nie da mi niepotrzebnej nadziei :)

74di4z174lr410ce.png
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak idzie tu wysyłać prywatne wiadomości

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna wrote:
    Arizona ja w piątek jeśli do tej pory nie przywitam @. Ja tabletki odstawiłam 2 lata temu może nawet ponad nie staraliśmy się ale nie uwazalismy miesiączki były od razu jak w zegarku później po pol roku cos się rozregulowalo i teraz nie wiem czekam na nia już od 23 dc az po 27

a postaram się poczekać do soboty bo byłoby idealnie 14dp choć to tez może być wcześnie...mam za sobą tyle negatywnych testów,że ni umiem sobie wyobrazić pozytywnego a co za tym ciąży...nie wiem czy wiesz o co mi chodzi ale z góry zakładam, że chyba się nie uda bo niby teraz miałoby być inaczej? wiem głupie to:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie już tak zaniemogło, że musiałam się zdrzemnąć, gdzie ja na prawdę muszę być meeega wykończona, żeby tak paść.. ale za to jaki sen miałam, że zrobiłam znowu test i w sekunde taaaakie ciemnie krechy były jak nie wiem co :) oby jutro takie były :) witam nowe dziewczyny, widzę przyszły weekend też będzie "pod napięciem" :)

Arizona_R lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiara12006 wrote:
    Dziewczyny jak idzie tu wysyłać prywatne wiadomości
    Musisz kogos dodac do przyjaciol wtedy mozna prywatne wysylac.

• Sanna Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    a postaram się poczekać do soboty bo byłoby idealnie 14dp choć to tez może być wcześnie...mam za sobą tyle negatywnych testów,że ni umiem sobie wyobrazić pozytywnego a co za tym ciąży...nie wiem czy wiesz o co mi chodzi ale z góry zakładam, że chyba się nie uda bo niby teraz miałoby być inaczej? wiem głupie to:)

OOOOOO nie to nie głupie to zupełnie tak jak ja i pewnie wiele tu dziewczyn :) ja w piątek mam termin @ :)

74di4z174lr410ce.png
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w piątek mam termin :) Zapowiada się zbiorowe testowanie....

Arizona_R lubi tę wiadomość

• Sanna Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak testujmy w piątek i II maja być umawiamy się ;)

74di4z174lr410ce.png
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniecznie!!! :) chociaż jak na razie u mnie objawów zero...

‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ