Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja przed tabletkami mialam jak w zegarku 28 dni max 30 a teraz mysle ze 35 to bedzie moj standar a owulacje mam tak bolesne jak najgorszy okres. Po prostu umieram... ale przynajmniej juz teraz jestwm prawie pewna ze owulacja u mnie wystepuje. Tez mnie goni czas mam tylko dwa cykle zeby zajsc ale jakos sobie nie robie zludnych nadzeji ze po odstawieniu tabletek tak szybko zajde. Wiec pozostaje mi czekac.
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Ech, a ja czekam na @. Ciagle latam do wc i sprawdzam bo mam wrazenie, ze leci. Brzuch pobolewa:/. Jak wyjechalam do Niemiec to mialam tam pierwszy cykl wydluzony do 35 dc. Teraz wrocilam wiec pewnie tez sie wydłuża.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona ja w piątek jeśli do tej pory nie przywitam @. Ja tabletki odstawiłam 2 lata temu może nawet ponad nie staraliśmy się ale nie uwazalismy miesiączki były od razu jak w zegarku później po pol roku cos się rozregulowalo i teraz nie wiem czekam na nia już od 23 dc az po 27
-
nick nieaktualnySanna wrote:Arizona ja w piątek jeśli do tej pory nie przywitam @. Ja tabletki odstawiłam 2 lata temu może nawet ponad nie staraliśmy się ale nie uwazalismy miesiączki były od razu jak w zegarku później po pol roku cos się rozregulowalo i teraz nie wiem czekam na nia już od 23 dc az po 27
a postaram się poczekać do soboty bo byłoby idealnie 14dp choć to tez może być wcześnie...mam za sobą tyle negatywnych testów,że ni umiem sobie wyobrazić pozytywnego a co za tym ciąży...nie wiem czy wiesz o co mi chodzi ale z góry zakładam, że chyba się nie uda bo niby teraz miałoby być inaczej? wiem głupie to:) -
nick nieaktualnymnie już tak zaniemogło, że musiałam się zdrzemnąć, gdzie ja na prawdę muszę być meeega wykończona, żeby tak paść.. ale za to jaki sen miałam, że zrobiłam znowu test i w sekunde taaaakie ciemnie krechy były jak nie wiem co oby jutro takie były witam nowe dziewczyny, widzę przyszły weekend też będzie "pod napięciem"
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:a postaram się poczekać do soboty bo byłoby idealnie 14dp choć to tez może być wcześnie...mam za sobą tyle negatywnych testów,że ni umiem sobie wyobrazić pozytywnego a co za tym ciąży...nie wiem czy wiesz o co mi chodzi ale z góry zakładam, że chyba się nie uda bo niby teraz miałoby być inaczej? wiem głupie to:)
OOOOOO nie to nie głupie to zupełnie tak jak ja i pewnie wiele tu dziewczyn ja w piątek mam termin @