Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaa bo ja musze ponazekac.... i to strasznie bo sobie z tym nie radze i z dnia na dzien jest coraz gorzej... za tydzien ide na wesele ze swoim G... i na nim ma byc jego byla.... ktora oprocz panstwa mlodych i mojego G nikogo tam nie zna... a do tego idzie sama... stresuje sie mega, w dodatku boje sie ze dostane wtedy okres.... i jeszcze jestem cala w pryszczach i nagle mam wrazenie ze jestem mega gruba i nieatrakcyjna i boje sie ze jak on ja zobaczy i w ogole,... nooo nie wiem co bedzie, ale boje sie ze ona sie przykleji i w ogole.... szczegolnie ze tam nikogo innego nie zna... i nie radze sobie...
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEh spojrzy spojrzy... ona nikogo tam nie zna... a idzie sama... a on biedne duszyczki ratuje.... a do tego on dalej ma kontakt z jej ojcem wiec zaraz powie ze to glupio tak sie zachowywac i w ogole... a ja boje sie ze bede miala okres i ze jak zacznie za bardzo sie zblizac to jej przywale przy wszystkich w zeby.... brrr
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry! Zaraz lece do pracy. Powrot po 4 miesiacach, troszke boje sie ogarniania wszystkiego.
Ciri, skoro mowisz, ze Twoj patrzy sie na Ciebie tym szczegolnym wzrokiem, to nie powinnas bac się, ze spojrzy na inna. Troszke zaufania:)
Po 16 sie odezwe:* trzymajcie sie dziewczynki! Milego dnia:) -
nick nieaktualny
-
Jestem zła i sfrustrowana
Wczoraj z serduszkowania nici, wróciłam z pracy, obiad i na basen pojechaliśmy, miałam nadzieję, że po powrocie do domu coś będzie na rzeczy, a ten mój kompa sobie odpalił i siedział, więc ja już nie wytrzymałam i poszłam spać po prawie dwugodzinnym czekaniu aż się łaskawie odklei od tego komputera...
Dziś rano też wstał, zrobił sobie kanapki i poleciał do pracy... daje mu wszelkimi sposobami znać, że mam ochotę itd, a on nic.
Jakaś masakra! zaczynam myśleć, że mnie unika
Dziś 13dc, temperatura urosła trochę, więc pewnie za rogiem jest już tam owulacja... a ten mój mąż nic
Oczywiście nie mówię mu ani słowem o tym, bo po co go stresować dodatkowo.
No ale żal jak cholera.
-
nick nieaktualnyNo niestety jesli ja swojego nie wezme za reke albo za cos innego to nie mozliwosxi zeby cos bylo, mimo ze mu mowie ze xhce bo mam ochote albo daje znaki a to ze postawie go na bacznosc to jeszcze nie oznacza ze cos bedzie... wiec i tak ja mam gorzej ;p
kofeinka, Arizona_R lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie dziekuje nie dziekuje zobaczymy jak potoczy sie dalej sytuacja
Eh jak miala wczesniej termometr do jednego miejsca po przecinku to on zaokragla ze od 0-5 jest ta nzsza temperatura a od 6-9 ta wyzsza? Bo ostatnio mi sie utrzymywala temperatura na poziomie 36,8 i zastanawim sie czyczy to moglo byc od 36,76-36,85? -
Kofeinka to dzisiaj bierz sprawy w swoje rece i z zaskoczenia go....
Ciri na pewno bedzie dobrze na weselu.....teraz to Ty jestes jego dziewczyna....a z tego co pisalas wczesniej to przeciez ona go zdradzila jesli dobrze pamietam.....glowa do gory....
U mnie dzis 8dpo, temp troche wzrosla jade niedlugo zrobic progesteron a potem wybierac tort na slub:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny